|
|
 |
בעניין:
« הגיב #16 ב- : יוני 26, 2014, 07:27:13 AM » |
|
גיאצ'וק היה ממש נחמד להפגש סופסוף.. הזדקנתי עד שזה קרה  ... בנוגע לדייג ..בעונה הזו יש קצת הפתעות ואתה הראית לנו את זה בצורה הטובה יותר.. בדמותו של לברק מכובד מאוד עם אולטרה ולא עוד לוקוסים של חמישי גרם חצופים! היה נחמד מאוד ומצפה לעוד כאלה .. עכשיו שאין כמעט את האופציה למתוקים נתאם יותר מפגשים בג' שלי:)
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #17 ב- : יוני 26, 2014, 08:30:20 AM » |
|
גיאצ'וק היה ממש נחמד להפגש סופסוף.. הזדקנתי עד שזה קרה  ... בנוגע לדייג ..בעונה הזו יש קצת הפתעות ואתה הראית לנו את זה בצורה הטובה יותר.. בדמותו של לברק מכובד מאוד עם אולטרה ולא עוד לוקוסים של חמישי גרם חצופים! היה נחמד מאוד ומצפה לעוד כאלה .. עכשיו שאין כמעט את האופציה למתוקים נתאם יותר מפגשים בג' שלי:) מי אמר שאין אופציה המתוקים גשר אריק זו לא הגיזרה היחידה וכמו שאתה יודע יש עוד כמה נקודות אחת מהם תזכה לביקור בשבת 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
במילה אחת-כבוד! היו הרבה אנשים שהיו לוקחים לברק כזה ואני לפני שבוע נתקלתי בסיפור כזה ששלושה התנפלו עליי. כל הכבוד על התפיסות ונראה כאילו עשית כיף ועוד יותר כל הכבוד על השחרור. שיהיה לכולנו סופ״ש נעים עם הרבה תפיסות ושחרורים  What was was, was was
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
גיאצ'וק, כמו כל הדוחות שלך, תענוג לקרוא ולהרגיש שכמעט נמצאים איתך בים  אחלה דרך להעביר את היום עם האישוה + מפגש איחוד ספונטני + דגים אהבתי את השילוב של הסרטון עם המוזיקה.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה חברה  מצורפת תמונה של הדמוי שתפס את הסרגוס 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
אלוף
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
יפה , יפה , תמשיך לעשות חיים , אחלה דוח וסירטונים  וכבוד על השיחרור
|
|
|
|
|
יופי של יום במלוחים היה לך תפיסות נחמדות ושיחרורים יפים נתראה בקרוב אח שלי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיאצ׳וק אלוף אתה יום כיף עם האישה אמרת ,אהבתי. תענוג מי צריך יתר והיה גם תפיסות וגם שחרור מצולם יפה לך. אחלה קליפ ואחלה מוזיקה. שיירבו ימי כיף כאלה ובהצלחה בבאות
|
|
|
|
1310Yossim
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין על הדוחות שלך גיא ממש חוויה כל דוח אתה מרגיש שותף לדיג ושאפו על השחרור והסרטונים נ.ב אין כמו השווארמה של דאבח כרגע אני לא יודע מה בא לי יותר שווארמה או לזרזר 
|
|
|
|
Rem
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלוף!
העריכה נהדרת!
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
שאפו צ'יף  מסתבר שיש חיים בגזרה הצפונית... צריך רק להשיג חיים בשביל להגיע אליה  וכן, המכנס הכתום........................................
|
|
|
|
|
גאיצ'וק אתה גדול! (תרתי משמע  ) טוב לדעת שהציקדות האלה עובדות גם במלוחים. אולי עם המצב הזוועתי העונה במתוקים, ניתן קפיצה קצת למלוחים  אהבתי את הפרגון של אשתך! אחלה של מוזיקה יש בסרטון!
|
|
עריכה אחרונה: יוני 27, 2014, 12:36:19 PM על ידי MaKoreAhi
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה