itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנדריי אני לא יודע מה החבילה אני רק לוקח חבילות ממקום למקום מה שבטוח שיש ביטח מיוחד לחבילה הזו כבר פיניתי את כל הבאגז אמרו שזה לוקח מקום והרבה  אם החבילה מרעישה כשעוברים על פסי האטה תיסע יותר מהר  החבילה הזאת בסוף תתפוצץ חבל! אתם רוצים שאני יביא לכם קובה ?
|
|
|
|
|
תמצא מסלול שיהיה נוח עם הרבה פסי האטה לפי דף הזמנת משלוח: חל איסור לקחת עם החבילה כפכפים כלשהם בשבילי זה היה ברור שאתה מביא קובה 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תמצא מסלול שיהיה נוח עם הרבה פסי האטה לפי דף הזמנת משלוח: חל איסור לקחת עם החבילה כפכפים כלשהם בשבילי זה היה ברור שאתה מביא קובה  אתה לא תשאיר כלום עד שנגיע זה בעיה 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תמצא מסלול שיהיה נוח עם הרבה פסי האטה לפי דף הזמנת משלוח: חל איסור לקחת עם החבילה כפכפים כלשהם בשבילי זה היה ברור שאתה מביא קובה  הרגתה אותי  אנשים פה בקומה לא מבינים מה נסגר אותי יושב מול המסך ומתפקע מצחוק 
|
-------------------------------
|
|
|
|
אנדריי אצלך בקומה הם לא מבינים מי אתה 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תמצא מסלול שיהיה נוח עם הרבה פסי האטה לפי דף הזמנת משלוח: חל איסור לקחת עם החבילה כפכפים כלשהם בשבילי זה היה ברור שאתה מביא קובה  הרגתה אותי  אנשים פה בקומה לא מבינים מה נסגר אותי יושב מול המסך ומתפקע מצחוק  נראה לי שהם כבר הבינו שגר להם בבניין בחור מוזר 
|
|
|
|
|
אתה לא משתתף? אפשר לארגן פס גם לדני?!
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אתה לא משתתף? אפשר לארגן פס גם לדני?!
אתה זה אתה צריך לשאול אותו 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תמצא מסלול שיהיה נוח עם הרבה פסי האטה לפי דף הזמנת משלוח: חל איסור לקחת עם החבילה כפכפים כלשהם בשבילי זה היה ברור שאתה מביא קובה  הרגתה אותי  אנשים פה בקומה לא מבינים מה נסגר אותי יושב מול המסך ומתפקע מצחוק  נראה לי שהם כבר הבינו שגר להם בבניין בחור מוזר  אין מה לעשות המנהלים בקומה כבר השלימו אם העובדה שאני חצי יום באתר 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2014, 16:19:05 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
|
צח אני לא מבין מה זה משנה לך דני , אנדריי , וכל השאר למה אתה רוצה סתם לבאס את האנשים שבאים מרחוק  אני חושב שעיירית ירושלים צריכה להשכיר את צח לכמה ימים שענף הדייג התפתח גם בירושלים
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
צח אני לא מבין מה זה משנה לך דני , אנדריי , וכל השאר למה אתה רוצה סתם לבאס את האנשים שבאים מרחוק  אני חושב שעיירית ירושלים צריכה להשכיר את צח לכמה ימים שענף הדייג התפתח גם בירושלים הלל מתי מתארגנים לאיזה יציאה לאגם ליד הכנסת  שאני אתחיל להשחיז את הקרסים 
|
|
|
|
|
אתה דואג לקרסים ואני דואג למוש-חתים הבעיה שהם אף פעם לא נמצאים צריך למצוא את העונה הנכונה אולי זה הרוח או הירח 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אתה דואג לקרסים ואני דואג למוש-חתים הבעיה שהם אף פעם לא נמצאים צריך למצוא את העונה הנכונה אולי זה הרוח או הירח  אל תדאג אתה שולף את השטרות והם מיד מופיעים  הם טיפה חוששים ממצלמות אבל בסוף מתרגלים 
|
|
|
|
|
מתאים לך יום חמישי הזה אני מתקשר לאיתאמר אולי ירצה להצטרף  מה עם צח להגיד לו 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מתאים לך יום חמישי הזה אני מתקשר לאיתאמר אולי ירצה להצטרף  מה עם צח להגיד לו  קצת בעייתי היתי אומר להיות בשני מקומות בו זמנית  גם בכנרת וגם במו-שחתים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|