פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   !!!!!!!!!!! מכירת חיסול מטורפת כל הציוד !!!!!!!!!!! |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: !!!!!!!!!!! מכירת חיסול מטורפת כל הציוד !!!!!!!!!!! (נקרא 5919 פעמים) |
הדפסה |
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לקרוא טוב טוב מההתחלה עד הסוף ... אחי הגדול עוזב לחו''ל, כל הציוד צריך להמכר אין החלפות !!! . *מקל יפני של MAJOR CRAFT SALTHYA הדגם הכי יקר שלהם כשאני קניתי אותו , עלה 1650 שקל . אורך : 9FT (מטר 2.7 ) זריקה : 7-23 גרם , מקל יפני מצויין ברמה גבוהה מאוד , היה בשימוש כשנה ומאז שכב בבית , טופל מאוד טוב מחיר 650 שקל
*דמויים , ישנם הרבה יפנים , המון חברות , חלק מהדמויים חדשים בקופסא או בלי קופסא , ויש כמובן משומשים . + פאוץ של SHIMANO לדמויים ועוד כל מיני תוספות שיש אצלי = 400 שקל
* חבילה שנייה : מקל אולטרא לייט של קוואנטום דיי פשוט , חלק אחד , האורך 1.70-75 + מכונה של OKUMA CIMERON 2000 , קטנה וחזקה + כל הדמויים של האולטרא לייט , ספינרים וכו , רובם חדשים לגמרי - 550 שקל
המחירים מאוד נמוכים , אין החלפות , התמונות של הדמויים הרגילים הם של החבילה הראשונה , התמונות של הדמויים הקטנים והספינרים הם של החבילה השנייה .
אני מחיפה , גר לי
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2014, 12:18:49 PM על ידי MOUWES
|
|
|
|
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תמונות אני מנסה להעלות לאתר ... הם דיי כבדות . תמתינו בסבלנות
|
|
|
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מי שלחוץ בנתיים על תמונות אפשר לשלוח לי הודעה בווצאפ אני ישלח לו התמונות 050-995-3168
|
|
|
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תמונות של החבילה הראשונה
|
|
|
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תמונות של החבילה השנייה :
|
|
|
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תמונה 1 : פאוץ של החבילה הראשונה תמונה 2 : הרולר של אקומה - חבילה שנייה תמונה 3 : תמונה נוספת של המקל מהחבילה הראשונה
|
|
|
|
אחיה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש מצב לקנות איזה חמש דמויים לאולטרה לייט מהחבילה השנייה בנפרד? שבת שלום
|
|
|
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין אפשרות לקנות רק 5 דמויים לאולטרא לייט , מוכן למכור את כל חבילת הדמויים ביחד .
OMRY555 , אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אני משתמש חדש ... המחיר רק למכונה של השימאנו היא 1000 שקל . שלחתי לך גם מייל .
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : יולי 26, 2014, 00:38:26 AM » |
|
כמה הרולר של הסטלה? אנא שלח לי בהודעה 0548133000 תודה.
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : יולי 26, 2014, 00:39:16 AM » |
|
אני רציני
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין אפשרות לקנות רק 5 דמויים לאולטרא לייט , מוכן למכור את כל חבילת הדמויים ביחד .
OMRY555 , אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אני משתמש חדש ... המחיר רק למכונה של השימאנו היא 1000 שקל . שלחתי לך גם מייל .
בכמה אתה מוכר את חבילת הדמויין לאולטרה לייט ?
|
|
|
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בכמה אתה מוכר את חבילת הדמויין לאולטרה לייט ? 350 שקל, כל הספינרים שבלי קופסא חוץ מאחד היו בשימוש פעם אחת ..וסך הכל כל הדימויים חוץ מאלו שבקופסא היו במים כ 5 פעמים .
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בכמה אתה מוכר את חבילת הדמויין לאולטרה לייט ? 350 שקל, כל הספינרים שבלי קופסא חוץ מאחד היו בשימוש פעם אחת ..וסך הכל כל הדימויים חוץ מאלו שבקופסא היו במים כ 5 פעמים . תודה על התשובה דרך אגב לפי מספר התגובות שלך אתה רשאי לשלוח הודעת אישיות 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 26, 2014, 09:24:52 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן עכשיו אני יכול לשלוח הודעות אישיות .. תודה
|
|
|
|
MOUWES
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
350 שקל, כל הספינרים שבלי קופסא חוץ מאחד היו בשימוש פעם אחת ..וסך הכל כל הדימויים חוץ מאלו שבקופסא היו במים כ 5 פעמים . [/quote] תודה על התשובה דרך אגב לפי מספר התגובות שלך אתה רשאי לשלוח הודעת אישיות  [/quote] אגב הספינרים הם של MEPPS .
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|