naor
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום רציתי לדעת עם מישהו פה מכיר את הפעמון וכמה הוא צריך לעלות
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כן מכיר וזה נחמד מאוד עדיף מפעמון רגיל זה בטוח פעמון רגיל בלתי נסבל
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
זמזם מוכר ניתן למצוא באיביי בדולר שניים. עושה את העבודה  וגם עושה רעש מחריש אוזניים  קח בחשבון לא עמיד במים  אם אני זוכר נכון מישה היה איתי פעם אחת בכנרת אם הזמזמם הזה אחרי טבילה בטעות במים הפסיק לעבוד.
|
-------------------------------
|
|
|
|
יש הרבה מאוד זמזמים בסגנון הזה. אם אני זוכר נכון, באיזור ה-5-7$ אפשר למצוא כאלה שהם גם עמידים במים.
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כן מכיר וזה נחמד מאוד עדיף מפעמון רגיל זה בטוח פעמון רגיל בלתי נסבל
מה שבטוח זה עדיף מהזמזם שלך של האישה הנוגחת  וגם התרנגול המעצבן שקירקר פעם כל הלילה 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2014, 15:14:26 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
|
הצליל של האישה הגונחת היה בעייתי ביותר. אני לא אשכח שפעם חבר שלי היה בתחילת קשר עם מישהי. הוא דיבר איתה בטלפון ופתאום זה התחיל לגנוח. לך תסביר לה שזה רק זמזם ומה זה זמזם 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
הצליל של האישה הגונחת היה בעייתי ביותר. אני לא אשכח שפעם חבר שלי היה בתחילת קשר עם מישהי. הוא דיבר איתה בטלפון ופתאום זה התחיל לגנוח. לך תסביר לה שזה רק זמזם ומה זה זמזם   הרגת אותי אני זוכר את זה
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
הצליל של האישה הגונחת היה בעייתי ביותר. אני לא אשכח שפעם חבר שלי היה בתחילת קשר עם מישהי. הוא דיבר איתה בטלפון ופתאום זה התחיל לגנוח. לך תסביר לה שזה רק זמזם ומה זה זמזם   הרגת אותי אני זוכר את זה זה עוד מילא. לרוב חצי לילה השכנים לדיג שומעים גניחות ואז בבוקר קולטים רק שני גברים יוצאים מהאוהל לך תסביר 
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני עובד עם זמזמים כאלו רק בדיג כבד ובדר"כ כשאני מז'רז'ר ולא עם העיניים על החכות. אכילות קטנות לא תמיד יורגשו ובמקרה של דג שבא אליך אחרי הנעילה ועושה חוט רפוי, זה לא עושה כלום...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זמזם מוכר ניתן למצוא באיביי בדולר שניים. עושה את העבודה  וגם עושה רעש מחריש אוזניים  קח בחשבון לא עמיד במים  אם אני זוכר נכון מישה היה איתי פעם אחת בכנרת אם הזמזמם הזה אחרי טבילה בטעות במים הפסיק לעבוד. אתה זוכר נכון, אני אישית לא התלהבתי כלכך מהזמזמם האלקטרוני הזה, גם בגלל הרעש המעצבן, גם כי לא עמיד במים, וגם בגלל הסיבה שגיא כתב, אם הדג שוחה לכיוון שלך החוט פשוט יהיה רפוי והזמזם לא יגיב..
|
|
|
|
naor
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה על התשובות יש לי עוד שאלה למה אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות או להגיב להודעה
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תודה רבה על התשובות יש לי עוד שאלה למה אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות או להגיב להודעה
כי שליחת הודעות מוגבלת רק למי שיש למעלה מ5 הודעות ומעלה. עכשיו יש לך כבר 6 הודעות אז אתה יכול לשלוח חופשי מסרים  רק אל תעצור לנו ב6 
|
|
|
|
naor
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני חדש פה מנסה עדין ללמוד ולהתאקלם איך אני נרשם לתחרות של הג׳רגור בכנרת ? חחח אם אתה כבר ברוח של עזרה 
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|