בתמונה מופיע מיקס של 10 פיתיונות שונים לדיג קרפיונים על HAIR RIG. הראשון שיזהה נכונה 3 מתוך ה-10 , גם בשם וגם בטעם/ריח , יזכה בחמישיה (5) של מבחנות עם תירס מחוזק תוצרת הבית. הראשון שיזהה נכונה 5 מתוך ה-10 , גם בשם וגם בטעם/ריח , יזכה בחמישיה (5) של מבחנות תוצרת הבית ובנוסף בסט של 20 בוייליס של חברות מובילות בטעמים שונים מ-5 סוגים שונים (5X20=100) !!!
(איתמר ומיכאל מנועים מהשתתפות )
החידון תקף עד למוצאי שבת הבאה ה-12.11 ב-22:00 או עד שימצא זוכה
עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2011, 08:26:28 AM על ידי gaichuk
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
יש לך שם 9 קופסאות בקופסה אחת לא רואים כלום זאת שבצד.
בינתיים מה שאני חושב שאני רואה זה:
בווילס טופי בווילס וניל טייגר נאטס תירס פופ אפ אפונה בווילס טייגר שוקלד מאלט (חביב הקהל של המושטים) ויש פה גם ספוגיםכאלה צבעוניים שאתה חושב לנסות ועוד אחד שאני לא סגור עליו זה סקופקס
עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2011, 11:29:02 AM על ידי ithamar21
בווילס טופי בווילס וניל טייגר נאטס תירס פופ אפ אפונה בווילס טייגר שוקלד מאלט (חביב הקהל של המושטים) ויש פה גם ספוגיםכאלה צבעוניים שאתה חושב לנסות ועוד אחד שאני לא סגור עליו זה סקופקס