פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   חוט בד |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חוט בד (נקרא 5782 פעמים) |
הדפסה |
|
ISAHY.M
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
חוט בד
« ב- : יולי 22, 2011, 15:23:51 PM » |
|
מישהו מכיר את החוט בד TUF-LINE ?? אז אני כנראה יקח את החוט הזה .. איזה מידה כדאי לי 0.102 שמרים 5 קילו או
0.153 שמרים 7.5 קילו
זה לסט לייט 10-30
אני חושב שכדי לי את השני לא ? תודה
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
חח זה אתה,עניתה לך בפורום השני. בכל מקרה אני חושב שהראשון.
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
ISAHY.M
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חחחחח
|
|
|
|
|
חחחחח
ברוך הבא לאתר  נשמח אם תשנה את שם המשתמש לשמך (עדיף) או לכינוי אחר (עדיף פחות...). להקרא 123456 זה לא ממש מכובד ואנחנו בהחלט רוצים לכבד כאן את כולם 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
למה לדעתך הראשון עדיף לו? יש כמה פרמטרים שעוזרים להחליט מה עדיף מהשניים. 1. ניסיון בדיג. כמה ניסיון יש לך בז'ירז'ור? האם כבר יצא לך להתמודד עם דגים גדולים? 2. מה דגי המטרה שלך? 3. איזה דמויים אתה מתכנן להפעיל? 4. איזה רולר משודך לך לחכה? לבוא ולהגיד שהראשון עדיף זו תשובה מהמותן,לא מבוססת ולא מושכלת. אם זכור לי נכון שלומי,רק לפני יומיים שאלת לגבי ז'ירז'ור וצעדיך הראשונים בתחום. במידה ואכן כך הדבר,האם אתה חושב שיהיה לעניין שכבר תייעץ למישהו לגבי רכישה של חוט בד שעולה כמו יום עבודה ? אני מבקש לא לזרוק סתם תשובות.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה לדעתך הראשון עדיף לו? יש כמה פרמטרים שעוזרים להחליט מה עדיף מהשניים. 1. ניסיון בדיג. כמה ניסיון יש לך בז'ירז'ור? האם כבר יצא לך להתמודד עם דגים גדולים? 2. מה דגי המטרה שלך? 3. איזה דמויים אתה מתכנן להפעיל? 4. איזה רולר משודך לך לחכה? לבוא ולהגיד שהראשון עדיף זו תשובה מהמותן,לא מבוססת ולא מושכלת. אם זכור לי נכון שלומי,רק לפני יומיים שאלת לגבי ז'ירז'ור וצעדיך הראשונים בתחום. במידה ואכן כך הדבר,האם אתה חושב שיהיה לעניין שכבר תייעץ למישהו לגבי רכישה של חוט בד שעולה כמו יום עבודה ? אני מבקש לא לזרוק סתם תשובות. בהחלט נכון ומדוייק. שיקול הדעת בתגובות חשוב מאוד - באופן זה מי ששואל יודע שהתשובה שיקבל תיהיה רצינית ומדודה.
|
|
|
|
ISAHY.M
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם אני תכף ישנה את השם שלי החוט יהיה על הרולר RYOBI ECUSIMA 3000 ועם החכה MAJOR CRAFT SOLPARA 10-30 ולשאלות שלכם יש לי קצת ניסיון בז'רז'ור לא הרבה  לא, לא התמודדתי עם דגים גדולים, בעצם אף פעם לא תפסתי דג בז'רז'ור חוץ מסרגוס בגודל אצבע דגי המטרה שלי הם לוקוסים, ברקודות, גומברים, לברקים, טרולוסים, פלאמידות ואולי דוראדוים  אהה וגם טלוויזיות קטנות מהחוף אבל זה לא נחשב חח אני מתכוון להפעיל ווקרים וטופוואטרים למינהם סיליקונים דרטרים מינויים ניקלים ג'גים פלאפלים עם בומבט וכו ....
|
|
עריכה אחרונה: יולי 23, 2011, 20:15:05 PM על ידי 123456
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם אני תכף ישנה את השם שלי החוט יהיה על הרולר RYOBI ECUSIMA 3000 ועם החכה MAJOR CRAFT SOLPARA 10-30 ולשאלות שלכם יש לי קצת ניסיון בז'רז'ור לא הרבה  לא, לא התמודדתי עם דגים גדולים, בעצם אף פעם לא תפסתי דג בז'רז'ור חוץ מסרגוס בגודל אצבע דגי המטרה שלי הם לוקוסים, ברקודות, גומברים, לברקים, טרולוסים, פלאמידות ואולי דוראדוים  אהה וגם טלוויזיות קטנות מהחוף אבל זה לא נחשב חח אני מתכוון להפעיל ווקרים וטופוואטרים למינהם סיליקונים דרטרים מינויים ניקלים ג'גים פלאפלים עם בומבט וכו .... נו, שיריינתי לך מקום של כבוד בממשק דוחות הדיג  יאללה לעבודה אני מניח שעכשיו החברים יוכלו לסייע יותר 
|
|
|
|
ISAHY.M
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בעזרת ה' פלאמידה יפה  שיניתי את השם
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בעזרת ה' פלאמידה יפה  שיניתי את השם ראשית תרשה לי לברך על שינוי השם. יותר מכובד  שנית,משקלול של הנתונים שרשמת אני נוטה להסכים עם התחושה הראשונית שלך וללכת על החוט השני. עם הזמן אתה תגלה את המגבלות והחסרונות שלו אבל עד שזה יקרה הפרש בינו לבין החוט הראשון יעבוד לטובתך 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ISAHY.M
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה אני בסוף החלטתי לקנות את החכה מייג'ור קראפט סולפרה רולר Shimano Nexave FB400 וחוט BERKLEY WHIPLESH 0.15 שמרים 19 קילו
|
|
|
|
|
בעזרת ה' פלאמידה יפה  שיניתי את השם תודה 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה אני בסוף החלטתי לקנות את החכה מייג'ור קראפט סולפרה רולר Shimano Nexave FB400 וחוט BERKLEY WHIPLESH 0.15 שמרים 19 קילו
19 קילו או 19 ליברות?
|
|
|
|
ISAHY.M
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לפי נתוני היצרן מדובר על 18.9 קילו לקריעה. קשור ג'ריקן של 20 ליטר מלא במים וזרוק לבריכה עם מים ונסה למשוך אותו לאט לאט עם החוט הזה ובסוף תגיע למצב שאחד מהחוטים שהשתמשת בהם יצליח לעמוד במשיכה הזו מבלי להיקרע. זה הנתון שהיצרן מתייחס אליו. לסמוך עליו? לא נראה לי... בפועל,נסה להרים עם החוט הזה דלי של 10 ליטר ואני בספק אם אפילו את זה הוא יצליח להרים... הנתונים שהיצרנים מספקים מתייחסים לאחוזון העליון שלטובתם וברוב המקרים הוא רחוק מהממוצע במקרה הטוב או תלוש מהמציאות כמו במקרים אחרים. ע"ע חוטים איטלקיים... בערב אעלה קישור לאתר שעורך בדיקות בלתי תלויות ואובייקטיביות לחוטים שונים. לראות ולא להאמין...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|