momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זאת התפיסה הכי טובה שלך(יצחק) בנתיים ולא צילמת   ?? 
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
הגיע הבחור גם הגיע ההתרגשות מעלה מעלה ולא בטוח ממה יותר נכון ה gg100 הגיע אבל ביחד עם אביחי והמשפחה איזה תענוג לפגוש את כולם ושוב תודה אביחי על היותך אתה ועל שהבאתה הביתה את gg 100 הקטנטונת שלי  היה גם תענוג לפגוש אותך סוף סוף  הילדים ממש התאהבו בך ואתה טלטול  לא לצחוק על לאדה אני כבר ראיתי אותם עושות דברים מדהימים ודרך אגב לי יש ניסאן טראנו
http://www.youtube.com/embed/sJs7sXCh1C0גם לאבא שלי יש ניסאן טראנו תגיד החלונות אצלך בגיפ' גם מקולקים ? 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2011, 15:08:25 PM על ידי GaLevy
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
זאת התפיסה הכי טובה שלך(יצחק) בנתיים ולא צילמת   ??  וואללה מומי מילים כדורבנות איזה פיספוס. להגנתי אוכל לומר הם ילדים ניפלאים לא היה לי רגע לחשוב צילום הם מילאו כל רגע ברגש שאלות שק קמח ומה לא סוף סוף הכירו את דוד יצחק אהבתי את מה שראיתי איזו משפחה הילדים נפלאים האמא איזו מאמי האבא אייךךך ככה ככה האיקון הזה  זה הם
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
בוקר טוב גל  יש אפילו איזה דוח על זה שהחלון נפל  כבר באותו יום הוחלף לחדש  זאת התפיסה הכי טובה שלך(יצחק) בנתיים ולא צילמת   ??  וואללה מומי מילים כדורבנות איזה פיספוס. להגנתי אוכל לומר הם ילדים ניפלאים לא היה לי רגע לחשוב צילום הם מילאו כל רגע ברגש שאלות שק קמח ומה לא סוף סוף הכירו את דוד יצחק אהבתי את מה שראיתי איזו משפחה הילדים נפלאים האמא איזו מאמי האבא אייךךך ככה ככה האיקון הזה  זה הם לא נתנו רגע של מנוחה לדוד יצחק 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
בוקר טוב גל  יש אפילו איזה דוח על זה שהחלון נפל  כבר באותו יום הוחלף לחדש  זאת התפיסה הכי טובה שלך(יצחק) בנתיים ולא צילמת   ??  וואללה מומי מילים כדורבנות איזה פיספוס. להגנתי אוכל לומר הם ילדים ניפלאים לא היה לי רגע לחשוב צילום הם מילאו כל רגע ברגש שאלות שק קמח ומה לא סוף סוף הכירו את דוד יצחק אהבתי את מה שראיתי איזו משפחה הילדים נפלאים האמא איזו מאמי האבא אייךךך ככה ככה האיקון הזה  זה הם לא נתנו רגע של מנוחה לדוד יצחק  כן אביחי אצל אבא שלי באותו המנגנוןשל החלון נפל וכתוצאה מכך הוא לא נפתח יותר הוא החליף כבר פעמיים וזה שוב נמס 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2011, 15:08:00 PM על ידי GaLevy
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גל גם לאבא שלך יש לאדה
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
גל גם לאבא שלך יש לאדה
לאדה ?  מה זה לאדה ? 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
בוקר טוב גל  יש אפילו איזה דוח על זה שהחלון נפל  כבר באותו יום הוחלף לחדש  זאת התפיסה הכי טובה שלך(יצחק) בנתיים ולא צילמת   ??  וואללה מומי מילים כדורבנות איזה פיספוס. להגנתי אוכל לומר הם ילדים ניפלאים לא היה לי רגע לחשוב צילום הם מילאו כל רגע ברגש שאלות שק קמח ומה לא סוף סוף הכירו את דוד יצחק אהבתי את מה שראיתי איזו משפחה הילדים נפלאים האמא איזו מאמי האבא אייךךך ככה ככה האיקון הזה  זה הם לא נתנו רגע של מנוחה לדוד יצחק  חחחח כן אביחי אצל אבא שלי באותו המנגנוןשל החלון נפל וכתוצאה מכך הוא לא נפתח יותר הוא החליף כבר פעמיים וזה שוב נמס  גל אני מרשה לך לומר לאבא שלא יקנה תחליפי סיני שיקנה מקורי או לחליפין מקורי משופץ ואז זה יחזיק מעמד רוב מנגנוני החלונות החשמלים לא עמידים למדינות חמות כמו שלנו משהוא שקשור לפלסטיקה וחום של 70 מעלות אז אם אתה קונה תחליפי סיני זמן החיים שלו שואף לחודשים ספורים
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
בוקר טוב גל  יש אפילו איזה דוח על זה שהחלון נפל  כבר באותו יום הוחלף לחדש  זאת התפיסה הכי טובה שלך(יצחק) בנתיים ולא צילמת   ??  וואללה מומי מילים כדורבנות איזה פיספוס. להגנתי אוכל לומר הם ילדים ניפלאים לא היה לי רגע לחשוב צילום הם מילאו כל רגע ברגש שאלות שק קמח ומה לא סוף סוף הכירו את דוד יצחק אהבתי את מה שראיתי איזו משפחה הילדים נפלאים האמא איזו מאמי האבא אייךךך ככה ככה האיקון הזה  זה הם לא נתנו רגע של מנוחה לדוד יצחק  חחחח כן אביחי אצל אבא שלי באותו המנגנוןשל החלון נפל וכתוצאה מכך הוא לא נפתח יותר הוא החליף כבר פעמיים וזה שוב נמס  גל אני מרשה לך לומר לאבא שלא יקנה תחליפי סיני שיקנה מקורי או לחליפין מקורי משופץ ואז זה יחזיק מעמד רוב מנגנוני החלונות החשמלים לא עמידים למדינות חמות כמו שלנו משהוא שקשור לפלסטיקה וחום של 70 מעלות אז אם אתה קונה תחליפי סיני זמן החיים שלו שואף לחודשים ספורים אנחנו מעוניינים כבר להחליף את האוטו משום שצריכת הדלק שלו ... 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2011, 15:07:41 PM על ידי GaLevy
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בוקר טוב גל  יש אפילו איזה דוח על זה שהחלון נפל  כבר באותו יום הוחלף לחדש  זאת התפיסה הכי טובה שלך(יצחק) בנתיים ולא צילמת   ??  וואללה מומי מילים כדורבנות איזה פיספוס. להגנתי אוכל לומר הם ילדים ניפלאים לא היה לי רגע לחשוב צילום הם מילאו כל רגע ברגש שאלות שק קמח ומה לא סוף סוף הכירו את דוד יצחק אהבתי את מה שראיתי איזו משפחה הילדים נפלאים האמא איזו מאמי האבא אייךךך ככה ככה האיקון הזה  זה הם לא נתנו רגע של מנוחה לדוד יצחק  חחחח כן אביחי אצל אבא שלי באותו המנגנוןשל החלון נפל וכתוצאה מכך הוא לא נפתח יותר הוא החליף כבר פעמיים וזה שוב נמס  גל אני מרשה לך לומר לאבא שלא יקנה תחליפי סיני שיקנה מקורי או לחליפין מקורי משופץ ואז זה יחזיק מעמד רוב מנגנוני החלונות החשמלים לא עמידים למדינות חמות כמו שלנו משהוא שקשור לפלסטיקה וחום של 70 מעלות אז אם אתה קונה תחליפי סיני זמן החיים שלו שואף לחודשים ספורים מה אתה רוצה שילד בן 14 ייעץ לאבא שלו לגבי טיפול ברכב עדיף כבר שיחליף אבא  או יועץ 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
בוקר טוב גל  יש אפילו איזה דוח על זה שהחלון נפל  כבר באותו יום הוחלף לחדש  זאת התפיסה הכי טובה שלך(יצחק) בנתיים ולא צילמת   ??  וואללה מומי מילים כדורבנות איזה פיספוס. להגנתי אוכל לומר הם ילדים ניפלאים לא היה לי רגע לחשוב צילום הם מילאו כל רגע ברגש שאלות שק קמח ומה לא סוף סוף הכירו את דוד יצחק אהבתי את מה שראיתי איזו משפחה הילדים נפלאים האמא איזו מאמי האבא אייךךך ככה ככה האיקון הזה  זה הם לא נתנו רגע של מנוחה לדוד יצחק  חחחח כן אביחי אצל אבא שלי באותו המנגנוןשל החלון נפל וכתוצאה מכך הוא לא נפתח יותר הוא החליף כבר פעמיים וזה שוב נמס  גל אני מרשה לך לומר לאבא שלא יקנה תחליפי סיני שיקנה מקורי או לחליפין מקורי משופץ ואז זה יחזיק מעמד רוב מנגנוני החלונות החשמלים לא עמידים למדינות חמות כמו שלנו משהוא שקשור לפלסטיקה וחום של 70 מעלות אז אם אתה קונה תחליפי סיני זמן החיים שלו שואף לחודשים ספורים מה אתה רוצה שילד בן 14 ייעץ לאבא שלו לגבי טיפול ברכב עדיף כבר שיחליף אבא  או יועץ   תגיד יצחק במקרה השם משפחה שלך זה אסייג ?
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תגיד יצחק במקרה השם משפחה שלך זה אסייג ?
דיר באלק עד כמה אפשר לספוג מאיפו הבאתה את האסייג הזה
זהוא נגמר חביבי אנחנו לא ביחסים טובים
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
בוקר טוב גל  יש אפילו איזה דוח על זה שהחלון נפל  כבר באותו יום הוחלף לחדש  זאת התפיסה הכי טובה שלך(יצחק) בנתיים ולא צילמת   ??  וואללה מומי מילים כדורבנות איזה פיספוס. להגנתי אוכל לומר הם ילדים ניפלאים לא היה לי רגע לחשוב צילום הם מילאו כל רגע ברגש שאלות שק קמח ומה לא סוף סוף הכירו את דוד יצחק אהבתי את מה שראיתי איזו משפחה הילדים נפלאים האמא איזו מאמי האבא אייךךך ככה ככה האיקון הזה  זה הם לא נתנו רגע של מנוחה לדוד יצחק  חחחח כן אביחי אצל אבא שלי באותו המנגנוןשל החלון נפל וכתוצאה מכך הוא לא נפתח יותר הוא החליף כבר פעמיים וזה שוב נמס  גל אני מרשה לך לומר לאבא שלא יקנה תחליפי סיני שיקנה מקורי או לחליפין מקורי משופץ ואז זה יחזיק מעמד רוב מנגנוני החלונות החשמלים לא עמידים למדינות חמות כמו שלנו משהוא שקשור לפלסטיקה וחום של 70 מעלות אז אם אתה קונה תחליפי סיני זמן החיים שלו שואף לחודשים ספורים מה אתה רוצה שילד בן 14 ייעץ לאבא שלו לגבי טיפול ברכב עדיף כבר שיחליף אבא  או יועץ  למה לא יצחק הלוואי ונתנאל ייעץ לי וגם סדרתי לך תמונות של לאדה ושל ניסאן כדי שתבדיל  זה לאדה  וזה הניסאן שלי 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 13, 2011, 18:46:03 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
aviv1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
מחמם את הלב  יצחק עכשיו נגמרו התירוצים,קדימה תביא אינטיאס...
|
גם אני חבר בצוות חפף!!!
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תגיד יצחק במקרה השם משפחה שלך זה אסייג ?
דיר באלק עד כמה אפשר לספוג מאיפו הבאתה את האסייג הזה
זהוא נגמר חביבי אנחנו לא ביחסים טובים
אתה אולי מעדיף יצחק חזקייה ?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|