תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
13/6/2014 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
19:50 | דמוי דג בינוני - | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 5.1 |
הדו"ח:
הכל התחיל ביום שני השבוע,מנצל כמה שעות חופשיות בלילה לנסות על גומברים
אחרי שערב לפני לוקח את הילדים והולך לתפוס בורים קטנים עם צנצנת באנדרטה.
עקב עצלות שלי (לא החלפתי את הסירקלים שהיו קטנים מדי) שני גומברים חמודים בורחים לי ומעלים אצלי את רף הנקמנות....
חמישי בערב מצטייד בבורי של ברכות מכיוון שלא היה לי זמן ללכת לתפוס פיתיון ויוצא לנקום יחד עם זיו.
מגיעים לים כחצי שעה לפני השקיעה ובזמן שאני מארגן את הסטים מחבר לזיו סט לז'ירז'ור כבד שינסה קצת על לוקוסים.
בעודנו מדברים על ענייני היום כשאני מרוכז לגמרי בהכנת החכות אני שומע את זיו צועק: "וואי,וואי,ןןאי,איזה מפלצת!!!" , מגיע אליו בריצה והוא אומר שלוקוס ענק תקף את הבובה אבל לא נתפס.
אני חוטף ממנו את הסט ומבקש שיראה לי איפה הייתה התקיפה, זורק חמישה מטר אחריה ומתחיל לז'רז'ר את הבובה לכיוון התקיפה, הלוקוס לא מאכזב ותוקף שוב,בראשונה מפספס אבל מייד תוקף שוב וננעל,
הוק סט ומייד מקבל ריצה למטה,אבל אני באתי מוכן...סלינה 65 עם חוט 65 ליברות ומקל אוקומה בלו-ראנר שמתאים לאינטיאסים עושים את העבודה ותוך דקה ורבע הוא שוכב לידי מחוייך....
בהמשך לא היו לוקוסים נוספים ולצערי גם בגזרת הגומברים פרט לחתול עצבני שחמד את הפילה בורי הייתה שממה....
עד לפעם הבאה.
מרקו.