|
אני דייג מתחיל, אשמח למישהו שאפשר ללמוד ממנו...
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היי אני בשמחה אלמד אותך מה שאפשר ובכייף גדול אבל האם יש באפשרותך להגיע מידי פעם לחוף ראשון כי אני דג רוב הזמן שם אם כן אתה יותר ממוזמן ..... אני כמעט כל יום בחוף  0504212657 שי
|
-------------------------------
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 08, 2011, 15:17:06 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
שעיבי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
|
|
כל הכבוד כן ירבו כמוך 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי אני ניצא יום יום בים אשמח מאוד לעזור לך שלח הודעה במסר אישי ונוכל לתאם פורל הים 
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
מחובר ]
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בכייף תמיד חברים  אני לא שוכח מאיפה באתי גם לי היה קשה בהתחלה אבל למדתי....  ובעזרת השם גם הוא ילמד וכן יעביר הלאה... 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בכייף תמיד חברים  אני לא שוכח מאיפה באתי גם לי היה קשה בהתחלה אבל למדתי....  ובעזרת השם גם הוא ילמד וכן יעביר הלאה...  יפה שי על הנכונות לעזור ! איפה אתה דג ? באיזה חוף בת"א ? אולי נצא יחד ונעזור למתחילים בכיף . דניאל
|
|
|
|
|
שי,איזה מלך אתה,כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ברוך הבא  אני רואה שכבר קיבלת 3 הזמנות שונות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בכייף תמיד חברים  אני לא שוכח מאיפה באתי גם לי היה קשה בהתחלה אבל למדתי....  ובעזרת השם גם הוא ילמד וכן יעביר הלאה...  יפה שי על הנכונות לעזור ! איפה אתה דג ? באיזה חוף בת"א ? אולי נצא יחד ונעזור למתחילים בכיף . דניאל בכייף תמיד חברים  אני לא שוכח מאיפה באתי גם לי היה קשה בהתחלה אבל למדתי....  ובעזרת השם גם הוא ילמד וכן יעביר הלאה...  יפה שי על הנכונות לעזור ! איפה אתה דג ? באיזה חוף בת"א ? אולי נצא יחד ונעזור למתחילים בכיף . דניאל בכייף דניאל דבר איתי יש טלפון למעלה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין מילים חברים, פשוט תענוג לראות את הנכונות שיש כאן, לשתף וללמד ןלעשות טוב לחברים האחרים וגם אם מתלמדים... שי ודני- אתם בהחלט דוגמא מוחשית וממשית למהות האתר שלנו, לאוירה ולדרך שלו  ו...... ברוך הבא תל אביבי, כמו שהבחנת אז התקבלת בזרועות פתוחות, כך שאתה יכול להרגיש בבית.... בהזדמנות זו אולי כמה מילים על עצמך שהחברים יכירו אותך קצת יותר... גלישה נעימה והתקדמות מהירה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
היי אני ניצא יום יום בים אשמח מאוד לעזור לך שלח הודעה במסר אישי ונוכל לתאם פורל הים  נמצא יום יום בים? מה עם קצת תמונות מהים, דני? 
|
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי אני ניצא יום יום בים אשמח מאוד לעזור לך שלח הודעה במסר אישי ונוכל לתאם פורל הים  נמצא יום יום בים? מה עם קצת תמונות מהים, דני?  היי מאוד היתי רוצה לשתף את החברים לצערי אינני בקי ברזי המחשב אינני יודע איך להעביר תמונות זקוק לעזרה וכמו שכבר כתבתי בעבר הסבר בעיברית ולא בסינית בתודה פורל הים 
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
היי אני ניצא יום יום בים אשמח מאוד לעזור לך שלח הודעה במסר אישי ונוכל לתאם פורל הים  נמצא יום יום בים? מה עם קצת תמונות מהים, דני?  היי מאוד היתי רוצה לשתף את החברים לצערי אינני בקי ברזי המחשב אינני יודע איך להעביר תמונות זקוק לעזרה וכמו שכבר כתבתי בעבר הסבר בעיברית ולא בסינית בתודה פורל הים  אתה רציני?!!! אם אני למדתי- האמן לי דני שכל אחד יכול... ואיך זה שלא פנית עד היום? אל תגיד שהתביישת...  אם אני מסדר לך הדרכה מוצלחת- אנחנו מקבלים ממך תמונות שלך מהים?  רצוי עם דגים, אך בכייפ גם בלי... 
|
|
|
|
|
היי אני בשמחה אלמד אותך מה שאפשר ובכייף גדול אבל האם יש באפשרותך להגיע מידי פעם לחוף ראשון כי אני דג רוב הזמן שם אם כן אתה יותר ממוזמן ..... אני כמעט כל יום בחוף  0504212657 שי תודה על התגובות של כולם, אני מופתע מהיענות, יש כאן אנשים נחמדים  שי - אני מוגבל לתל אביב (יש לי אופניים) אבל אם אתה מזדמן לתל אביב אשמח
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|