אז לא ממש היום אלא בחודשים האחרונים, התחדשתי לא מעט ועשיתי קצת מבחינת התארגנות..

מבחינת קניות, בחודשיים האחרונים קניתי אצל גנאדי ואוקיאנוס בקריות,
בדוגית כשביקרתי בתל-אביב, אצל אוסאמה בחיפה כשהייתי בעיר ועברתי ליד החנות...
אצל כולם השירות היה מעולה....
וקניתי קצת גם בחו"ל באמצעות חבר יקר ושמו רוני שמר - הזמין לחבר'ה אז שיהיה גם לי...
אצל גנאדי הצטיידתי במגוון של ג'יגים לג'גלייט וציוד נלווה, ונהניתי מנס-קפה טעים...
גם תיקנתי ובעצם החלפתי טבעות שנשברו במקל טרבוקו - בעצם מסרתי לתיקון וקיבלתי כמו חדש...
השירות של גנאדי ודימה היה נהדר כמו תמיד...
אצל אוקיאנוס הצטיידתי בג'יגים לג'יגלייט וציוד נלווה, גם פגשתי את מומי, העין נפלה על רולר של "הארט" -
מומי המליץ ונרכש עוד רולר לג'יגלייט... היה קפה והשירות של אבי היה נהדר כמו תמיד...
אצל אוסמה בחיפה כנ"ל הצטיידתי ב.. ג'יגים לג'יגלייט וציוד נלווה,
היה קפה שחור מצוין והשירות של ח'יר היה נהדר כמו תמיד....
בדוגית הצטיידתי כמובן ב... ג'יגים לג'יגלייט וציוד נלווה, וגם בגאנץ' קטן...
לפני כמה חודשים רכשתי מכונת AVET-50 שמתאימה גם לטונות כחולות - היתה לי כבדה ביד,
החלטתי להחליף ל- אווט-30 שמתאימה לדיג על חי ולטרולינג כבד על חי ושהכחולות יחכו -
ההחלפה יצרה זיכוי שנוצל להתחדשות ברולר "ריובי ארטיקה 5000" לג'יגלייט פלוס הג'יגים וכו'...
ארנון הדגים לי קצת קשירות קרסים והלבשת טיזרים על קרס - איזו סבלנות יש לו לארנון...
הריובי מולאה בחוט בד עם שוקלידר, השירות היה נהדר כתמיד...
יש עוד הרבה מה לחדש, נתחיל עם חלק ולבטח שכחתי עוד כמה דברים ....

*לפני חודש וחצי התחדשתי במקל לג'יגינג בסגנון ה"סלואו-פיץ", מקל "טנרו" - מקל מדהים...
*לטנרו צריך מכונה שוכבת, קיבלתי המלצה חמה על דיווה-לקסה 3,000 -
רוני שמר היקר הזמין לי מחו"ל ויש לי סט של טנרו ולקסה....
*אם כבר רוני שמר, אז הוא הזמין עבורי גם שני גלילים של חוט בד וויפלש 300יארד, 30ליב'+50ליב'...
*אם כבר חוטים אז התחדשתי גם בגליל של חוט בד סאנליין ...
וגם בגליל של פאוור-פרו 1,500 יארד 30 ליב' - מתאים לי לג'יגלייט ובעיקר לטרולינג...
*בשבוע שעבר ביקרתי אצל שלומי-אבוקדו חברי היקר, אחרי שהוצאתי את הקטנה מהפעוטון
(הפעוטון בקיבוץ אושה ושם גם גר שלומי), השכלתי להגיע עם ציוד - רולרים וחוטים...
רולר לקסה ורולר הארט מולאו בחוטי בד של וויפלש וסאנליין פלוס שוקלידר - והן מוכנות לקרב...

שלומי אמר כי הסאנליין חוט טוב - אז השבוע קניתי עוד גליל...

זהו בתמצית...
אי אפשר לומר שלא עשיתי מלאחרונה שהו למען ציוד הדיג שלי....

קצת תמונות לשטיפת עיניים - תמונות נוספות בתגובות בהמשך...
*מהקנייה הטרייה האחרונה: ג'יגים של אימפריאל, חוט בד סאנליין, קרסים וסביבלים לג'יג של חב' סמית..
*רולר ה-AVET שממתין לחוט שיעלה עליו לקראת עונת הטרולינג על חי...