פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי האם אפשר לדוג טלויזיות עם דימוים מישהו נסה אם כן איזה דימוי צריך בתודה פורל הים
|
-------------------------------
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
היי האם אפשר לדוג טלויזיות עם דימוים מישהו נסה אם כן איזה דימוי צריך בתודה פורל הים
אני יודע שרמי(רוקוקוקו) מטרגט אותם עם פלי לי יצא על סיליקון דמוי תולעת אבל הבן מוציא אותם בערמות עם תולעת קנויה וקרס תשע נורווגית (צוואר ארוך)
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
אלי אני דג אותם עים פלי . בשורה כמו שדגים בפטיון . הולך ממש טוב כול זריקה כמה דגים .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אלי אני דג אותם עים פלי . בשורה כמו שדגים בפטיון . הולך ממש טוב כול זריקה כמה דגים .
רמי כמה אינץ הטלויזיות שאתה תופס בפליי
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אפשרי בהחלט ואפילו מהנה מאוד רק עם ציוד אולטרא לייט בעומק 0 שטח חולי דמויים ממש קטנים של 2-3גרם לא ניקלים. זאת אחלה חוויה הם תוקפים כמו מטורפים את הדמוי וגם נלחמים יפה ברור שעם אולטרא לייט מרגישים את הפייט טוב
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
סילגו נודד לצערי מכונה tv או שקופים . לא מחליף את הדג הזה אם כול דג שהוא . מעדן מלכים .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אפשרי בהחלט ואפילו מהנה מאוד רק עם ציוד אולטרא לייט בעומק 0 שטח חולי דמויים ממש קטנים של 2-3גרם לא ניקלים. זאת אחלה חוויה הם תוקפים כמו מטורפים את הדמוי וגם נלחמים יפה ברור שעם אולטרא לייט מרגישים את הפייט טוב
סער, יש דמויים מועדפים? מינוו או קראנקים? פיגמי של סטרייק פרו יעבוד? יש צבעים מועדפים? כחול? ורוד? לבן? שחור?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
סער, יש דמויים מועדפים? מינוו או קראנקים? פיגמי של סטרייק פרו יעבוד? יש צבעים מועדפים? כחול? ורוד? לבן? שחור? אני דג אותם עם דמוים של סטרייק פרו 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
סער, יש דמויים מועדפים? מינוו או קראנקים? פיגמי של סטרייק פרו יעבוד? יש צבעים מועדפים? כחול? ורוד? לבן? שחור? אני דג אותם עם דמוים של סטרייק פרו  מעולה! יש צבע מועדף?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
סער, יש דמויים מועדפים? מינוו או קראנקים? פיגמי של סטרייק פרו יעבוד? יש צבעים מועדפים? כחול? ורוד? לבן? שחור? אני דג אותם עם דמוים של סטרייק פרו  מעולה! יש צבע מועדף? כל הצבעים גיא באמת שאין משהו מיוחד דמוים שמשקל שלהם 3 גר יש לי חכה שמשקלי זריקה מ 0 גר עד 7 גר עובד יופי
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
סביקי ילך מצויין איתם ..וגם דמויים קטנים וניקלים 1-2 גר" בצבע מוזהב
בזמנו ניסיתי מה שנקרה עלה ..מין ניקל בצבע מוזהב עם קרס בודדת במשקל 1-2 גר" לפי מיטב זכרוני
דמויים קטנים ילכו יפה עם זה אבל הכי טוב שהלך לי איתם זה סביקי
גרירה איטית ביותר ורציפה כשהמקל מופנה כלפי מטה
לא משנה איזה סביקי אבל חשוב שיהיה משהו בצבע אדום מעורב עם אותו סביקי
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
סביקי ילך מצויין איתם ..וגם דמויים קטנים וניקלים 1-2 גר" בצבע מוזהב
גרירה איטית ביותר ורציפה כשהמקל מופנה כלפי מטה
מצטרף להמלצה - סביקי - יחד עם פתיון קטן (חזה עוף,גמברי,קלמרי) שהקרס מספיק בולטת, גרירה איטית -שפיץ המקל נמוך , גם אם הרגשת שנתפס משהו כדאי להמשיך לגרור בעדינות - בדרך מצטרפים עוד דגים. מבטיח לך שתוציא 4-6 דגים במכה אחת. אני משתמש בשיטה זו לתפיסת פתיון לחי. הערה - בשיטה הזאת עדיף ונוח יותר לעבוד עם סט (מקל ורולר) קל וקטן - אני משתמש בסט של הבת שלי
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 09, 2011, 20:01:47 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
סביקי  הסבר פניך לחסר הדעת
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
גיא היקר עניתי טיפה מאוחר כי אני בקורס בסוף העולם ( ככה זה להיות שוטר ) בכל מקרה לגבי הדמויים קיבלת תשובה אפילן סטריק פרו קטנים עובד והצבע כסוף שחור כתום עבד לי הכי חזק
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 09, 2011, 22:42:53 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|