פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   פטריק סיביל - האיש והאגדה וכמובן המוצרים... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פטריק סיביל - האיש והאגדה וכמובן המוצרים... (נקרא 3096 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
לפי מה שנכתב עליו: נחשב לאחד מגדולי הדייגים הספורטיביים אם לא הגדול שבהם, הוא דג ב-61 מדינות, תפס מעל 565 מיני דגים והחזיק 300 שיאים לאומיים ובינלאומיים, אירופיים והצרפתים. הוא כתב שבעה ספרים על דיג, מאות אם לא אלפי מאמרים, והוא קשט את העטיפות של כ-150 מגזיני דיג ברחבי העולם. אין דייג אחר עם כזה רקורד... עם השנים החל לתכנן, לייצר ולשווק "ליין" של מוצרים שלו... דמויים לטרולינג ובכלל, גם ג'יגים וכו'.. רקע על האיש וראיון ארוך שנעשה עימו: http://www.bassdozer.com/articles/legend-patrick-sebile.shtml יש למישהו מושג אם המוצרים של סיביל נמכרים בארץ?! ובכל אופן, מישהו מכיר ואם לא - מה דעתכם על הדמויים הבאים?! 1. דמוי לטרולינג: Action First Racer Crank http://www.sebile.com/Sebile%C2%AE-Action-First-Racer-Crank%E2%84%A2/1311919,default,pd.html#start=7צולל לעומק 6-8 מטר... 2. דמוי לטרולינג Action First Bull Crank http://www.sebile.com/Sebile%C2%AE-Action-First-Bull-Crank%E2%84%A2/1311920,default,pd.html#start=18&sz=15צולל לעומק 6-10מ', שימו לב למבנה החריג של לשונית הדמוי... 3. דמוי לטרולינג: Action First Star Shiner http://www.sebile.com/Sebile%C2%AE-Action-First-Star-Shiner%E2%84%A2/1311917,default,pd.html#start=1צולל לעומק 6-8 מטר... גם כאן לשונית בצורה שאיננה "שגרתית"... ***שני מוצרים נוספים, דמויים לטרולינג, בתגובה הבאה..
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2014, 03:32:41 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עזוב שטויות סתם דייג נראה אותו תופס דג בארץ,ולא אבו קקה זה לא בעיה זה כולם תופסים 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : אוגוסט 07, 2014, 20:59:23 PM » |
|
רפי עם כל הכבוד לבחור. אני ממתין ליום שמאמון יוציא ליין משלנו. זו תהיה הצלחה הכי גדולה בהיסטוריה ☺
|
|
|
|
|
בתיאור של כל מוצר יש לך את התמונות האלה (משמאל לטקסט):  האייקון הימני בשורה הראשונה מראה את העומק.
|
|
|
|
|
הראשון : 16 פיט, השני: 46 פיט.
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
יש בארץ (אשדוד) חנות שכן מוכרים ציוד שלו לחנות קוראים "קפטן הוק" אני קניתי ממנו פופר של סיביל נראה ממש ברמה עם גימור מושלם נותר רק לנסות אותו בעונה הקרובה דרך אגב המחירים של הפופרים של סיביל יקרים רצח יחסית למותגים אחרים ימים יגידו אם הם גם יותר טובים 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בתיאור של כל מוצר יש לך את התמונות האלה (משמאל לטקסט):  האייקון הימני בשורה הראשונה מראה את העומק. תודה על ההפניה אליה  כנראה שהעייפות דיברה חזק...  זוכר שהיו אייקונים - לא טרחתי לקרוא את האותיות הקטנות... מסתבר כי ב-5 האייקונים יש את כל המידע הרלוונטי ופלוס... הראשון : 16 פיט, השני: 46 פיט. תודה איתמר 
|
|
|
|
mozesy2k
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קניתי דמויים שלו "בג'ונגל" חנות דייג ברחוב ליד שוק הכרמל (בין שוק הכרמל לרחוב אלנבי), כל דמוי עלה לי 40 ש"ח היה מבצע דמויים לטרולינג כמובן
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קניתי דמויים שלו "בג'ונגל" חנות דייג ברחוב ליד שוק הכרמל (בין שוק הכרמל לרחוב אלנבי), כל דמוי עלה לי 40 ש"ח היה מבצע דמויים לטרולינג כמובן
ממש לא מחיר יקר... לאיזה עומק הם צוללים?! אם תספר - אשתדל לתת לך רעיון לניצול אפקטיבי של הדמוי... 
|
|
|
|
דון קישוט
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בפעם הראשונה שהורדתי את הדמוי סיביל 165 עם כפית גדולה בצבע אדום קיבלתי תקיפה של לוקוס לבן 2 קג אחכ הדמוי הלך לאיבוד
|
|
|
|
mozesy2k
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממש לא מחיר יקר... לאיזה עומק הם צוללים?! אם תספר - אשתדל לתת לך רעיון לניצול אפקטיבי של הדמוי...  22-46 FT הם נראים ממש חזקים ובנויים טוב עכשיו שהתחילה העונה אבדוק אותם, חייב לך דו"ח תפיסה :-)
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ממש לא מחיר יקר... לאיזה עומק הם צוללים?! אם תספר - אשתדל לתת לך רעיון לניצול אפקטיבי של הדמוי...  22-46 FT הם נראים ממש חזקים ובנויים טוב עכשיו שהתחילה העונה אבדוק אותם, חייב לך דו"ח תפיסה :-) 22 פיט - לא לרדת לריפים אשר עומקם מתחת ל-8 מטר (מקדם בטיחות הובא בחשבון), 46 פיט - כנ"ל 17 מטר מינימום... אם אתה עובד עם שני מקלות ושני הדמויים - 17מ' עומק מינימלי... ממתין לדו"ח, זה יגיע בקרוב, העונה התחילה!!!! קבל אופציה ליום הדרכה מלא לדיג בטרולינג מהיאכטה: תאם איתי מראש, תגיע בבוקר למעגן שביט בחיפה, נצא ליום שלם בצפון, תחזור למרכז... מה שאומר הרבה שעות הפלגה לילה.... *אם זה בחודש הקרוב - 95% אתה חוזר עם דגים...
|
|
|
|
mozesy2k
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
ממש לא מחיר יקר... לאיזה עומק הם צוללים?! אם תספר - אשתדל לתת לך רעיון לניצול אפקטיבי של הדמוי...  22-46 FT הם נראים ממש חזקים ובנויים טוב עכשיו שהתחילה העונה אבדוק אותם, חייב לך דו"ח תפיסה :-) 22 פיט - לא לרדת לריפים אשר עומקם מתחת ל-8 מטר (מקדם בטיחות הובא בחשבון), 46 פיט - כנ"ל 17 מטר מינימום... אם אתה עובד עם שני מקלות ושני הדמויים - 17מ' עומק מינימלי... ממתין לדו"ח, זה יגיע בקרוב, העונה התחילה!!!! קבל אופציה ליום הדרכה מלא לדיג בטרולינג מהיאכטה: תאם איתי מראש, תגיע בבוקר למעגן שביט בחיפה, נצא ליום שלם בצפון, תחזור למרכז... מה שאומר הרבה שעות הפלגה לילה.... *אם זה בחודש הקרוב - 95% אתה חוזר עם דגים... הי רפי, תודה, אשמח לדוג איתך! אתאם אחרי החג :-) אתמול יצאתנו על מפרשית מיפו מ17:00 עד 20:00 עד עומק 40 M לפני שנכנסנו לנמל יפו אני מקפל חכה ומוצא קלמרי שנתפס בגרירה על בובה של סייבל, לא ברור לי אם היא נפתפה במכוון או ב"תאונה" מבחינתה, אם תרצה אכתוב דו"ח מפורט. השתמשתי בעצות שלך, בינתיים שום דמוי לא נתפס על הקרקעית  מפליג מחרתיים לקפריסין אז בונה על הנוצה שפעם קודמת הביאה לי 2 טונה אלבקור, וטונה שחורה אחת. הבאתי לדייג חופי בקפריסין חכה לג'יג'+פתיונות, נראה מה יהיה.... חג שמח!!
|
|
|
|
|
נכון לעכשיו, פטריק סיבייל תפס 734 מינים של דגים 
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|