פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תחרות הז'רזו'ר בכנרת 2014 של ISF - יוצאת לדרך... |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תחרות הז'רזו'ר בכנרת 2014 של ISF - יוצאת לדרך... (נקרא 43604 פעמים) |
הדפסה |
|
Miwke
|
מתעניין
מנותקגיל:
40
|
|
אני חושב לבטל את השתתפותי בתחרות בגלל החוק שאסור לשחרר דמויים שנתקעו ו
הבנתי שמותר לשחרר דמויים ,אבל רק אחרי התחרות . סיכוי למצוא אותם בסוף, הוא אפסי ?
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אם אני לא טועה הכניסה לחוף חלוקים היא בתשלום,לא? אם כן, מה מחיר הכניסה? ואם אפשר לצרף תמונה של החוף עצמו עוד יותר טוב 
|
|
|
|
|
|
הבנתי שמותר לשחרר דמויים ,אבל רק אחרי התחרות . סיכוי למצוא אותם בסוף, הוא אפסי ? כן. וסמוך על הצוללנים שיעשו קופה עליכם. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
|
|
|
|
אז תהיה צוללן ותעשה עלינו קופה. לא מבין את הגישה שלך. אני לא נכנס לאף אחד לכיס, ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם להתחרות או לא, אבל תבין שהחוק הזה בא ממקום ביטחותי.
בתחרות פזורים עשרות דייגים במרווחים קטנים מאוד אחד מהשני (לא יודע אם היית שנה שעברה, אבל זה הגיע למצב שממש חוטים רצים במקביל). תחשוב על זה שכל אחד נכנס לשחרר את הדמוי שלו. במקרה הטוב רואים אותו אבל בטעות פוגעים בו בזריקה. במקרה הלא טוב לא רואים אותו (ירד מתחת למים או משהו) ואז אתה גם תקבל הוקסט נחמד וינסו לז'רז'ר לך את הראש.
עכשיו החוק הזה נשמע קצת יותר הגיוני?
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2014, 00:15:32 AM על ידי MaKoreAhi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הי אני מגיע יחד עם עידו בני
אנדרי לא רשם אותך עדיין וגם לא גיאצוק, אז המצב הוא כזה יניב - שאתה לא יכול להשתתף בתחרות...  מאחר ולמפגש התחרות הקודם הגעת כמשתתף-מתחרה שאיננו זוכה בפרסים וגביעים, זאת לאור היעדר תגובות/הודעות במידה שעלתה אז על הרף המינימלי. הגעת למרות שבקשתך לאישור חריג לא אושרה - וברוב עוונותיך גם נהנית והתחלת להגיב בקצב, שלא לדבר על שהתחברת עם כמה וכמה חברי פורום ובכלל זה לצאת בצוותא ליציאות משותפות, נראה כי הגעתך למפגש התחרות כמשתתף שאיננו רשאי לזכות בפרסים וגביעים - עושה לך טוב  אם יש לך השגות - אנא תפנה אלינו באמצעות עו"ד (ורו"ח) יניב בכרי מטבריה, ונשקול עמדתנו...  נ.ב. לאחר שיקול נוסף הוחלט לרשום אותך, רק בגלל עדו בנך  - רוצים לראות אותו בעיניים ולא בסרטון, נסיך אמיתי הקטנצ'יק הזה... 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2014, 00:37:06 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
השאלה במקום והתשובה במקום  בכל מקרה היתה ויש כוונה לפרסם עלויות כניסה ואופציות- נפרסם ונעדכן. ככלל תשלום דמי כניסה הינו על רכב ולא משנה אם ברכב בנאדם או חמשה, העלות המירבית 55 שקלים למכונית - ל:24 שעות, מי שמגיע בבוקר ויוצר אחרי 6-7 שעות זה יצא פחות... דור, לגבי התמונה השאלה איננה ברורה.... כוונתך לתמונה של מפת ההגעה?! בכל מקרה, סמוך למועד התחרות נשלח מסק קולקטיבי נוסף וגם נפרסם בפורום, מספרי טלפון של מנהלי וחברי פורום, אליהם אפשר יהיה להתקשר בלילה או בבוקר - ומי שמתקשה עם איתור המיקום יוכל לקבל הדרכה טלפונית במקום כיצד להגיע...
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2014, 00:03:57 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
הבנתי שמותר לשחרר דמויים ,אבל רק אחרי התחרות . סיכוי למצוא אותם בסוף, הוא אפסי ? כן. וסמוך על הצוללנים שיעשו קופה עליכם. אופק, ההחלטה אם להשתתף או לא - היא שלך. ההחלטה מה נכון לטובת כלל החברים ולטובת הצלחת התחרות והנאת החברים מהתחרות - שלנו... במידה ותחליט לבטל - אנא תודיע עד רביעי בלילה ה-11/6/14... עם כל הכבוד וההבנה לרצון של מישהו לשחות ולצלול לשחרר דמויים, רוב רובם המכריע של החברים מגיע לפני הכל כדי לחוות ולהנות מחווית התחרות... אם הייתי משתתף בתחרות לא הייתי רוצה שמשתתף אחר שעומד לידי יהרוס לי את החוויה וההנאה- בכך שיצלול וישחה לשחרר דמויים סמוך למקום אליו אני זורק: יבריח את הדגים ויאלץ אותי להמתין עד שיסיים לשחות ולצלול כדי שלא אפגע בו עם הדמוי שלי ובעיקר עם הקרס... *אגב, אם הייתי הולך לדוג סתם כך ומישהו היה צולל שני מטר מהמקום בו אני זורק "כדי לשחרר דמוי" - לא נראה לי שזה היה עובר בשקט (מדבר על מצב שלא במסגרת התחרות). לגבי "צוללנים שיעשו קופה", מעניין, אבל בשתי התחרויות הקודמות לא ראיתי שמישהו צלל אחרי סיום התחרות כדי לחפש דמויים, לא מבין חברי הפורום ולא זרים. לשאלתך Miwke, עם סיום התחרות כל אחד רשאי לנהוג כהבנתו, בכלל זה גם לשלוף משקפת וסנפירים - ולצלול כדי לחפש ולאסוף את הדמויים שימצא.. לאחר סיום התחרות זה הרי לא מפריע לאף אחד...
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
הבנתי שמותר לשחרר דמויים ,אבל רק אחרי התחרות . סיכוי למצוא אותם בסוף, הוא אפסי ? כן. וסמוך על הצוללנים שיעשו קופה עליכם. אופק, ההחלטה אם להשתתף או לא - היא שלך. ההחלטה מה נכון לטובת כלל החברים ולטובת הצלחת התחרות והנאת החברים מהתחרות - שלנו... במידה ותחליט לבטל - אנא תודיע עד רביעי בלילה ה-11/6/14... עם כל הכבוד וההבנה לרצון של מישהו לשחות ולצלול לשחרר דמויים, רוב רובם המכריע של החברים מגיע לפני הכל כדי לחוות ולהנות מחווית התחרות... אם הייתי משתתף בתחרות לא הייתי רוצה שמשתתף אחר שעומד לידי יהרוס לי את החוויה וההנאה- בכך שיצלול וישחה לשחרר דמויים סמוך למקום אליו אני זורק: יבריח את הדגים ויאלץ אותי להמתין עד שיסיים לשחות ולצלול כדי שלא אפגע בו עם הדמוי שלי ובעיקר עם הקרס... *אגב, אם הייתי הולך לדוג סתם כך ומישהו היה צולל שני מטר מהמקום בו אני זורק "כדי לשחרר דמוי" - לא נראה לי שזה היה עובר בשקט (מדבר על מצב שלא במסגרת התחרות). לגבי "צוללנים שיעשו קופה", מעניין, אבל בשתי התחרויות הקודמות לא ראיתי שמישהו צלל אחרי סיום התחרות כדי לחפש דמויים, לא מבין חברי הפורום ולא זרים. לשאלתך Miwke, עם סיום התחרות כל אחד רשאי לנהוג כהבנתו, בכלל זה גם לשלוף משקפת וסנפירים - ולצלול כדי לחפש ולאסוף את הדמויים שימצא.. לאחר סיום התחרות זה הרי לא מפריע לאף אחד... בתחרות הקודמת דווקא צור דפק כמה צלילות 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
רפי השאלה אם פונים מראש למנהלת של חוף חלוקים ומבקשים הנחת קבוצה יתכן והסכום יוזל? לפחות אפשר לנסות.
אולי אחד החברים שיצא לו לבקר שם עוד קודם יוכל לבדוק זאת.
נראה לי שאני יודע כבר מי יבדוק את השטח היטב עוד לפני התחרות. (-:
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
greeno4u
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם אני מגיע 
|
|
|
|
|
לא מגיע
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
|
|
|
מרקו בים
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
64
|
|
גם אני מגיע
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אם אני לא טועה הכניסה לחוף חלוקים היא בתשלום,לא? אם כן, מה מחיר הכניסה? ואם אפשר לצרף תמונה של החוף עצמו עוד יותר טוב  אכן זהו חוף בתשלום למי שנכנס אם הרכב. מחיר לכל שעה ראשונה עד שלוש שעות הוא 5.7 ש"ח לאחר 3 שעות כל שעה עולה 2 ש"ח מה שאומר שמי שמגיע לתחרות בבוקר משעת הרישום 4:00 בבוקר וישאר עד סוף התחרות 10.45 ישלם כ 25 ש"ח
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
השאלה במקום והתשובה במקום  בכל מקרה היתה ויש כוונה לפרסם עלויות כניסה ואופציות- נפרסם ונעדכן. ככלל תשלום דמי כניסה הינו על רכב ולא משנה אם ברכב בנאדם או חמשה, העלות המירבית 55 שקלים למכונית - ל:24 שעות, מי שמגיע בבוקר ויוצר אחרי 6-7 שעות זה יצא פחות... דור, לגבי התמונה השאלה איננה ברורה.... כוונתך לתמונה של מפת ההגעה?! בכל מקרה, סמוך למועד התחרות נשלח מסק קולקטיבי נוסף וגם נפרסם בפורום, מספרי טלפון של מנהלי וחברי פורום, אליהם אפשר יהיה להתקשר בלילה או בבוקר - ומי שמתקשה עם איתור המיקום יוכל לקבל הדרכה טלפונית במקום כיצד להגיע... אוקי. תודה. התכוונתי תמונה של החוף עצמו על מנת להבין היכן תיהיה ההרשמה והתדרוך, אבל אם יהיה שלט כמו שנה שעברה לא נראה לי שאני יפספס את המקום  אם אני לא טועה הכניסה לחוף חלוקים היא בתשלום,לא? אם כן, מה מחיר הכניסה? ואם אפשר לצרף תמונה של החוף עצמו עוד יותר טוב  אכן זהו חוף בתשלום למי שנכנס אם הרכב. מחיר לכל שעה ראשונה עד שלוש שעות הוא 5.7 ש"ח לאחר 3 שעות כל שעה עולה 2 ש"ח מה שאומר שמי שמגיע לתחרות בבוקר משעת הרישום 4:00 בבוקר וישאר עד סוף התחרות 10.45 ישלם כ 25 ש"ח שוב תודה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|