פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   GO PRO HERO 3 |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: GO PRO HERO 3 (נקרא 9410 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בהחלט מחיר לא רע, והמצלמה מספקת את הסחורה  אם כי, אני זוכר שקראתי דברים לא טובים על היבואן המקביל הזה (H4). רק לשים לב - בין אם במכוון או לא, הם עשו שם הטעייה חמורה לדעתי! המוצר מוצג עם השלט, כאשר השלט לא מגיע כחלק מהאריזה של White Edition! וזה לא מצויין בשום מקום (לא מצויין גם שיש שלט, אבל התמונה יוצרת הטעיה).
|
|
|
|
|
בהחלט מחיר לא רע, והמצלמה מספקת את הסחורה  אם כי, אני זוכר שקראתי דברים לא טובים על היבואן המקביל הזה (H4). רק לשים לב - בין אם במכוון או לא, הם עשו שם הטעייה חמורה לדעתי! המוצר מוצג עם השלט, כאשר השלט לא מגיע כחלק מהאריזה של White Edition! וזה לא מצויין בשום מקום (לא מצויין גם שיש שלט, אבל התמונה יוצרת הטעיה). צודק ! חשבתי שהמחיר כולל את השלט ... אפשר לתבוע ייצוגית ....למי בא ?  שלא ינסו לעבוד עלינו 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 02, 2014, 12:10:50 PM על ידי שי יצחק
|
|
|
|
|
|
בטח רשום בתקנון שהתמונות להמחשה בלבד. בכל מקרה, רשום למטה מה הערכה כוללת, ולא רשום שלט.
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
בטח רשום בתקנון שהתמונות להמחשה בלבד. בכל מקרה, רשום למטה מה הערכה כוללת, ולא רשום שלט.
ברור שמופיע, אני גם אצטט אותו: "13.2 נפלה טעות קולמוס חריגה וברורה על פניה בתיאור מוצר או שירות כלשהו, לא יחייב הדבר את וואלה! שופס. תמונות המוצרים באתר נועדו להמחשה בלבד וייתכנו הבדלים בין התמונות המוצגות באתר, חלקן או כולן, לבין המוצרים הנמכרים בפועל." זה לא משנה, כבר היו תקדימים משפטיים לנושא. אחד שזכור לי ספציפית היה של הום-סנטר או אייס (לא זוכר איזה מהשניים), שפרסמו בעיתון פרסום מבצע שגוי, לקוח הגיע, לא הסכימו לתת לו את תנאי המבצע שהיה בעיתון, והוא תבע אותם. הם טענו בבית המשפט להגנתם שרשום בתחתית הפרסום "ט.ל.ח" (טעות לעולם חוזרת) שאמור לפטור אותם מאחריות, והשופט קבע שזו אחריותם לבדוק את הפרסום שלהם טרם ההדפסה שלו, והם לא יכולים "להתחבא" מאחורי 3 אותיות, שכן הם גרמו לתובע לבזבז זמן ודלק על מנת להגיע לסניף שלהם לרכוש את המוצר עקב המבצע שפורסם (שלא היה). בשורה התחתונה, אם מוכרים מוצר, למה לפרסם תמונה אחרת? לפחות היו מוסיפים בתיאור באופן ברור "* שלט לא כלול במחיר / בערכה", אי אפשר להסתמך על ה"תקנון", שידוע לכל, שאף אחד לא קורא אותו.
|
|
|
|
|
רון, אני לרגע לא מצדיק את התמונה שפורסמה ואין ספק שמדובר בסוג של הטעיה. בתור אחד שמתעסק הרבה בבניית אתרים ואחראי לפעילות של כמה חנויות באינטרנט ששייכות לעסקים, אני לא מסכים לעלות תמונות שלא נראות כמו המוצר או שלא תואמות למציאות.
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
למי שיש GO PRO HERO 2 אי לא רואה שום טעם לשדרג לדגם GO PRO HERO 3 white 
|
-------------------------------
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
שידרוג ממש לא, אם כבר לשדרג אז לblack, לטובת שיפור אדיר בצילום בתנאי תאורה קשים (ראיתי השוואות צילום ביוטיוב - עולם אחר).
למי שיש את ה2 או אפילו ה-1, השידרוג ל3 בגרסה הבסיסית מיותר (למי שיש את 1 אז אולי רק אם רוצים את הWIFI).
|
|
|
|
|
רונן קנדל
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי לאחר מספר בדיקות רכשתי לאחרונה את דגם הסילבר אבל 3+ כשייצרו את ורסיה 3 ירד זמן ההסרטה לשעה ורבע,מאחר ואנחנו לפחות ארבע שעות במים אין טעם לרכוש דגם זה. דגמי ה3+ שיצאו שנה לאחר מכן מאפשרים שעתיים הסרטה ורכשתי בטרייה אחורית המכפילה את זמן ההסרטה. דגם ה WHITE בעייתי מבחינת איכות צילום בזמן זריחה ושקיעה ולצרכינו אלו דווקא שעות חשובות. שלט בעייתי מאחר והוא מוריד את זמן ההסרטה לחצי וכבר היו מיקרים שאנשים לא היו בטוחים עם הם במצב המתנה או הסרטה. האור המהבהב לא תמיד נראה בשמש. כמו כן ניתן להוריד אפליקציה לניידים חכמים המשמשת שלט רן פלורנטין עשה זאת. למי שיש אפשרות לרכוש את הדגם HERO 2 יקבל איכות הסרטה המספיקה לצרכינו וארבע שעות צילום רציף. לצביקה בניש יש אחת כזו.
|
|
|
|
|
האמת שטוב לי עם הסינית שלי , שעושה את העבודה מעולה , צילום בינוני + וזמן הסרטה ארוך של כ-3 וחצי שעות בערך +-.... העלתי את המודעה לטובת החברים, אבל תודה על האינפורמציה והידע הרב שנשפך פה 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
שי אם אתה מרוצה מהסינית לבטח נהיה מרוצים גם אנחנו, המגוון הוא עצום ואבקש שתיתן קישור למצלמה שכבר נוסתה על ידך. תודה
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : יולי 03, 2014, 12:47:27 PM » |
|
באיזו סינית מדובר?
|
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
המצלמה ששי העלה מעולה, למי שמסתפק באיכות 720P, ולא משתולל איתה יותר מידי.
אצלי ואצל אחרים, היא לא שרדה הרבה זמן ברגע שהתחלנו להשתמש בה גם לגלישת גלים עם הקיאק. מים חדרו פנימה למרות האטימות לכאורה, והיא השובתה עקב קורוזיה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|