|
גל פינטו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
תודה וזה לא הירקון זה הקישון
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תודה וזה לא הירקון זה הקישון
צודק טעות שלי  בכל מקרה בשניהם לא הייתי בוחר לשחות 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
גל פינטו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
אבל לא נראה לי שהקישון עד כדי כך מזוהם באזור של קרית חרושת הוא מזוהם יותר באזור של חיפה איפה שיש מפעלים
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תפיסה יפה שנתנה פייט יפה ללא ספק...
לגבי האכילה, גם אם המים הם ממעין "עצמאי", הקרבה לנחל הקישון המזוהם בעייתית לטעמי... אולי המים נקיים אך יש אפשרות שלא ושהמים כן במגע עם מי הנחל אי שם מתחת לאדמה... אישית לא הייתי לוקח סיכון - אכילת הדג לא שווה את הסיכון הזה...
|
|
|
|
|
|
|
יופי של תפיסה , חתיכה כזו נותן פייט נחמד. העיקר שניהנתם מהדייג , לגבי אכילה , זיהום ועוד.. אין מה להתנצח , שווה להקשיב לפעמים לאחרים וללכת על הצד הבטוח מאשר להודות אחרי זה שטעית,  הרעלת מעיים מדגים רעילים זה לא משהו שכדאי לחוות  .
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
שי4
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד
|
|
|
|
|
|
רונןו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ערב טוב אני מכיר את המעין המים אכן נובעים מן האדמה כ 150 מטר מן הקישון אין לדגים אשר שוחים בקישון יכולת לעלות אל המעין ולכן אפשר לאכול את הדגים שנתפסים שם בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
150 מטר מרחק זה לא הרבה..הרי אין מן הנמנע שמי הקישון המזוהמים לא באים במגע עם מי המעיין מתחת לאדמה..גם אם זה הרבה מתחת לפני המעיין..באופן אישי,לא הייתי מסתכן.למרות שמדובר בקרפיון יפה מאוד
|
|
|
|
|
|
גל פינטו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
תודה יכול להיות שיש מגע של המים מהקישון עם המעיין בכל מקרה אני משחרר את הדגים שאני תופס שם תמיד פעם לקחתי כמה מושטים לאקווריום והם חיו בסדר עד שתפסתי באיזה מאגר בחדרה מושטים די גדולים ואחד נשאר חי בערך שעה עד שהגענו הביתה ולא רציתי להרוג אותו אז שמתי אותו גם באקווריום והוא טרף לי מלא דגים אז בסוף שחררתי אותו בקישון
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תודה יכול להיות שיש מגע של המים מהקישון עם המעיין בכל מקרה אני משחרר את הדגים שאני תופס שם תמיד פעם לקחתי כמה מושטים לאקווריום והם חיו בסדר עד שתפסתי באיזה מאגר בחדרה מושטים די גדולים ואחד נשאר חי בערך שעה עד שהגענו הביתה ולא רציתי להרוג אותו אז שמתי אותו גם באקווריום והוא טרף לי מלא דגים אז בסוף שחררתי אותו בקישון
צודק בשביל תפיסה ושחרור המקום בבהחלט יכול לספק את הסחורה 
|
|
|
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
כול הכבוד 
|
|
|
|
|
|
אורקה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בכי כיף לפעמים לבוא בלי ציפיות ולצאת גדול
|
|
|
|
|
|
VADIM
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
כול הכבוד אחי אחלה דג 
|
|
|
|
|
|
טרחונסקי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה תפיסות ואחלה פייט בבריכה הקטנה והרדודה שם. גל אני מכיר את המקום וממש לא הייתי מציע לאכול משהו משם למרות שזו נביעה כביכול. אני הוצאתי פעם שם חתיכה כזו על תירס. ושפמנונים יש שם הרבה בעיקר לפני השקיעה.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|