פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   פורלים בדגי דפנה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פורלים בדגי דפנה (נקרא 2862 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הי חברים, מתכנן טיול בצפון ואחת האטרקציות שחשבנו היא לקחת את הילדים לפארק הדייג דגי דפנה לדוג פורלים, איזה פתיון מומלץ לקחת לשם? האם בז׳רז׳ור נתפסים יותר מאשר בפתיון? איזה דמויים הכי מומלצים לפורלים שם?
אשמח לטיפים נוספים, חיים.
|
|
|
|
גל פינטו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
|
|
אפשר לדוג אותם גם עם דמויים וגם עם בצק הם אוכלים הכול , תלוי אם יהיה הרבה אנשים אז לא תוכל לדוג עם דמויים כי יסתבך לך שם עם חכות אחרות
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ניקלים /ספינרים קטנים עובדים. אפשר גם פלי וכמובן פתיון (אבל זה לא חוכמה) הכיף שיהיה אתגר בז'רז'ור. העניין תלוי בשעת היום שבה אתה נמצא. בבוקר אכלו דווקא למטה יותר וכשהשמש עלתה יותר ונהיה חם, אכלו למעלה ורק פליי. תנסה להגיע לפתיחה ואז יש פחות עומס ותוכל לבחור לך מקום טוב (ליד המים שזורמים לבריכה) עדיף להגיע באמצע השבוע ולא בסופ"ש (עמוס)
|
-------------------------------
|
|
|
גל פינטו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
|
|
אצלי הם נתפסו עם כל הדמויים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שים לב כל הדגים שתתפוס תהיה מחויב לקחת קצב התפיסות שם הוא מהיר ותוך זמן קצר תמצא את עצמך עם קמות גדולה של דגים שיעלו לך לא מעת וחווית הדייג תיגמר הייתי ממליץ לך להוציא את כמות הדגים שתרצה לקחת ולאחר מיכן תעבור לעבוד עם דמויים ללא קרסים תן לילדים לחוות את התקיפות והפייט הקצר כמה שהם ירצו מבלי להיות מחויב לקחת דגים
|
|
עריכה אחרונה: מאי 17, 2014, 14:39:42 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : מאי 17, 2014, 16:15:28 PM » |
|
תודה על טיפים
Sent from my HTC One using Tapatalk
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ניקלים /ספינרים קטנים עובדים. אפשר גם פלי וכמובן פתיון (אבל זה לא חוכמה) הכיף שיהיה אתגר בז'רז'ור. העניין תלוי בשעת היום שבה אתה נמצא. בבוקר אכלו דווקא למטה יותר וכשהשמש עלתה יותר ונהיה חם, אכלו למעלה ורק פליי. תנסה להגיע לפתיחה ואז יש פחות עומס ותוכל לבחור לך מקום טוב (ליד המים שזורמים לבריכה) עדיף להגיע באמצע השבוע ולא בסופ"ש (עמוס)
לפי זכרוני העלית גם דוח... חייפ, תחפש לפי דג פורל ביומן הדוחות ותראה את הדוח של שרגא... שים לב כל הדגים שתתפוס תהיה מחויב לקחת קצב התפיסות שם הוא מהיר ותוך זמן קצר תמצא את עצמך עם קמות גדולה של דגים שיעלו לך לא מעת וחווית הדייג תיגמר הייתי ממליץ לך להוציא את כמות הדגים שתרצה לקחת ולאחר מיכן תעבור לעבוד עם דמויים ללא קרסים תן לילדים לחוות את התקיפות והפייט הקצר כמה שהם ירצו מבלי להיות מחויב לקחת דגים
צור, מה בדבר לתפוס ולשחרר?! אחרי שיש כמות מספקת.... כמה הם מחייבים לקילו עבור מה שתופסים ולוקחים?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לפי זכרוני העלית גם דוח... חייפ, תחפש לפי דג פורל ביומן הדוחות ותראה את הדוח של שרגא... שים לב כל הדגים שתתפוס תהיה מחויב לקחת קצב התפיסות שם הוא מהיר ותוך זמן קצר תמצא את עצמך עם קמות גדולה של דגים שיעלו לך לא מעת וחווית הדייג תיגמר הייתי ממליץ לך להוציא את כמות הדגים שתרצה לקחת ולאחר מיכן תעבור לעבוד עם דמויים ללא קרסים תן לילדים לחוות את התקיפות והפייט הקצר כמה שהם ירצו מבלי להיות מחויב לקחת דגים
צור, מה בדבר לתפוס ולשחרר?! אחרי שיש כמות מספקת.... כמה הם מחייבים לקילו עבור מה שתופסים ולוקחים? המנוולים לא מרשים לשחרר פורלים שנתפסים לגבי המחיר אני לא סגור ב 100% אבל עומד על משהוא כמו 40 ש''ח לק''ג
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הייתי לפני כמה שנים עם המשפחה המורחבת, נתפסו על הכל, דמויים ופיתיון תערובת שקונים במקום. בהחלט מהר מאד ממלאים סלים.
הפיתרון - בדמויים להחליף לקרס יחיד (לא משולש), וגם מסוג Barbless, כלומר, חסר זיז בכיוון ההופכי. אם אין כזה, אז פשוט לעקם את הזיז פנימה. במצב הזה הפייט יכול להגמר בדג, ואם רוצים "לשחרר", אז פשוט מרפים קצת מהחוט וברוב המקרים הדג ישתחרר לבד.
למיטב זכרוני המחיר כולל ניקוי של הדגים.
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : מאי 20, 2014, 13:07:01 PM » |
|
היינו היה כיף לעבוד עם האולטרה הספינרים כיכבו, הילדים ממש נהנו, בבוקר היו יותר תקיפות על דמויים משום מה לקראת הצהרים הדגים הפסיקו לתקוף אולי היה להם חם מידי, מי שדג בפתיונות המשיך להוציא גם בצהריים, הם באמת לא מסכימים ל c&r המחיר הוא 25 כניסה לאדם מעל גיל 3 ועוד 39 שח לקילו פורל כל דג זה חצי קילו אז שכל אחד יחשב מראש כמה הוא מוכן לשלם על הדגים ולפי זה יתפוס או שיעשה את מה שצור המליץ ויוריד קרסים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : מאי 20, 2014, 14:30:22 PM » |
|
היינו היה כיף לעבוד עם האולטרה הספינרים כיכבו, הילדים ממש נהנו, בבוקר היו יותר תקיפות על דמויים משום מה לקראת הצהרים הדגים הפסיקו לתקוף אולי היה להם חם מידי, מי שדג בפתיונות המשיך להוציא גם בצהריים, הם באמת לא מסכימים ל c&r המחיר הוא 25 כניסה לאדם מעל גיל 3 ועוד 39 שח לקילו פורל כל דג זה חצי קילו אז שכל אחד יחשב מראש כמה הוא מוכן לשלם על הדגים ולפי זה יתפוס או שיעשה את מה שצור המליץ ויוריד קרסים
יצא לכם להשתמש בדמויים ללא קרסים?
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #11 ב- : מאי 20, 2014, 14:45:18 PM » |
|
כן אבל השחרור שלהם מהדמוי די מהיר, כמעט ואין מאבק, ושוב למישהו יש הסבר לגבי ירידה משמעותית באחוזי תקיפה בצהריים,
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
צור, מה בדבר לתפוס ולשחרר?! אחרי שיש כמות מספקת.... כמה הם מחייבים לקילו עבור מה שתופסים ולוקחים? [/quote] המנוולים לא מרשים לשחרר פורלים שנתפסים לגבי המחיר אני לא סגור ב 100% אבל עומד על משהוא כמו 40 ש''ח לק''ג [/quote] ממש לא מנוולים. הרוב המוחלט של הדגים שנתפסים, מתים לאחר השחרור ואפילו במהלך שחרור הקרסים המשולשים. אלו שמצליחים לשרוד את שחרור הקרסים ואז את השחרור לבריכה, עדיין מסתובבים עם פיצעות קשות שעשויות להרוג אותם בהמשך במקרה הטוב ולפתח זיהום ומחלות בכול הבריכה במקרה הרע. אם היית מנהל כזה מקום, היית לוקח את הסיכון?
|
|
עריכה אחרונה: מאי 20, 2014, 15:44:59 PM על ידי gaichuk
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור, מה בדבר לתפוס ולשחרר?! אחרי שיש כמות מספקת.... לגבי אחוז התמותה הגבוה אחרי תפיסה שיחרור מהקרסים אני יכול להסכים איתך, בכל זאת הפורל הוא דג עדין, אבל לגבי סיבות של זיהומים פחות כי בכל מקרה הדגים נשמרים בסל בתוך אותם המים של הבריכה ולא במיכל מבודד אז גם אם משחררים או שומרים בכל מקרה הדגים נשמרים בתוך אותם מים. המנוולים לא מרשים לשחרר פורלים שנתפסים לגבי המחיר אני לא סגור ב 100% אבל עומד על משהוא כמו 40 ש''ח לק''ג [/quote] ממש לא מנוולים. הרוב המוחלט של הדגים שנתפסים, מתים לאחר השחרור ואפילו במהלך שחרור הקרסים המשולשים. אלו שמצליחים לשרוד את שחרור הקרסים ואז את השחרור לבריכה, עדיין מסתובבים עם פיצעות קשות שעשויות להרוג אותם בהמשך במקרה הטוב ולפתח זיהום ומחלות בכול הבריכה במקרה הרע. אם היית מנהל כזה מקום, היית לוקח את הסיכון? [/quote]
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #14 ב- : מאי 20, 2014, 17:31:35 PM » |
|
תענג שלי יציאה  כפי שרשמתי בתגובה שלי תנסה פליי בצהריים , הדגים פשוט מחפשים משהו אחר. אפשר לשחרר בלי ששמים לב את הדגים (אופס נפל/החליק לי  )
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2