הכנתי תבנית לדמו סיליקון לייצור עצמי וכרגע אני מחפש סיליקון/RTV למילוי. התכונות שאני מחפש בסיליקון למילוי הם: 1. שיהיה רך מאוד. 2. שיהיה שקוף אבל גם צבע לבן בא בחשבון.
הסיקה והסופר 7 לא מתאימים לעניין אומנם החומרים הללו חזקים ובעלי יכולת מתיחה גבוהים אבל הם לא מספיק רכים מה שיגרום לדמויים להיות יחסית קשים ובעלי תנועה מוגבלת
RTV רגיל יעשה את העבודה אבל עדיין לא תגיע לרמת גמישות כמו של דמויי סיליקון אורגינלים
באיבי ניתן למצוא חומרים יעודיים לעניין נתקלתי בהם בעבר אני מצרף קישור מיוטיוב על הכנת דמויים מסיליקון בשניה ה 43 ניתן לראות את החומרים שמהם מכינים את הדמויים https://www.youtube.com/embed/BUDbSNIApjU
עריכה אחרונה: יולי 13, 2014, 23:34:49 PM על ידי צור.
היי ארבינקה אני מייצר סיליקונים בעצמי כבר שמונה חודשים או קצת יותר אפילו עם לא מעט הצלחות גם ביצור וגם בתפיסות (יש דוח שלי איתם בשם שחרקונים נראה לי)
יש הרבה חומרים שיעבדו אבל רק כמה שממש מתאימים למה שאתה מחפש אין להם יבואן בארץ ניתן להשיג רק בחול. קח בחשבון שבגלל שמדובר בחומר שלא עולה על מטוס מסיבות בטיחות כל שהן אז רק בשילוח ימי . רוב החברות הטובות (לא הזבל שרץ באיבי ) לא ישלחו לארץ ואלה שכן יקחו שילוח יקר גם כי כבד וגם כי... החבילה האחרונה שהזמתי הגיע אחרי שלושה חודשים כמעט הראשונה אחרי שבוע אין ממש היגיון... ובנוסף ולא משנה כמה אתה חושב שזה לא ממכר ואתה תוציא רק בקטנה פה ותעשה תבניות לבד וכל מיני אני מבטיח לך שלא תצא מזה בפחות מכמה אלפים אם כל זה מתאים לך ואתה לא עושה את זה מטעמי חיסכון צור קשר דרך הודעות נחליף טלפונים ואכוון אותך בכייף אני כבר אחרי כמה וכמה הזמנות וכמה "סדרות" מוצלחות מאיזה חומר הכנת תבנית ואיך?
עריכה אחרונה: יולי 14, 2014, 00:13:09 AM על ידי שחר נ
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
את התבניות הייתי מכין בעבר מגבס רגיל אבל כרגע יש לי חבר שמכין לי תבנית מקצועית בחברה ייעודית לייצור תבניות לתכשיטים. זה אמור להיות איכותי וברמה גבוהה. אעדכן בהמשך. לגבי הסיליקון, אני מכיר את הסופרפלקס בחו"ל שהוא ייעודי לחובבים אבל אני מחפש משהוא ברמה סבירה כאן בארץ ועדיין מקווה למצוא ולא לרכוש מחול כי המחיר הוא מאוד גבוה.
את התבניות הייתי מכין בעבר מגבס רגיל אבל כרגע יש לי חבר שמכין לי תבנית מקצועית בחברה ייעודית לייצור תבניות לתכשיטים. זה אמור להיות איכותי וברמה גבוהה. אעדכן בהמשך. לגבי הסיליקון, אני מכיר את הסופרפלקס בחו"ל שהוא ייעודי לחובבים אבל אני מחפש משהוא ברמה סבירה כאן בארץ ועדיין מקווה למצוא ולא לרכוש מחול כי המחיר הוא מאוד גבוה.
טוב ששיחררת מהגבס כמעט אף פעם לא יתן תוצאה שממש תספק .. אם תמצא תודיע אשמח לרדת בעלויות (קורעים אותנו פה בארץ ) בנוסף ובכל מקרה צבעים ,מוסיפי משקל,חומרי ציפה.מעכבי שריפה וכדומה תאלץ לקנות בחול לא כסף גדול אבל משלוח יקר שוב ומכס...
איסר נעלבתי
למה לא לשתף גם אותנו ?
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
אני רוצה להודות לאיסר שטרח ובא עד אלי גם כדי להיפגש אחרי זמן רב שלא התראינו וגם כדי להראות לי את הסיליקונים שהוא מכין. אין פה בכלל עניין של חוסר שיתוף. איסר עזר בעבר ועדיין עוזר לכל מי שמבקש. פשוט קשה לו להסביר כאן בפורום במלל וללא תמונות. הסיליקונים שאיסר מכין הם בעיקר בצורה של גרב (GRUB) אבל הייחודיות שלו היא בכך שהוא עושה אותם ממש ממש דק כך שהם ממש מתנפנפים ברוח... הסיליקונים שהוא מכין אינם נראים תאווה לעיניים אבל לטענתו התנועה שלהם במים ממש מעולה. (אני אבדוק אותם בקרוב)