תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
11/11/2011 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6-10 | גיג בינוני - בננה ורוד 120ג | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 6 | |
9 | גיג בינוני - אינציקו 120ג | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | |
6-10 | גיג בינוני - בננה זורח 120ג | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 3 | שוחררו |
הדו"ח:
ת5:00 בבוקר ירח מלא ועוגת מייפל טעימה ואנחנו בדרך לעמק בפארידות.
10 דקות לפני מתפס על מפרסית שעמדה מאחורי כדי להזיז את הסירה הקטנה של המרינה שעמדה צמוד למפרסית שמפריעה לי לצאת.איזה חוצפה!!נתקל בזקן עצבני שמקום לעזור רק צועק מה אני עושה על הסירה שלו על הבוקר..עוד חוצפן!שישלם כמו כולם על החניה!
קובי מגעי מצויד עם כל טוב.עוגת מייפל אמרתי?

אני מצויד עם חכת לייט 40-125ג של CORMORAN בהמלצתו החמה של איציק(איציק תקשורת ר"ג) ורולר של אוקומה (תודה פיליפ)CEDROS 40S
6:00 אנחנו בנקודה הראשונה.זריחה מדהימה מצד אחד וירח מלא מצד שני וים שתיל עם ראות קריסטל

לא מספיק להגיע לקרקעית ואני נעול.מלחמה קצרה ויש לנו פארידה של כ450ג.שוב מוריד ושוב נעילה.קובי גם נעול אבל היא מבריזה לו מטר מהסירה

שוב תיקון לנקודה ויש להקת דגים כמטר מעל הקרקעית.אני מקבל נעילה מתחיל להרים והדג מברז.שוב מוריד ושוב נעול ,מרים קצת ושוב מתנתק

עוברים מקום ופוגשים את דג ארז.הוא אסף כמה דגים לחיי ונסע לעומק.
אני בנתיים ננעל על חפש קטן שמוחזר למים אחרי ששחרתי לו קרס של בולוס שהייתה תקוע לו בזימים.
שוב תיקון וסוף סוף קובי נעול על דג.מלחמה קצר עם נצרן חזק שעלה עם חוט של שארק.
עוברים למקום אחר ופוגשים חבר עם כמה קאיאקים.אני מוריד שני חכות בו זמנית למים.על אחת אני תופס פארידה של קילו מתיים ועל השניה לוקוס חפש שגם מוחזר לים.קובי גם תופס לוקוס קטן וגם הוא מוחזר לגדול.
שוב תיקון אחרון.צריך לאסוף את הילדים מהגן.
עוד כמה פארידות עולות לסירה ויאלה למרינה.
מתקשר למשרדים שיזיזו את הסירה שלהם לאוחל להכנס בלי לדפוק את הסירה שלי.להפתעתי הם הזיזו אותה.
שבוע טוב לכולם.
קישור לכמה סרטים של היום.