הדו"ח: אוקיי... אז הקיץ מגיע ואיתו גם חופשת הסמסטר מה שגורם לי ישר להתחיל להזמין ציוד והרצון לצאת לדייג. אז התחלתי בהזמנות והציוד התחיל להגיע... אני לא יפרט כל מה שהזמנתי אבל הנה הדברים ששימשו אותי בדייג האחרון:
Graphiteleader Calzante EX GOCAXS-792UL-S
Shimano Ultegera 1000
BlueBlue sea ride mini
SJ1000
אז בקצרה, יצאתי עם עוד חבר בשעות הבוקר המוקדמות לכנרת. לצערי הרב קיבלתי את המצלמה החדשה אבל הכרטיס זיכרון עדיין לא הגיע . הצלחתי למצוא כרטיס זיכרון כלשהו בבית מה שנתן לי בדיוק 15 דקות צילום. הדמוי שעבד הכי טוב באותו יום היה הבלובלו 3 גרם ירוק.
אם אתם רוצים, אשמח לפרט מאיפה הזמנתי מה (הכל הוזמן מחו"ל).
הי, אפשר לקבל קישור לחכה? שלשום חבר בפורום המליץ לי לרכוש בארץ והמחיר 1300 שח... אשמח לקבל המלצה למקל הזה מנסיונך אתמול. אגב, כנראה הינו לידכם עם סירת מנוע וארבע דייגים
הי, אפשר לקבל קישור לחכה? שלשום חבר בפורום המליץ לי לרכוש בארץ והמחיר 1300 שח... אשמח לקבל המלצה למקל הזה מנסיונך אתמול. אגב, כנראה הינו לידכם עם סירת מנוע וארבע דייגים
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
אני נהנתי ממנו מאוד... לא הרגשתי שום חיסרון או משהו שהפריע לי.
אני הזמנתי 2 מצלמות של SJ4000 ב-85$ כ"א. אני אעלה סרטון לדוגמה כאשר היא תגיע (שבוע הבא) במידה ומישהו מעוניין (למרות ש-youtube מוצף בסרטונים, כולל השוואה עם GoPro). בקשר לעניין הסוללה שאמרת - פשוט הזמנתי עוד 2 סוללות נוספות למצלמה (7$ כ"א).