פייסבוק לא תצנזר תמונות הנקה - מעכשיו גם פיטמות בפייסבוק... http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/586/271.html?hp=55&cat=323&loc=19 ומתוך הכתבה- "לאחר שנים של מאבקים נגד מדיניות הצנזורה שנקטו הרשתות החבריות הגדולות כלפי תמונות בהן נראות נשים מניקות, פייסבוק נסוגה: "שמחים לדעת שלאימהות חשוב לשתף את החוויות שלהן בפייסבוק". אך מסתבר שבשקט בשקט נסוגה פייסבוק מהמדיניות בה דבקה בשנים האחרונות,..."
בכתבה אגב יש תמונה של אשה מניקה, כאשר הפיטמה הנוספה מוצגת בגאווה...
אז מה אתם אומרים?! יש לאפשר לנשים מניקות לצלם את תמונת הנקה ולחשוף שדיהן ופטמותיהן - או שנכון יותר היה להמשיך ולצנזר?!
ליפני איזה תקופה של שנים היה קטע שבאילת היו כול הבחורות בחוף מישתזפות בלי חלק עליון עים החזה בחוץ ותיק תק זה ניהיה טיבעי ואנשים הפסיקו להיתרגש ולהציץ. זה היה ליד מישפחות וילדים בכול החופים. הבעייה זה כול הסרטי סקס שיש היום בטלוויזייה בכול השעות של היום
הנקה זה האכלת ילד בצורה הכי טבעית והכי נכונה. אין בהנקה שום קשר למין, ומי שמוצא קשר כזה כנראה שמשהו התבלבל אצלו. אין קשר בין תמונת הנקה/הנקה בפומבי לבין צילומי משגל (רואים קצת ציצי) כמו שאין קשר בין הוצאה להורג לבין דיג (למרות שבשני המקרים הורגים יצור חי). כמו שגברים יכולים להסתובב בלי חולצה, אין סיבה שנשים לא יוכלו... . . ומעבר לחופש הפרט, שבו אני דוגל בקנאות, נורא כיף לראות ציצים...
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
הנקה זה האכלת ילד בצורה הכי טבעית והכי נכונה. אין בהנקה שום קשר למין, ומי שמוצא קשר כזה כנראה שמשהו התבלבל אצלו. אין קשר בין תמונת הנקה/הנקה בפומבי לבין צילומי משגל (רואים קצת ציצי) כמו שאין קשר בין הוצאה להורג לבין דיג (למרות שבשני המקרים הורגים יצור חי). כמו שגברים יכולים להסתובב בלי חולצה, אין סיבה שנשים לא יוכלו... . . ומעבר לחופש הפרט, שבו אני דוגל בקנאות, נורא כיף לראות ציצים...
אתה מת על ציצים!!!
האמת כן, זה החלק הכי מדהים בגוף האשה. ואני חיב לצין שיש לך זיכרון טוב...
עריכה אחרונה: יוני 18, 2014, 20:29:10 PM על ידי שי דביר (שי שם פרטי)
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
נראה לי טבעי לגמרי ואם מישהו חושב שהחשיפה של ילדים בפייסבוק לפטמה של אישה מניקה, שיעשה חיפוש בגוגל תמונות או ביוטיוב ויראה מה ניתן למצוא אפילו שהכול המחסומים על תצוגה לקטינים קיימת... מי שמחפש, יימצא.
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."