1310Yossim
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שאריות של פיתות אנדרי וכל מיני שאריות הדגים כל כך רעבים שאפילו קרשים הם היו אוכלים
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
שאריות של פיתות אנדרי וכל מיני שאריות הדגים כל כך רעבים שאפילו קרשים הם היו אוכלים
הרגתה אותי  דווקא יש לי כמה משטחים ליד הבית אולי נטחן אותם לתערובת 
|
-------------------------------
|
|
|
רונןו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שאפו על התפיסה הדג הוא אחד משני בני כלאיים של כסיף שיצר משרד החקלאות ושמו נמרון איננו מגיע לגדלים ומשקלים כמו אחיו הנמסיף הדג איננו נתפס על קרס משום היותו מסנן מים ואוכל זיאופלגטון נתפס רק ברשת או בחטיפה בהצלחה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שאפו על התפיסה הדג הוא אחד משני בני כלאיים של כסיף שיצר משרד החקלאות ושמו נמרון איננו מגיע לגדלים ומשקלים כמו אחיו הנמסיף הדג איננו נתפס על קרס משום היותו מסנן מים ואוכל זיאופלגטון נתפס רק ברשת או בחטיפה בהצלחה
דווקא נראה לי כמו כסיף רגיל לחלוטין...  מה גורם לך לחשוב שזה יציר כלאיים? לגבי הקביעה שלא נתפס בקרס, צריך לזכור שבריכות ומאגרים לא עומדים בחוקים של הטבע. במקומות האלו יש מחסור במזון זמין בדר"כ והדג יאכל כול מה שיימצא. גם בצק על קרס...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
1310Yossim
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיא צודק מצוקת הרעב במאגר יותר גרועה מדארפור שגם אים הייתי שם את חנין זועבי על הקרס הוא היה אוכל אותה.... 
|
|
|
|
|
קרנף אמיתי הבאת..... בטוח שנתן פייט מהנה גם על סט של אינטיאס שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
רונןו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכם ניסית לענות לכם ולא עלה במשך שנותי כדייג תפסתי מאות כן כן מאות מן הדג הזה ואם הייתי מוכר אותם יכולתי לקנות לקסוס חדשה כול טוב
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שלום לכם ניסית לענות לכם ולא עלה במשך שנותי כדייג תפסתי מאות כן כן מאות מן הדג הזה ואם הייתי מוכר אותם יכולתי לקנות לקסוס חדשה כול טוב
אני לא בטוח שהבנתי למה התכוון המשורר...  אשמח להסבר 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
גודל יפה מאד  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בהחלט גודל מכובד, שגם עם חכה של אינטיאסים בטוח הביא הנאה גדולה 
|
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
וואו איזה חתיכה רצינית
|
|
|
|
wind
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
53
|
|
באמת כסיף גדול
בהצלחה ביציאות הבאות
|
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
כול הכבוד 
|
|
|
|
|
|
אני אישית לא אוהב דייג במים מתוקים אבל על הדג הזה מגיע לך הרבה כבוד! בהצלחה בהמשך!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|