|
לדעתי היום גרמניה תנצח לפני 90 דק. וכנל לגבי ארגנטינה. שם סינגל 300 שח על גרמניה  יש יחס טוב. מקווה בשבילך שבסוף שמת! 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי היום גרמניה תנצח לפני 90 דק. וכנל לגבי ארגנטינה. שם סינגל 300 שח על גרמניה  יש יחס טוב. מקווה בשבילך שבסוף שמת!  שמתי בסוף רק 140 לצערי הרב ! אבל גם משהו  חבל שהייתי בעבודה בזמן המשחק המטורף הזה, גרמניה פירקו להם את החיים
|
-------------------------------
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
נ.ב. יוסי דרעי, זוכר את ההתערבות מהכנרת?! הסיכויים שלי משתפרים - הסיכויים שלך נסעו לאירופה עם ספרד...  זוכר ובמקרה של התוצאה אתמול, נשאר שנינו רעבים. אוי לבושה. איזה תוצאה. הגרמנים האלה כמו מכונה משומנת Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
על מה מדברים? על כדורגל ?? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים מה אתם אומרים על היום? אני לא שם טופס כי אני באמת לא יודע מה יהיה. לדעתי ארגנטינה תיקח\ או תיקו עד 90 דק ואז ארגנטינה תיקח. אבל כל העולם ואחותו חושב שהולנד תעלה לגמר.
|
|
|
|
|
אני גם חושב כמו כל העולם, אבל רק בגלל אחותו 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
חברים מה אתם אומרים על היום? אני לא שם טופס כי אני באמת לא יודע מה יהיה. לדעתי ארגנטינה תיקח\ או תיקו עד 90 דק ואז ארגנטינה תיקח. אבל כל העולם ואחותו חושב שהולנד תעלה לגמר.
עם אחותו של העולם גרוזינית אז יש להולנד בעייה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נראה לי שארגנטינה תיקח בפנדלים אחרי משחק ארוך ואולי הכי משעמם שהיה במונדיאל... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צדקתי , הייתי צריך לשים טופס שארגנטינה תעלה לגמר 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הימור שלי: הולנד - ברזיל, הולנד תיקח. למרות שאומרים שברזיל תחזיר קצת מהכבוד שגרמניה לקחה לה. ארגנטינה - גרמניה, גרמניה חד וחלק.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הימור שלי: הולנד - ברזיל, הולנד תיקח. למרות שאומרים שברזיל תחזיר קצת מהכבוד שגרמניה לקחה לה. ארגנטינה - גרמניה, גרמניה חד וחלק.
הולנד 3-0 איזה יופי, ברזיל שכחה איך לשחק כדורגל. i tried making password "brazildefence" but the site says its too weak
|
|
עריכה אחרונה: יולי 13, 2014, 01:43:05 AM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קודם כל לכבוד המונדיאל קניתי לאבא שלי מסך LED SMART 50 אינצ' דבר שני לדעתי גרמניה
מישהו צדק ובגדול...  מישה, תשאל את איתמר לפני מילוי הווינר הבא - למרות שהכי טוב לא לשים שקל על הבלוף הזה... בתור ארגנטינאי, אני נאמן למקור, אז ארגנטינה  ) ואם מסתכלים על מספרים ונתונים יבשים, גרמניה תתברג רחוק... הבחירה שלי כמובן ארגנטינה  ) היית קרוב לירון, צפית את הגמר  רק... 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
גרמניה כמו שאמרתי חזקה מעל כולם עשתה מונדיאל מדהים
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק , ולדעתי הגיע להולנד להיות בגמר יותר מאשר לארגנטינה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צודק , ולדעתי הגיע להולנד להיות בגמר יותר מאשר לארגנטינה אין צדק בעולם... לא תמיד יש צדק בדיג...  אתה מצפה שיהיה צדק בכדורגל?! 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|