|
ראיתי ברחבי האינטרנט שדיג מאופנועי ים הוא ממש פופולארי בהרבה מקומות, יש תפיסות יפות, וכמו קייאק אפשר לשפצר אותו עד אין סוף, קיימים בארץ איזה כמה כאלה? אם לא, יהיה מעניין לראות, מי יהיה החלוץ . זה איפשהו בין קייאק לסירה , אמנם עולה הרבה יותר כסף, אבל זה נראה כייף.
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נשמע מדליק
יש איזה סרט שאפשר לשים שניראה מה זה ונישכח כמה דקות מהמילחמה המחורבנת הזו ??
|
|
עריכה אחרונה: יולי 22, 2014, 23:08:09 PM על ידי ilan62
|
|
|
|
|
|
אתה יכול לקחת אופנוע ים ולשפצר אותו לדייג זה לא בעיה אפשר לתקוע צינור ולעשות טרולינג או לעצור בנקודה לג׳יג זה אחלה רעיון וגם כיף
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה מעניין מאוד  צור תמיד אמר לי "אתה עוד תראה מי שהוא יעשה את זה בסוף בארץ" אז אולי הוא צדק.. מענין אם יש כבר איזה אחד או שניים בארץ שעושים את זה. כל פעם שמזכירים את הנושא של אופנעי ים לדיג הסרטון הראשון שקופץ לי לראש זה של הסרטון שהעלה פה לפני כמה חודשים על שני הילידם על העופנעי ים אם מבוט להריגת הדגים  אם מישהו זוכר איך למצוא את הסרטון שיעלה אותו לפה 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה מעניין מאוד  צור תמיד אמר לי "אתה עוד תראה מי שהוא יעשה את זה בסוף בארץ" אז אולי הוא צדק.. מענין אם יש כבר איזה אחד או שניים בארץ שעושים את זה. כל פעם שמזכירים את הנושא של אופנעי ים לדיג הסרטון הראשון שקופץ לי לראש זה של הסרטון שהעלה פה לפני כמה חודשים על שני הילידם על העופנעי ים אם מבוט להריגת הדגים  אם מישהו זוכר איך למצוא את הסרטון שיעלה אותו לפה  ראיתי אחד כזה שנה שעברה באזור חוף מגדל בכינרת אמנם לא מאובזר כמו בסירטונים אבל בירכתיים היה לו ארגז עם ציוד שני מעמדי חקות ובלונדינית שמחבקת אותו מאחורה 
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה מעניין מאוד  צור תמיד אמר לי "אתה עוד תראה מי שהוא יעשה את זה בסוף בארץ" אז אולי הוא צדק.. מענין אם יש כבר איזה אחד או שניים בארץ שעושים את זה. כל פעם שמזכירים את הנושא של אופנעי ים לדיג הסרטון הראשון שקופץ לי לראש זה של הסרטון שהעלה פה לפני כמה חודשים על שני הילידם על העופנעי ים אם מבוט להריגת הדגים  אם מישהו זוכר איך למצוא את הסרטון שיעלה אותו לפה  ראיתי אחד כזה שנה שעברה באזור חוף מגדל בכינרת אמנם לא מאובזר כמו בסירטונים אבל בירכתיים היה לו ארגז עם ציוד שני מעמדי חקות ובלונדינית שמחבקת אותו מאחורה  ולא צילמתה  את הבלונדינית 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איך אצלם לא קנית לי מצלמה 
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אין על קיאק חברים אין תחליף לו 
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
בהחלט מעניין ולפי הסרטונים שהעלה רון בהחלט ישים... רק לתשומת לב  מותר להתרחק עם אופנוע ים רק מייל מהחוף שזה פחות משני ק"מ הרייף העמוק בתל ברוך,דולפינריום,נתניה נמצאים שלושה שלושה וחצי ק"מ מהחוף אולגה כחמישה .כמובן ניתן לעשות ג'יג ובולוס וכמובן טרוליינג גם בריפים של 8 ו 16 מטר אבל ההגבלה מבאסת  תודה רונן על ההערה החשובה... מייל מהחוף מגביל את הדיג בכל הארץ... לאור המגבלה הזו נראה שלא ממש יש טעם ברכישת אופנוע ים לצורך דיג - אם כי מי שמחזיק בו לצרכי הנאה יוכל להתאימו ללא ספק... אין על קיאק חברים אין תחליף לו  על פניו נראה שמתאים לדיג הרבה יותר מאשר אופנוע ים...
|
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
יש מישהו שיורד באולגה, דווקא נראה לי אחלה שימוש לאופנוע ים, לצערי רוב האנשים משתמשים בכלי הזה בתור צעצוע בלבד ותו"כ מסכנים את עצמם ואנשים אחרים, אני ממש התרשמתי כשראיתי את הבחור עם חכות בכנות, יוצא לדוג ומנצל את היתרונות של הכלי הזה.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נושא מעניין חשבתי עליו בעבר...