פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   תפיסה ראשונה בזרזור מוקדש לאוסאמה ציוד דייג וצלילה |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: תפיסה ראשונה בזרזור מוקדש לאוסאמה ציוד דייג וצלילה (נקרא 7867 פעמים) |
הדפסה |
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
עד היום אני קונה שם חמודי אחלה בחור ויש להם אחלה חנות הוא תמיד בא לקראתי במחיר ועשה מעל ומעבר קניתי אצלו המון ציוד ממליץ לכולם לקנות אצלו אפשר גם לעשות ממשלוחים
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
איזה כיףף.. יש לנו משהו המשותף,  דג ראשון בזרזור בראש הנקרה  ... כל הכבוד וכן ירבו תפיסות !!! לגבי הציקדה, הדגים נמשכים מאוד לויברציות... ויש ימים שבולעים הכל.. כנראה שהויברציות של הציקדה עשו את ההבדל... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברכות על הדג הראשון בז׳רזור זה תמיד כיף,אבל דניס זה פעם ראשונה שאני שומע על דניס בז׳רזור. חכה חכה שינעל לך איזה גומבר שמן ועצבני,תבין איזה כיף זה הסגנון הזה. אני על הציקדות עוד לא תפסתי כלום. בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
ברכות על הדג הראשון בז׳רזור זה תמיד כיף,אבל דניס זה פעם ראשונה שאני שומע על דניס בז׳רזור. חכה חכה שינעל לך איזה גומבר שמן ועצבני,תבין איזה כיף זה הסגנון הזה. אני על הציקדות עוד לא תפסתי כלום. בהצלחה בבאות
חכה לטונית בראש הנקרה 
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
חכה לטונית בראש הנקרה  תודה דובדוב ולירון לירון האמת שאני בעיקר בלמידת תיפעול הדמויים כך שמפחינתי מה שנתפס עם נתפס זה טוב יש לציין שאני אוהב להגיע לראש הניקרה לדוג למרות שיש לי שעה ורבע נסיע לכל קיוון
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תפיסה נדירה מאד
בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה מאמון
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #22 ב- : יוני 12, 2014, 13:10:06 PM » |
|
יואל סחטיין עליך אחלה דניס.. בהצלחה בבאות
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יואל כול הכבוד על ההשקעה והלמידה תוך כדי מעשה. שהדג הראשון יהיה תחילתו של אקשן שלא נגמר.
פעם הבאה שתהיה באזור תן צילצול ואני יגיע לשם גם. 0522339995
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יואל כול הכבוד על ההשקעה והלמידה תוך כדי מעשה. שהדג הראשון יהיה תחילתו של אקשן שלא נגמר.
פעם הבאה שתהיה באזור תן צילצול ואני יגיע לשם גם. 0522339995
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
יוסי תודה , תמיד שמח לחברה טובה בדייג הטלפון שלך שמור
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד אין על הדג הראשון בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
חכה לטונית בראש הנקרה  תודה דובדוב ולירון לירון האמת שאני בעיקר בלמידת תיפעול הדמויים כך שמפחינתי מה שנתפס עם נתפס זה טוב יש לציין שאני אוהב להגיע לראש הניקרה לדוג למרות שיש לי שעה ורבע נסיע לכל קיוון שטויותתת.. ראש הנקרה אכן מקום מדהים לדוג בו, לפעמים יבש שם כמו הנגב ולפעמים שמחח.. יש בו הרבה יתרונות כמו גם חסרונות, המקום מכיל בתקופות שונות כמעט כל דג , מה שמיחד את המקום.. ואם כבר אמרת ניסיון ולמידה, לפעמים יש גם הרבה מזלל., אני ללמשל, את הדג הראשון תפסתי בראש הנקרה על הסלע הלבןף טונית, שבשיא האדנרלין הנפתי אותו באויר בללי לפחד שאולי החוט יקרע.. ולא נקרע... בדיעבד, זה היה ים של מזל! בזמנו עבדתי עם חוט עבה מאוד, אבל היה לי תלאי פוורו בקשר דאבל יוני של 12 או 14 לברות לא זכור לי.. כרגע אני לא בצפפון אבל בהמשך החודש אני אהיה, אולי יצא לנו להפגש שם :9 הייתי קבוע שם לפני שעברתי לב"ש..
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
 |
|
|
חכה לטונית בראש הנקרה  תודה דובדוב ולירון לירון האמת שאני בעיקר בלמידת תיפעול הדמויים כך שמפחינתי מה שנתפס עם נתפס זה טוב יש לציין שאני אוהב להגיע לראש הניקרה לדוג למרות שיש לי שעה ורבע נסיע לכל קיוון שטויותתת.. ראש הנקרה אכן מקום מדהים לדוג בו, לפעמים יבש שם כמו הנגב ולפעמים שמחח.. יש בו הרבה יתרונות כמו גם חסרונות, המקום מכיל בתקופות שונות כמעט כל דג , מה שמיחד את המקום.. ואם כבר אמרת ניסיון ולמידה, לפעמים יש גם הרבה מזלל., אני ללמשל, את הדג הראשון תפסתי בראש הנקרה על הסלע הלבןף טונית, שבשיא האדנרלין הנפתי אותו באויר בללי לפחד שאולי החוט יקרע.. ולא נקרע... בדיעבד, זה היה ים של מזל! בזמנו עבדתי עם חוט עבה מאוד, אבל היה לי תלאי פוורו בקשר דאבל יוני של 12 או 14 לברות לא זכור לי.. כרגע אני לא בצפפון אבל בהמשך החודש אני אהיה, אולי יצא לנו להפגש שם :9 הייתי קבוע שם לפני שעברתי לב"ש.. עם יצא לך בזמן הקרוב להיות בצפון וללכת לדוג אשמח להיצתרף לגבי מזל זה ניקרא מזל של מתחילים  עד היום אני דג חופי וניתקל רק באבו קקות
|
|
|
|
|
|
1310Yossim
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזל טוב על הדג הראשון אין כמו זרזור סגנון דיג שמפעיל קורדינציה ומחשבה מברוק שכן ירבו.....
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
 |
|
|
חכה לטונית בראש הנקרה  תודה דובדוב ולירון לירון האמת שאני בעיקר בלמידת תיפעול הדמויים כך שמפחינתי מה שנתפס עם נתפס זה טוב יש לציין שאני אוהב להגיע לראש הניקרה לדוג למרות שיש לי שעה ורבע נסיע לכל קיוון שטויותתת.. ראש הנקרה אכן מקום מדהים לדוג בו, לפעמים יבש שם כמו הנגב ולפעמים שמחח.. יש בו הרבה יתרונות כמו גם חסרונות, המקום מכיל בתקופות שונות כמעט כל דג , מה שמיחד את המקום.. ואם כבר אמרת ניסיון ולמידה, לפעמים יש גם הרבה מזלל., אני ללמשל, את הדג הראשון תפסתי בראש הנקרה על הסלע הלבןף טונית, שבשיא האדנרלין הנפתי אותו באויר בללי לפחד שאולי החוט יקרע.. ולא נקרע... בדיעבד, זה היה ים של מזל! בזמנו עבדתי עם חוט עבה מאוד, אבל היה לי תלאי פוורו בקשר דאבל יוני של 12 או 14 לברות לא זכור לי.. כרגע אני לא בצפפון אבל בהמשך החודש אני אהיה, אולי יצא לנו להפגש שם :9 הייתי קבוע שם לפני שעברתי לב"ש.. עם יצא לך בזמן הקרוב להיות בצפון וללכת לדוג אשמח להיצתרף לגבי מזל זה ניקרא מזל של מתחילים  עד היום אני דג חופי וניתקל רק באבו קקות בכיף.. עוד שבוע שובעיים אני בצפון, אפשר לצאת בכיף..
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|