פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   עסקת חליפין, טרמפ בשבועות לאילת ובתמורה דיג מסירה באילת. מישהו מעונין? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עסקת חליפין, טרמפ בשבועות לאילת ובתמורה דיג מסירה באילת. מישהו מעונין? (נקרא 3070 פעמים) |
הדפסה |
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
מחפש טרמפ מאזור הצפון (לפחות קו חיפה-עפולה) לאילת לחג שבועות. אני רוצה לדוג באילת ואני יכול להבטיח בתמורה לטרמפ (הלוך ושוב כמובן, לא מתאים להתקע באילת) יום של דיג מסירה, טרולינג ובולוס).
אם יש מישהו מעונין אשמח לשמוע, זה עדיין לא סגור אבל אני חייב לבדוק מראש..
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נשמע הצעה מאוד מעניינת  דבר איתי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
על כמה זמן מדובר ובאילו תאריכים?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
יוצאים ב- 2/6, חוזרים ב-4/6. אני ישן על החוף, הרודס, דיג קלאמארי בלילה, באור ראשון יוצאים עם הזקן לדיג, טרולינג, בולוס על חי, וויסקי וחטיפים. נמאס, חוזרים... בערב אני מתכנן דיג חופי, וארוחת קלאמארי... זו התוכנית בגדול, הכל פתוח... בודק לראות אם יש התענינות כדי להתחיל לארגן... התקציב שלי אפסי ולכן מציע יום כיף בתמורה לטרמפ.. בלי קשר, כשאני באילת חברי הפורום תמיד מוזמנים..
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יוצאים ב- 2/6, חוזרים ב-4/6. אני ישן על החוף, הרודס, דיג קלאמארי בלילה, באור ראשון יוצאים עם הזקן לדיג, טרולינג, בולוס על חי, וויסקי וחטיפים. נמאס, חוזרים... בערב אני מתכנן דיג חופי, וארוחת קלאמארי... זו התוכנית בגדול, הכל פתוח... בודק לראות אם יש התענינות כדי להתחיל לארגן... התקציב שלי אפסי ולכן מציע יום כיף בתמורה לטרמפ.. בלי קשר, כשאני באילת חברי הפורום תמיד מוזמנים.. נשמע מעניין  אין מצב לשינה באזור המפלט האחרון? כי להבנתי הדיג שם יותר טוב מהרודס והניסיון שלי מסתכם במזח של הרודס שלא היה בו יותר מדי אקשן. לא מבחינת קלאמרים ולא מבחינת דגים אכילים... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : מאי 16, 2014, 19:34:22 PM » |
|
אחרי הדוחות של עידן ממפרץ אילת נראה שמי שיצטרף הולך להנות רק תדאגו לקבל מעידן את הבירה וטיפים לgt
Sent from my HTC One using Tapatalk
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
יוצאים ב- 2/6, חוזרים ב-4/6. אני ישן על החוף, הרודס, דיג קלאמארי בלילה, באור ראשון יוצאים עם הזקן לדיג, טרולינג, בולוס על חי, וויסקי וחטיפים. נמאס, חוזרים... בערב אני מתכנן דיג חופי, וארוחת קלאמארי... זו התוכנית בגדול, הכל פתוח... בודק לראות אם יש התענינות כדי להתחיל לארגן... התקציב שלי אפסי ולכן מציע יום כיף בתמורה לטרמפ.. בלי קשר, כשאני באילת חברי הפורום תמיד מוזמנים.. נשמע מעניין  אין מצב לשינה באזור המפלט האחרון? כי להבנתי הדיג שם יותר טוב מהרודס והניסיון שלי מסתכם במזח של הרודס שלא היה בו יותר מדי אקשן. לא מבחינת קלאמרים ולא מבחינת דגים אכילים...  ישנים בחוף של המפלט האחרון, מבחינתי עדיף... אתה בענין אוהל גם? אם כן אז מעולה, חברה 24 שעות... אני מתחיל לארגן..?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יוצאים ב- 2/6, חוזרים ב-4/6. אני ישן על החוף, הרודס, דיג קלאמארי בלילה, באור ראשון יוצאים עם הזקן לדיג, טרולינג, בולוס על חי, וויסקי וחטיפים. נמאס, חוזרים... בערב אני מתכנן דיג חופי, וארוחת קלאמארי... זו התוכנית בגדול, הכל פתוח... בודק לראות אם יש התענינות כדי להתחיל לארגן... התקציב שלי אפסי ולכן מציע יום כיף בתמורה לטרמפ.. בלי קשר, כשאני באילת חברי הפורום תמיד מוזמנים.. נשמע מעניין  אין מצב לשינה באזור המפלט האחרון? כי להבנתי הדיג שם יותר טוב מהרודס והניסיון שלי מסתכם במזח של הרודס שלא היה בו יותר מדי אקשן. לא מבחינת קלאמרים ולא מבחינת דגים אכילים...  ישנים בחוף של המפלט האחרון, מבחינתי עדיף... אתה בענין אוהל גם? אם כן אז מעולה, חברה 24 שעות... אני מתחיל לארגן..? אני שואל כי אין לי מושג. לא מכיר את אילת יותר מדי ומבחינתי עדיף לישון כמו בן אדם... לגבי שבועות, צריך לברר עם האישה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוצאים ב- 2/6, חוזרים ב-4/6. אני ישן על החוף, הרודס, דיג קלאמארי בלילה, באור ראשון יוצאים עם הזקן לדיג, טרולינג, בולוס על חי, וויסקי וחטיפים. נמאס, חוזרים... בערב אני מתכנן דיג חופי, וארוחת קלאמארי... זו התוכנית בגדול, הכל פתוח... בודק לראות אם יש התענינות כדי להתחיל לארגן... התקציב שלי אפסי ולכן מציע יום כיף בתמורה לטרמפ.. בלי קשר, כשאני באילת חברי הפורום תמיד מוזמנים.. נשמע מעניין  אין מצב לשינה באזור המפלט האחרון? כי להבנתי הדיג שם יותר טוב מהרודס והניסיון שלי מסתכם במזח של הרודס שלא היה בו יותר מדי אקשן. לא מבחינת קלאמרים ולא מבחינת דגים אכילים...  ישנים בחוף של המפלט האחרון, מבחינתי עדיף... אתה בענין אוהל גם? אם כן אז מעולה, חברה 24 שעות... אני מתחיל לארגן..? תקח בחשבון שצריך אוהל ממש גדול בשביל גיא 
|
|
|
|
Rem
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי,יש לך חופש מאושר לימים אלה? 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
שי,יש לך חופש מאושר לימים אלה?  עזוב, בחג יהודי כשר הבוס לא יכול לחייב אותי לעבוד... יש מספיק חברה לא יהודים שיכולים לעבוד..  רוצה להצטרף?
|
|
|
|
Rem
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הוא יכול לחייב אותך...חחח
להצטרף?! אני באוהל\על החוף?! חחח
לא נראה לי...אני מאמין שנהיה כל החג בים אני וצח
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שי,יש לך חופש מאושר לימים אלה?  אני בטוח שאם הוא יבקש יפה מהמנהל הוא יקבל 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מה כבר מכרתה את האוטו שאתה צריך טרמף 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
מה כבר מכרתה את האוטו שאתה צריך טרמף  נהפוך הוא, קניתי אחד... נגמר הכסף לדלק...  שי,יש לך חופש מאושר לימים אלה?  אני בטוח שאם הוא יבקש יפה מהמנהל הוא יקבל  צורי, הוא נשמה, הוא בטוח יסכים... אולי אפילו יצטרף, לך תדע. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|