סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לכול החברים והמנהלים היקרים זה המקום האמיתי שאפשר להרגיש בו ממש בבית מהאיכויות של האנשים מהרצון לשתף לעזור אחד לשני ולפרגן אחד לשני ללא צרות עין והחברויות האמיתיות שנוצרו כאן בזמן קצר מאוד מעידות על טיב החברים והמנהלים תודה על המקום המדהים הזה  ובקשר לאלמנה היא מאורסת ל-GG 100  תנחומי המוקדמים ל -GG 100 ......  מצחיקים אתם, מנצלים כל הזדמנות בשביל 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
לכול החברים והמנהלים היקרים זה המקום האמיתי שאפשר להרגיש בו ממש בבית מהאיכויות של האנשים מהרצון לשתף לעזור אחד לשני ולפרגן אחד לשני ללא צרות עין והחברויות האמיתיות שנוצרו כאן בזמן קצר מאוד מעידות על טיב החברים והמנהלים תודה על המקום המדהים הזה  ובקשר לאלמנה היא מאורסת ל-GG 100  תנחומי המוקדמים ל -GG 100 ......  מצחיקים אתם, מנצלים כל הזדמנות בשביל  אז במיוחד בשבילך סקווידי 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
לכול החברים והמנהלים היקרים זה המקום האמיתי שאפשר להרגיש בו ממש בבית מהאיכויות של האנשים מהרצון לשתף לעזור אחד לשני ולפרגן אחד לשני ללא צרות עין והחברויות האמיתיות שנוצרו כאן בזמן קצר מאוד מעידות על טיב החברים והמנהלים תודה על המקום המדהים הזה  ובקשר לאלמנה היא מאורסת ל-GG 100  תנחומי המוקדמים ל -GG 100 ......  מצחיקים אתם, מנצלים כל הזדמנות בשביל  אתה בכלל צהוב אז מה מתערבת אהה מלוכסן
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מהיום הראשון אביחי מפרגן / עוזר / נותן יד ותומך כמעט בכולם בחור כארז ..קשה למצוא כאלה אנשים אביחי ..תמשיך להיות מה שאתה כולם אוהבים אותך כאן 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
גם אני אוהב כאן את כולם  זה בדיוק מה שאמרתי המקום המושלם הזה  מוציא את את הכי טוב מהאנשים היחס החם האכפתיות השיתוף המלא הרצון לעזור והחברים האיכותיים כמו שכתבתי פעם ממש נבחרו בפינצטה (או בחרו את הפורום הזה ) הכי כיף בבית שלנו 
|
|
|
|
|
אביחי אני שמח להיות בפורום שנמצאים בו אנשים כמוך כמו שאחד החברים כאן אמר שכולם מוכנים לעזור ומכל הלב 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הגיע הבחור גם הגיע ההתרגשות מעלה מעלה ולא בטוח ממה יותר נכון ה gg100 הגיע אבל ביחד עם אביחי והמשפחה איזה תענוג לפגוש את כולם ושוב תודה אביחי על היותך אתה ועל שהבאתה הביתה את gg 100 הקטנטונת שלי 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
הגיע הבחור גם הגיע ההתרגשות מעלה מעלה ולא בטוח ממה יותר נכון ה gg100 הגיע אבל ביחד עם אביחי והמשפחה איזה תענוג לפגוש את כולם ושוב תודה אביחי על היותך אתה ועל שהבאתה הביתה את gg 100 הקטנטונת שלי  היה בסביבה הבחור......? 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הגיע הבחור גם הגיע ההתרגשות מעלה מעלה ולא בטוח ממה יותר נכון ה gg100 הגיע אבל ביחד עם אביחי והמשפחה איזה תענוג לפגוש את כולם ושוב תודה אביחי על היותך אתה ועל שהבאתה הביתה את gg 100 הקטנטונת שלי  היה בסביבה הבחור......?  היה גם היה אמממה הגיע עד קניון חיפה בחוצות מתמ הגיפ לא יודע לנסוע יותר צפונה זה גיפ דרומי
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
הגיע הבחור גם הגיע ההתרגשות מעלה מעלה ולא בטוח ממה יותר נכון ה gg100 הגיע אבל ביחד עם אביחי והמשפחה איזה תענוג לפגוש את כולם ושוב תודה אביחי על היותך אתה ועל שהבאתה הביתה את gg 100 הקטנטונת שלי  היה בסביבה הבחור......?  היה גם היה אמממה הגיע עד קניון חיפה בחוצות מתמ הגיפ לא יודע לנסוע יותר צפונה זה גיפ דרומי בטח ג'יפ של לאדה........ 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הגיע הבחור גם הגיע ההתרגשות מעלה מעלה ולא בטוח ממה יותר נכון ה gg100 הגיע אבל ביחד עם אביחי והמשפחה איזה תענוג לפגוש את כולם ושוב תודה אביחי על היותך אתה ועל שהבאתה הביתה את gg 100 הקטנטונת שלי  היה בסביבה הבחור......?  היה גם היה אמממה הגיע עד קניון חיפה בחוצות מתמ הגיפ לא יודע לנסוע יותר צפונה זה גיפ דרומי בטח ג'יפ של לאדה........  לא-דעה
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
הגיע הבחור גם הגיע ההתרגשות מעלה מעלה ולא בטוח ממה יותר נכון ה gg100 הגיע אבל ביחד עם אביחי והמשפחה איזה תענוג לפגוש את כולם ושוב תודה אביחי על היותך אתה ועל שהבאתה הביתה את gg 100 הקטנטונת שלי  היה גם תענוג לפגוש אותך סוף סוף  הילדים ממש התאהבו בך ואתה טלטול  לא לצחוק על לאדה אני כבר ראיתי אותם עושות דברים מדהימים ודרך אגב לי יש ניסאן טראנו
http://www.youtube.com/embed/sJs7sXCh1C0
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 12, 2011, 19:58:12 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
הגיע הבחור גם הגיע ההתרגשות מעלה מעלה ולא בטוח ממה יותר נכון ה gg100 הגיע אבל ביחד עם אביחי והמשפחה איזה תענוג לפגוש את כולם ושוב תודה אביחי על היותך אתה ועל שהבאתה הביתה את gg 100 הקטנטונת שלי  היה גם תענוג לפגוש אותך סוף סוף  הילדים ממש התאהבו בך ואתה טלטול  לא לצחוק על לאדה אני כבר ראיתי אותם עושות דברים מדהימים ודרך אגב לי יש ניסאן טראנו
http://www.youtube.com/embed/sJs7sXCh1C0טוב , אני מסכים.  הלאדה הזו טובה יותר מהניסן שלך !!!  נראה שהיא לפחות היית מגיע עד אלי , משהו שהטראנו שלך כשלה בו......! 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
http://www.youtube.com/embed/sJs7sXCh1C0טוב , אני מסכים.  הלאדה הזו טובה יותר מהניסן שלך !!!  נראה שהיא לפחות היית מגיע עד אלי , משהו שהטראנו שלך כשלה בו......!   אם לא הייתה להם בעיית חלודה רצינית  בכיף הייתי מביא אחת ואולי גם מגיע אליך 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 12, 2011, 20:07:33 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה