נתחיל בזה שגם אני נגד באבו-נפחות. דג מציק, חותך,פוגע בציוד, מפריע לדיג. אבל... הוא יצור חי שרוצה לחיות בדיוק כמו כל דג אחר. הוא לא אשם בזה שאנחנו בני האדם הבאנו אותו לים התיכון ו״שכחנו״ להביא גם את האויבים שלו. האם מגיע לו עונש מוות...? כן, כן, כן...!!! ושוב אבל... תהרגו אותו מהר, לא בייסורים. תחזיקו פטיש של קילו בסירה, תנו לו כמה חזקות ותהרגו. רק אחרי זה תפתחו לו את הבטן. זה כואב, זה אכזרי ואין באמת סיבה לגרום לדג לסבול... פטיש בראש, ואז בגופה תעשו כרצונכם... תודה.
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
נתחיל בזה שגם אני נגד באבו-נפחות. דג מציק, חותך,פוגע בציוד, מפריע לדיג. אבל... הוא יצור חי שרוצה לחיות בדיוק כמו כל דג אחר. הוא לא אשם בזה שאנחנו בני האדם הבאנו אותו לים התיכון ו״שכחנו״ להביא גם את האויבים שלו. האם מגיע לו עונש מוות...? כן, כן, כן...!!! ושוב אבל... תהרגו אותו מהר, לא בייסורים. תחזיקו פטיש של קילו בסירה, תנו לו כמה חזקות ותהרגו. רק אחרי זה תפתחו לו את הבטן. זה כואב, זה אכזרי ואין באמת סיבה לגרום לדג לסבול... פטיש בראש, ואז בגופה תעשו כרצונכם... תודה.
יש לי כבוד לים ולכל מה שבתוכו
אממה - האבו נחה זה מין פולש, דורס, שהורס את על מה שנקרא בדרכו
אופן הטיפול שהצגתי בו זה אופן הטיפול הכי טוב ויעיל.
1 - מכות על הראש במטרה להמם אותו 2- חיתוך לאורך הבטן + דקירות בבטן. סכין בין העיניים לא מומלץ כי א׳ בעייתי ב׳ מקיאק זה קצת יותר קשה מאשר עם סירה. 3- עצם זה שחותכים לו את הבטן ומשאירים אותו במים חתוך - מרחיק את שאר הלהקה.
אחלה סרטון לי אישית,עדיין לא יצא לתפוס אבו-נפחא(מקווה שגם לא יצא) אבל במידה ויתפס הסרטון יעזור מאוד. רק שאלה,חוץ מהמעיים , יש עוד חלק רעיל באו-נפחא?העור?במידה ונגעתי בעור בידיים חשופות האם יש איזושהיא סכנה?
אחלה סרטון לי אישית,עדיין לא יצא לתפוס אבו-נפחא(מקווה שגם לא יצא) אבל במידה ויתפס הסרטון יעזור מאוד. רק שאלה,חוץ מהמעיים , יש עוד חלק רעיל באו-נפחא?העור?במידה ונגעתי בעור בידיים חשופות האם יש איזושהיא סכנה?
הדג רעיל. נקודה. ישנם איברים שהרעל נמצא בהם בריכוז גבוה יותר אבל הוא קיים בכול הגוף. אחרי התעסקות עם הדג ובעיקר עם כול ה"ניתוחים" האלו, רצוי לשטוף טוב את הידיים
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
הדג רעיל. נקודה. ישנם איברים שהרעל נמצא בהם בריכוז גבוה יותר אבל הוא קיים בכול הגוף. אחרי התעסקות עם הדג ובעיקר עם כול ה"ניתוחים" האלו, רצוי לשטוף טוב את הידיים
בדיוק מה שאמרתי.. אנשים מזלזלים בעניין או שוכחים לרגע שהוא דג רעיל ומאוד... חשוב לזכור!
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
יש לי כבוד לים ולכל מה שבתוכו
אממה - האבו נחה זה מין פולש, דורס, שהורס את על מה שנקרא בדרכו
אופן הטיפול שהצגתי בו זה אופן הטיפול הכי טוב ויעיל.
1 - מכות על הראש במטרה להמם אותו 2- חיתוך לאורך הבטן + דקירות בבטן. סכין בין העיניים לא מומלץ כי א׳ בעייתי ב׳ מקיאק זה קצת יותר קשה מאשר עם סירה. 3- עצם זה שחותכים לו את הבטן ומשאירים אותו במים חתוך - מרחיק את שאר הלהקה.
תאמין לי שאני הומני.
אבירם, מעולה... פשוט הרגשתי צורך להעביר את התחושות שלי לגבי התעללות ביצור חי. אין לי בעיה עם ההמתה של הדג, נהפוך הוא, צריך לצמצם את נוכחותו בים התיכון. הבעיה שלי היא אותם אנשים שמנצלים את הרגע כדי להחצין את יצר הסדיזם שלהם. כל עוד מהממים את הדג לפני השיסוף אנחנו הומאנים (עבורי...) ואכן מומלץ בחום להחזירו למים ולו כדי לתת שקט מהם לכמה דקות... . מי שמעדיף לתת לדג להשתזף זה גם בסדר ולו בגלל שאותו דיג לא רוצה להתעסק עם האבונפחא. מה שכן, אחרי שיזוף של חצי שעה, רצוי להחזיר למים כדי שיוצרי הים לא יבזבזו אוכל...
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
להרוג להרוג את האבוקות האלה סבל לא סבל לשחוט אותם .. אני אישית מצאתי משהו משעשע גוזרים להם את הסנפירים לעולם הם לא יצליחו לצלול הם מתפרפרים מעל המים. אבירם תודה על הסרטון זה סוג הסרטונים שאני אוהב. http://m.youtube.com/watch?v=xEIXFt1udyw
להרוג להרוג את האבוקות האלה סבל לא סבל לשחוט אותם .. אני אישית מצאתי משהו משעשע גוזרים להם את הסנפירים לעולם הם לא יצליחו לצלול הם מתפרפרים מעל המים. אבירם תודה על הסרטון זה סוג הסרטונים שאני אוהב. http://m.youtube.com/watch?v=xEIXFt1udyw