פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מי שהפורום לא היה לו זמין היום אחר הצהרים- |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מי שהפורום לא היה לו זמין היום אחר הצהרים- (נקרא 2338 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
היום אחה"צ האתר לא היה זמין לפרקי זמן קצרים. עבודת תחזוקה קטנה.... חיש מהר וזה כבר מאחרינו. האתר זמין כמו אתמול שלשום... 
|
-------------------------------
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
ואני כבר חשבתי ש...  שדרוגים זה תמיד טוב  כל הכבוד לעושים במלאכה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי אני חשבתי כי הבעיה אצלי בנוסף ברצוני להבין מדוע לא מופיע הלוגו של האתר כאשר אני רוצה להיכנס לפורום מפיעה מין צורה ומתחתיה שגיאה התרחשה האים זה רק אצלי ואיך אפשר לשנות בתודה פורל הים 
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
היי אני חשבתי כי הבעיה אצלי בנוסף ברצוני להבין מדוע לא מופיע הלוגו של האתר כאשר אני רוצה להיכנס לפורום מפיעה מין צורה ומתחתיה שגיאה התרחשה האים זה רק אצלי ואיך אפשר לשנות בתודה פורל הים  לדעתי רק אצלך. צלם את המסך ותעלה אותו לכאן , נראה מה אפשר לעזור 
|
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי אני חשבתי כי הבעיה אצלי בנוסף ברצוני להבין מדוע לא מופיע הלוגו של האתר כאשר אני רוצה להיכנס לפורום מפיעה מין צורה ומתחתיה שגיאה התרחשה האים זה רק אצלי ואיך אפשר לשנות בתודה פורל הים  לדעתי רק אצלך. היי לא מסתדר בהעלת תמונות בפורום פורל הים נ. ב. תודה על ההתיחסות צלם את המסך ותעלה אותו לכאן , נראה מה אפשר לעזור 
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
אם אתה צריך עזרה יותר אישית תתקשר 050-5216621
אשמח לנסות ולעזור.
אבי חכם.
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
מדובר על עבודות תחזוקה בשרת - השפיע על שני האתרים (IKF ו ISF).. העבודות הסתיימו כרגע.. האתרים חוזרים לטוס... 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ואני קללתי את אימא ואבא של זה  שהמציא את הגלישה הסלולרית  נו טוב כנראה זה היה מגיע לו 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ואני קללתי את אימא ואבא של זה  שהמציא את הגלישה הסלולרית  נו טוב כנראה זה היה מגיע לו  קללות זה לא לא לא 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אשמח לנסות ולעזור.
אבי חכם.
ואיזה כייפ שיש כאן אנשים כמוך אבי  לתת לזולת ולתת מכל הלב... לראות בכל חבר כאן באמת חבר ולהיות נכון לסייע בכל עת... ארץ ישראל היפה כאן בפורום הדיג הספורטיבי  היי אני חשבתי כי הבעיה אצלי בנוסף ברצוני להבין מדוע לא מופיע הלוגו של האתר כאשר אני רוצה להיכנס לפורום מפיעה מין צורה ומתחתיה שגיאה התרחשה האים זה רק אצלי ואיך אפשר לשנות בתודה פורל הים  היי דני, אכן אצלך, אם אבי לא יצליח למרות שרוב הסיכויים שיצליח לסייע לך, תעלה את זה בפורום התמיכה הטכנית, התגבורת תגיע...  מדובר על עבודות תחזוקה בשרת - השפיע על שני האתרים (IKF ו ISF).. העבודות הסתיימו כרגע.. האתרים חוזרים לטוס...  ועוד איך יטוסו 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 11, 2011, 02:16:42 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
 |
|
|
אשמח לנסות ולעזור.
אבי חכם.
ואיזה כייפ שיש כאן אנשים כמוך אבי  לתת לזולת ולתת מכל הלב... לראות בכל חבר כאן באמת חבר ולהיות נכון לסייע בכל עת... ארץ ישראל היפה כאן בפורום הדיג הספורטיבי  היי אני חשבתי כי הבעיה אצלי בנוסף ברצוני להבין מדוע לא מופיע הלוגו של האתר כאשר אני רוצה להיכנס לפורום מפיעה מין צורה ומתחתיה שגיאה התרחשה האים זה רק אצלי ואיך אפשר לשנות בתודה פורל הים  היי דני, אכן אצלך, אם אבי לא יצליח למרות שרוב הסיכויים שיצליח לסייע לך, תעלה את זה בפורום התמיכה הטכנית, התגבורת תגיע...  מדובר על עבודות תחזוקה בשרת - השפיע על שני האתרים (IKF ו ISF).. העבודות הסתיימו כרגע.. האתרים חוזרים לטוס...  ועוד איך יטוסו  טסים בהחלט טסים  חברים יקרים , אתם בטיסת ISF מפורום זה לפורום ההוא , אנחנו נמצאים כרגע בגובהה של 2.5BG מעל פורום IKF , הטמפרטורה בחוץ הנה -50 מעלות צלסיוס ובפורום היעד 28 מעלות , חם עם עננות קלה וים שטוח כמו תאילנד. לחברנו דוברי האנגלית : Dear friends, you flight ISF that this forum, we are currently at an altitude of 2.5BG Forum IKF above, the temperature outside is -50 degrees Celsius and 28 degrees Celsius target forum, hot with clouds Slight sea as flat as Thailand.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אשמח לנסות ולעזור.
אבי חכם.
ואיזה כייפ שיש כאן אנשים כמוך אבי  לתת לזולת ולתת מכל הלב... לראות בכל חבר כאן באמת חבר ולהיות נכון לסייע בכל עת... ארץ ישראל היפה כאן בפורום הדיג הספורטיבי  היי אני חשבתי כי הבעיה אצלי בנוסף ברצוני להבין מדוע לא מופיע הלוגו של האתר כאשר אני רוצה להיכנס לפורום מפיעה מין צורה ומתחתיה שגיאה התרחשה האים זה רק אצלי ואיך אפשר לשנות בתודה פורל הים  היי דני, אכן אצלך, אם אבי לא יצליח למרות שרוב הסיכויים שיצליח לסייע לך, תעלה את זה בפורום התמיכה הטכנית, התגבורת תגיע...  מדובר על עבודות תחזוקה בשרת - השפיע על שני האתרים (IKF ו ISF).. העבודות הסתיימו כרגע.. האתרים חוזרים לטוס...  ועוד איך יטוסו  טסים בהחלט טסים  חברים יקרים , אתם בטיסת ISF מפורום זה לפורום ההוא , אנחנו נמצאים כרגע בגובהה של 2.5BG מעל פורום IKF , הטמפרטורה בחוץ הנה -50 מעלות צלסיוס ובפורום היעד 28 מעלות , חם עם עננות קלה וים שטוח כמו תאילנד. לחברנו דוברי האנגלית : Dear friends, you flight ISF that this forum, we are currently at an altitude of 2.5BG Forum IKF above, the temperature outside is -50 degrees Celsius and 28 degrees Celsius target forum, hot with clouds Slight sea as flat as Thailand. אבי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|