|
|
עקב העובדה שאני לא אצליח להגיע בסוף לתחרות, החלטתי למכור מס' ציקדות שיש לי כפילות שלהן. הציקדות חדשות באריזה המקורית, ולא נפתחו.
הציקדות נוסו בעונות קודמות ועבדו בצורה מעולה, כולל תפיסות של ביניות ומושטים. קרס קדמית - קרס זוגית. קרס אחורית - משולשת.
לגבי משקלים: צד ימין של התמונה - 4 גרם צד שמאל של התמונה - 8 גרם
מחירים: 4 גרם - 18 ש"ח 8 גרם - 20 ש"ח
יש אפשרות לשלוח בכל סוג דואר (24/רשום/רגיל) בתוספת המחיר של המשלוח. אפשר לשלם ב-Paypal.
אני מאיזור ירושלים.
אם מישהו מעוניין בתמונות נוספות הוא מוזמן לבקש ואני אשלח.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 08, 2014, 10:38:19 AM על ידי MaKoreAhi
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בהצלחה במכירה  אני גם רוצה איזה כמה  יש מצב אתה תעביר דרך איתמר שמגיע לתחרות?
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
בהצלחה במכירה  אני גם רוצה איזה כמה  יש מצב אתה תעביר דרך איתמר שמגיע לתחרות? אני מאמין שכן (צריך לוודא את זה איתו). תגיד לי איזה אתה רוצה ואני אשמור לך.
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
את אלה  
|
|
|
|
|
|
|
אליה שכח מזה איתמאר עולה איתי אני לוקח עמלה על כל דמוי  חבל שאתה לא מגיעה
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אליה שכח מזה איתמאר עולה איתי אני לוקח עמלה על כל דמוי  חבל שאתה לא מגיעה אבל איתמאר בבגאז  את הציקדות הלל שים בכסא הקדמי שלא יקרה להם משהו חס וחלילה בדרך 
|
|
|
|
|
|
|
תודה אנדריי עכשיו פתרת לי הרבה בעיות
|
|
|
|
|
|
|
הלל את בעיית המקום באוטו אני לא יכול לפתור לך, אבל אני רק יכול להמליץ לך לקחת פק"ל קפה איתך. לך תדע איפה תתקע בפקק  (כל פעם שאני נזכר בזה אני צוחק מחדש) אנדריי, שמרתי לך את הצמד אוהדי בית"ר וצמד אוהדי הפועל 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שריין לי בבקשה את המוקפים בעיגול. אם חסר, קח מאנדריי... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
את ה-8 גרם האדום אנדרי לקח. יש את התחתון שהוא שחור/כסוף. או שאתה רוצה שאני אחתוך את האדום ל-2 ואז אחד יקח את הראש והשני את הזנב?  את השאר שריינתי. מה שנשאר כרגע במלאי (אחרי מה שאנדרי וגיא לקחו): - צבע כסף 4 גרם - צבע כסף 8 גרם - שחור/כסף 8 גרם
|
|
|
|
|
|
|
אוהדי הפועל לא נכנסים לאוטו  גיא מה נסגר עם העמלה אני לוקח אותם מירושלים  איתאמר בא עם הדמויים או שזה שתיים והשלישי מתנה 
|
|
|
|
|
|
|
הלל אם אני אהיה באיזור ירושלים אני אתן לך אותם כדי שתבדוק אם האוטו מצליח לסחוב את המשקל שלהן 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
שריין לי בבקשה את המוקפים בעיגול. אם חסר, קח מאנדריי...  
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
את ה-8 גרם האדום אנדרי לקח. יש את התחתון שהוא שחור/כסוף. או שאתה רוצה שאני אחתוך את האדום ל-2 ואז אחד יקח את הראש והשני את הזנב?  את השאר שריינתי. מה שנשאר כרגע במלאי (אחרי מה שאנדרי וגיא לקחו): - צבע כסף 4 גרם - צבע כסף 8 גרם - שחור/כסף 8 גרם אני אקח את הכסוף שחור במקום האדום  את האדום אתה יכול לחתוך לשניים... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
אין בעיה. שוריין ויגיע אליך לתחרות. נשארו 4 ו-8 גרם בצבע כסף (אחד מכל אחד). עוד מישהו רוצה להעמיס משקל על האוטו של הלל? 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|