|
|
 כבוד על התפיסה !! בהחלט פייט רציני על ציוד כזה  !! דימה לא מצאתי נתונים על הדמוי,תוכל לפרט קצת? משקל,עומק,שיטת עבודה וכו' ? תודה מראש ושתמשיך להפציץ גבר  נראה לי שהוא התכוון ל- Skagit Design Lip Slide.
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אלוף דימה כל הכבוד!!
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
סחתין גבר  זה מאותו יום שנפגשנו ? בהצלחה בבאות אם אני לא טועה אז זה היה יום לפני שנפגשנו
|
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
טרולוס מכובד ביותר  זה בטח העיר אותך להרבה זמן  ים גלי או רגוע? הים היה די גלי משהו כמו 70 ס"מ
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 כבוד על התפיסה !! בהחלט פייט רציני על ציוד כזה  !! דימה לא מצאתי נתונים על הדמוי,תוכל לפרט קצת? משקל,עומק,שיטת עבודה וכו' ? תודה מראש ושתמשיך להפציץ גבר  נראה לי שהוא התכוון ל- Skagit Design Lip Slide. תודה על התיקון 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 כבוד על התפיסה !! בהחלט פייט רציני על ציוד כזה  !! דימה לא מצאתי נתונים על הדמוי,תוכל לפרט קצת? משקל,עומק,שיטת עבודה וכו' ? תודה מראש ושתמשיך להפציץ גבר  משקל הדמוי 13 גרם הוא שוקע אז אפשר לעבוד איתו בכול אומק ושיטת העבודה איתי (המועדפת עלי) גילגול איתי 3 4 סיבובים של הידית ותביצ' עדין הכי טוב באיני שכול אחד ינסה אותו בים רגוע או בברכת שחיה ויראה אותו איך הוא זז בזמו התביצ'
|
|
|
|
|
|
corvina
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
|
|
 כבוד על התפיסה !! בהחלט פייט רציני על ציוד כזה  !! דימה לא מצאתי נתונים על הדמוי,תוכל לפרט קצת? משקל,עומק,שיטת עבודה וכו' ? תודה מראש ושתמשיך להפציץ גבר  משקל הדמוי 13 גרם הוא שוקע אז אפשר לעבוד איתו בכול אומק ושיטת העבודה איתי (המועדפת עלי) גילגול איתי 3 4 סיבובים של הידית ותביצ' עדין הכי טוב באיני שכול אחד ינסה אותו בים רגוע או בברכת שחיה ויראה אותו איך הוא זז בזמו התביצ' ,תודה על ההסבר  !!
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 כבוד על התפיסה !! בהחלט פייט רציני על ציוד כזה  !! דימה לא מצאתי נתונים על הדמוי,תוכל לפרט קצת? משקל,עומק,שיטת עבודה וכו' ? תודה מראש ושתמשיך להפציץ גבר  משקל הדמוי 13 גרם הוא שוקע אז אפשר לעבוד איתו בכול אומק ושיטת העבודה איתי (המועדפת עלי) גילגול איתי 3 4 סיבובים של הידית ותביצ' עדין הכי טוב באיני שכול אחד ינסה אותו בים רגוע או בברכת שחיה ויראה אותו איך הוא זז בזמו התביצ' ,תודה על ההסבר  !! בכיף
|
|
|
|
|
|
גל פינטו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
אחלה טרכון ענק היום תפסתם משהו בים ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
פתיחת עונת הטרכונים בענק תרתי משמע  יופי של מפלץ על אולטרה לייט בטוח שהבזזזזזזזזזזזזזזזזזז שנתן העיר אותך כמו זריקת קופאין
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
זה מה שהראית לי בחנות.. אני זה שמדד את הווסט של אימה..
דג עננקק! שפיץ!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דימה יופי של טרכון על אולטרא אני מתאר לי אותך מדלג על הסלעים כמו שרק אתה יודע. בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
אחלה טרכון ענק היום תפסתם משהו בים ?
לא היה משהו רציני סרגוס אחד בייבי לוקוס אחד מוסרון אחד וכמה דגי סלע כמובן כולם שוחררו
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|