|
יש לי מספר דמויים שקופיים מפלסטיק (לא צבועים), ואני מעוניין לנסות לצבוע אותם. עם מה אפשר לצבוע אותם?
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
יצא לי לצבוע ניקלים פעם בלק של ציפורניים עבד די טוב ולא ירד במיים. יש רק בעיה אחת שכאתה בא לקנות אותו לבד המוכרת בהחלט מסתכלת אליך מוזר 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יצא לי לצבוע ניקלים פעם בלק של ציפורניים עבד די טוב ולא ירד במיים. יש רק בעיה אחת שכאתה בא לקנות אותו לבד המוכרת בהחלט מסתכלת אליך מוזר  לפי מה שאני יודע בלק של ציפורניים יש אציטון מציע לבדוק בפינה קטנה ולראות שלא ייגרם נזק יש סוגי פלסטיק שאציטון פוגע בהם ומציב אותם
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הבעיה העיקרית זה שצביעה במברשת זה יוצא לא טוב. הכי טוב זה עם מכחול אווירairbrush וצבעים יש מיוחדים לזה או על בסיס מדללים או על בסיס מים. העינין לא נגמר בצבע אחר כך בא ציפוי אפוקסי דק ב2שכבות לפחות,ולזה צריך מתקן מסתובב לאט כדי שהאפוקסי יצא טוב וללא נזילות
|
|
|
|
רונןו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי בכדי לקבל גימור יפה רק בהתזה באשר לאדזיה לפלסטיק דייבעייתי ראשית תלוי איזה פלסטיק יש שצובעים ביסוד שגורם צריבה והיא הבסיס ישרק בחומר אקרילי וכן הלאה בכול מקרה בהצלחה
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לדעתי בכדי לקבל גימור יפה רק בהתזה באשר לאדזיה לפלסטיק דייבעייתי ראשית תלוי איזה פלסטיק יש שצובעים ביסוד שגורם צריבה והיא הבסיס ישרק בחומר אקרילי וכן הלאה בכול מקרה בהצלחה
אפשר לקבל תרגום 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין צורך בשום יסוד שצורב,יש יסוד שמחבר טוב בין הצבע לפלסטיק ,או הצבע לעץ וכדומה. אבל לא צורב כי הוא יהרוס טקסטורות של קשקשים וכדומה. יש שצובעים עם צבעים על בסיס מדלל ויש על בסיס מים. הגימור הוא ציפוי אפוקסי שקוף ומבריק.
|
|
|
|
|
קראתי איזה מאמר באנגלית שאפשר להשתמש בצבעי אמייל. מישהו ניסה פעם?
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קראתי איזה מאמר באנגלית שאפשר להשתמש בצבעי אמייל. מישהו ניסה פעם?
לא שמעתי על זה שצובעים בצבעי אמייל,יכול להיות שאפשרי אבל לא נתקלתי בזה וחקרתי לא מעט בנושא. לרוב צבעים אקריליים חצי שקופים הרוב עובדים.
|
|
|
|
Rem
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
תודה על ההצעה, אבל לא מדובר בברזלים אלא בבובות מפלסטיק.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא מבין בזה  בכל אופן אליה, למה לא לנסות על דמויים הכי גרועים שיש - שממילא רק תופסים מקום, אם יצליח נפלא - אם לא אז דמוי לפח חסל.... בכל אופן נשמח לשמוע אם ניסית ואיך יצא...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לכה לציפורניים. יש מיליון ואחד צבעים וטקסטורות. הנטייה היא תמיד להשתמש בצבע צמיגי מאד עם מעט מדלל אבל ההיפך הוא הנכון. עדיף להשתמש בצבע דליל עד כמה שניתן גם אם זה אומר שיש בו הרבה מדלל. כשהצבע דליל, המדלל יכול להתנדף מהר יותר ויש לו פחות זמן לפגוע בפלסטיק. מניסיון עבר, אין עם לכה לציפורניים בעיה עם דמויים. לא בצביעה וגם לא בטבילה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|