gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עזרה למנחשים נראה לי פופ אפ קיוי תקראו  אבל אני היתי מהמר על טי בון אנטריקוט קוטלט טחול ושאר חלקים טעימים מאוד לי כמובן לא לדגים מנחש לגיטימי ראשון...  אמנם רק ניחוש אחד (שגוי  ) אבל עדיין ניחוש. כרגע,הוא המועמד היחיד לזכיה בהגרלה שתתקיים אם לא ינחש אף אחד נכונה...  נו? יש עוד ניחושים? 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
למההה מנועים?? זה לא פייר!!  אתה מנוע מכוון שעשת מעקף למפגש ונפגשת בכנרת ולא יצא לי להנעל על הלכי שלך זה למה 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אפרסק/סקופקס בננה טוטי-פרוטי טופי ווניל ואני לא זוכר איך קוראים לתירס המחוזק אולטרה-בייט לא שאני מבין גדול במתוקים אבל שווה ניסיון
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אפרסק/סקופקס בננה טוטי-פרוטי טופי ווניל ואני לא זוכר איך קוראים לתירס המחוזק אולטרה-בייט לא שאני מבין גדול במתוקים אבל שווה ניסיון שלושה ניחושים נכונים מבחינת הטעמים  רמז: כול הטעמים שניחשת נכון,הם דיפים לתירס המחוזק ולא אף אחד מהבוייליס...  יאללה,עכשיו שיש כבר שלישיה,נשאר מעט מאד עד לזכיה המלאה! עוד ניחושים?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אפרסק/סקופקס בננה טוטי-פרוטי טופי ווניל ואני לא זוכר איך קוראים לתירס המחוזק אולטרה-בייט לא שאני מבין גדול במתוקים אבל שווה ניסיון שלושה ניחושים נכונים מבחינת הטעמים  רמז: כול הטעמים שניחשת נכון,הם דיפים לתירס המחוזק ולא אף אחד מהבוייליס...  יאללה,עכשיו שיש כבר שלישיה,נשאר מעט מאד עד לזכיה המלאה! עוד ניחושים? כמו שאמרתי אני לא מבין גדול במתוקים  אז הרמז לא עוזר  אבל שלוש ניחושים יפה לי אני רץ ללוטו 
|
|
|
|
יניב חן
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללה גם אני ינסה אני מהמר על :
בווילי .. תירס מתוק. דובדבן . דבש . וניל . scopex ..בננה . טופי .תותי פרוטי . בולי סטעם סרטן ובוילי בטעם דג..!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יאללה גם אני ינסה אני מהמר על :
בווילי .. תירס מתוק. דובדבן . דבש . וניל . scopex ..בננה . טופי .תותי פרוטי . בולי סטעם סרטן ובוילי בטעם דג..!!
לא כ"כ ברור למי שייכת את הטעמים שציינת אבל שלושה מהם נכונים 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תירס מתוק - דובדבן -וניל חייב להיות -טופי וזה לחלוטין לא ניחוש זה האבא של הניחושים 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תירס מתוק - דובדבן -וניל חייב להיות -טופי וזה לחלוטין לא ניחוש זה האבא של הניחושים  וככזה הוא גם מפספס ב-100%...  אף לא ניחוש נכון... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ויש לנו זוכה !יניב חןעם 3 ניחושים מתאימים לתירסים המחוזקים ובויילי אחד של סרטנים שיש לי בארון  שלח במסר אישי את כתובתך וקבל את הסט של התירס המחוזק בחמישה טעמים מנצחים 
|
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
|
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ויש לנו זוכה !יניב חןעם 3 ניחושים מתאימים לתירסים המחוזקים ובויילי אחד של סרטנים שיש לי בארון  שלח במסר אישי את כתובתך וקבל את הסט של התירס המחוזק בחמישה טעמים מנצחים  ברכות לזוכה המאושר  כבוד גיא 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
ברכות לזוכה המתוק !  אגב אביחי , אם תזכה בלוטו תוכל אולי לרכוש לך ג'יפ רציני כמו הלאדה..... 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ברכות לזוכה המתוק !  אגב אביחי , אם תזכה בלוטו תוכל אולי לרכוש לך ג'יפ רציני כמו הלאדה.....  לא זכיתי  נו טוב הלאדה תחכה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|