פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   ק |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ק (נקרא 7155 פעמים) |
הדפסה |
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין: ק
« הגיב #15 ב- : מאי 18, 2014, 09:45:24 AM » |
|
אתם משהו 
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
 |
« הגיב #16 ב- : מאי 18, 2014, 09:47:49 AM » |
|
יש רצון של אוהדים אבל צריך לחזור למציאות אני לא מומחה גדול לכדורסל אבל הסיכויים למכבי הם 10% ולא יותר
הלוואי שאני טועה
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
« הגיב #17 ב- : מאי 18, 2014, 10:00:48 AM » |
|
יש רצון של אוהדים אבל צריך לחזור למציאות אני לא מומחה גדול לכדורסל אבל הסיכויים למכבי הם 10% ולא יותר
הלוואי שאני טועה
כך צועק השכל.. שני משחקים היו העונה עם ריאל, האחד היא ניצחה בהפרש 6, השני אנחנו נצחנו שוב בהפרש נקודה  ריאל חזקה מאוד. מצד שני, גם צסק"א הייתה  מי צריך שכל עכשיו.. בואו נתמקד באמונה 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 |
« הגיב #18 ב- : מאי 18, 2014, 10:10:41 AM » |
|
חברה כמו בדייג צריך אמונה ורצון ונשמה ואת זה אין לריאל אהה וכמעט ששכחתי 10000 אלף לבבות שיעודדו ידחפו את מכבי חוזר ואומר בין 9 ל11 נקודות למכבי לא חוזרים בלי הגביע
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
« הגיב #19 ב- : מאי 18, 2014, 10:13:02 AM » |
|
הלוואי שאני טועה
כך צועק השכל.. שני משחקים היו העונה עם ריאל, האחד היא ניצחה בהפרש 6, השני אנחנו נצחנו שוב בהפרש נקודה  ריאל חזקה מאוד. מצד שני, גם צסק"א הייתה  מי צריך שכל עכשיו.. בואו נתמקד באמונה  נחמיאס תיקון טעות הפסדנו ב2 המשחקים גם בארץ וגם בספרד
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
 |
« הגיב #20 ב- : מאי 18, 2014, 10:16:07 AM » |
|
הלוואי שאני טועה
כך צועק השכל.. שני משחקים היו העונה עם ריאל, האחד היא ניצחה בהפרש 6, השני אנחנו נצחנו שוב בהפרש נקודה  ריאל חזקה מאוד. מצד שני, גם צסק"א הייתה  מי צריך שכל עכשיו.. בואו נתמקד באמונה  נחמיאס תיקון טעות הפסדנו ב2 המשחקים גם בארץ וגם בספרד צודק  ומאוד מעודד 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
« הגיב #21 ב- : מאי 18, 2014, 10:19:04 AM » |
|
הלוואי שאני טועה
כך צועק השכל.. שני משחקים היו העונה עם ריאל, האחד היא ניצחה בהפרש 6, השני אנחנו נצחנו שוב בהפרש נקודה  ריאל חזקה מאוד. מצד שני, גם צסק"א הייתה  מי צריך שכל עכשיו.. בואו נתמקד באמונה  נחמיאס תיקון טעות הפסדנו ב2 המשחקים גם בארץ וגם בספרד צודק  ומאוד מעודד  "זה לא אומר זה לא אומר אולי יש פה משהו אחר "(זוהר ארגוב)
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
 |
« הגיב #22 ב- : מאי 18, 2014, 10:20:45 AM » |
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
 |
« הגיב #23 ב- : מאי 18, 2014, 10:21:35 AM » |
|
רפי כבר ציפה אותו בשוקולד  איזה טעם אתה אוהב הלל? 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
« הגיב #24 ב- : מאי 18, 2014, 10:43:48 AM » |
|
בין9 ל11 נקודות פור למכבי על ריאל ומכבי לוקחת את הגביע מישהו מהמר על תוצאה אחרת?
עכשיו הכל ברור. זה לא המשחק מכור, זה האוהדים  אבל למה "ק"? קריזה?  ק זה לא קריזה ק =קי זה ברור שמכבי מנצחים 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
« הגיב #25 ב- : מאי 18, 2014, 13:36:52 PM » |
|
בין9 ל11 נקודות פור למכבי על ריאל ומכבי לוקחת את הגביע מישהו מהמר על תוצאה אחרת?
עכשיו הכל ברור. זה לא המשחק מכור, זה האוהדים  אבל למה "ק"? קריזה?  ק זה לא קריזה ק =קי זה ברור שמכבי מנצחים שוקי אם כבר אז כי לא קי
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
« הגיב #26 ב- : מאי 18, 2014, 15:15:59 PM » |
|
ההפרש במשחק הגמר יהיה בין9 ל11 נקודות פור למכבי על ריאל ומכבי לוקחת את הגביע מישהו מהמר על תוצאה אחרת?
מניסיון של כמעט 40 שנה, אם אני רואה משחק גמר של מכבי, הם מפסידים... לא מתכנן לראות...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
« הגיב #27 ב- : מאי 18, 2014, 17:04:20 PM » |
|
הלוואי שאני טועה
כך צועק השכל.. שני משחקים היו העונה עם ריאל, האחד היא ניצחה בהפרש 6, השני אנחנו נצחנו שוב בהפרש נקודה  ריאל חזקה מאוד. מצד שני, גם צסק"א הייתה  מי צריך שכל עכשיו.. בואו נתמקד באמונה  נחמיאס תיקון טעות הפסדנו ב2 המשחקים גם בארץ וגם בספרד צודק  ומאוד מעודד  בהתחשב בכך שהפסדנו גם לצסקא שני משחקים - זה בהחלט מעודד... 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
 |
« הגיב #28 ב- : מאי 18, 2014, 17:06:10 PM » |
|
נותן אימור - מכבי בנקודה או שתיים בשניות הסיום
כי יש לה שחקן או שתים שתפורים על המצב הזה
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
 |
« הגיב #29 ב- : מאי 18, 2014, 17:11:28 PM » |
|
הלוואי שאני טועה
כך צועק השכל.. שני משחקים היו העונה עם ריאל, האחד היא ניצחה בהפרש 6, השני אנחנו נצחנו שוב בהפרש נקודה  ריאל חזקה מאוד. מצד שני, גם צסק"א הייתה  מי צריך שכל עכשיו.. בואו נתמקד באמונה  נחמיאס תיקון טעות הפסדנו ב2 המשחקים גם בארץ וגם בספרד צודק  ומאוד מעודד  בהתחשב בכך שהפסדנו גם לצסקא שני משחקים - זה בהחלט מעודד...  מצד שני זה לא שהם קרעו לנו את הצורה עשרים הפרש.. ההפרשים יחסית צמודים. קיצר חברה, הכל פתוח.. והמשחק הזה יהיה מתוח 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3