תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
15/5/2014 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
1900 | דמוי דג קטן - סטרייק פרו eg | סרגוס (סרגוס משורטט) | 1 | כף יד |
הדו"ח:
ערב טוב לכולם... הרבה זמן שלא עלה כאן דו'ח על ידי אז חלאס הגיע הזמן... נתחיל בהקדמה לספר משהו משמח וגם מילה טובה על הדרך לספורט ודייג אליהו בכר. הכל התחיל לפני כמה חודשים... במהלך חופשה עם חברה שלי באילת קניתי אצל שמעון נמר ( מי שלא מכיר החנות מתחת לגשר) חכת זרזור טלסקופית ש מתקפלת לטיובה קשיחה.. התלהבתי ומיד לקחתי..הייתה קצת יקרה.. אבל יאללה חופשה אז נהנים. המקל של חברת siweida. בקיצור אחרי מספר פעמים מועט מאוד איתו בים ועוד קצת פורלים בבולגריה הלכתי לזרזר איתו וברגע אחד בוםםםם!!!#&#&₪&₪ נשבר בחלק התחתון ביותר והחלק העליון נתקע מהזעזוע... קורה.. מה לעשות.. גם בחכות ''לא של השתי שקל" :/... השבוע אבא שלי היה בתל אביב אז נתתי לו את השברים וביקשתי שיילך לאליהו בכר.. לצערי לא היה אותו מקל אך מהר מאוד היתה אלטרנטיבה. דיברתי עם המוכר בטלפון שאבא שלי היה שם ו מתוך כמה הצעות בחרתי בחכה של אותה חברה .. הפעם אולטרא.. שתי חלקים 2.10 0-8 גרם. כשהגעתי הביתה היום אני רואה שאפילו צ'יפר אותי בדמוי 4 גרם בצבע כתום שנראה אחלה ועוד איזה רשת לדגים. אז שאפו לכם ספורט ודייג אליהו בכר... זה היחס שצריך להיות ללקוחות.!
לענייננו... האצבעות גירדו ונסעתי היום באיזה רבע לשבע בערב אחרי שנ''צ ארוך לחוף כדי לנסות את החכה החדשה. מנסה קצת דמויים .. טופווטרים.. ניקלים קטנים פלאפלים ... והדמוי שתפס היה הסטרייק פרו הידוע לשמצה באוכלוסיית הסרגוסים

יש לציין שהחכה מתמודדת מדהים עם דמןיים של 3 גרם ומעיפה אותם למרחק מרשים!! איזה כיף!.
אז אחרי הרבה החלפות נשארתי עם הסטרייק פרו כי זכרתי שפעם תפסו איתו הרבה... (לפני שלוש שנים שנכנס חזק הזרזןר לסרגוסים).... ו פתאום. באאאבבבםםם תענוווג תפסתי דג!!! והוא מתפתל יפה כזה על המים ואז דופק צלילה!! הייתי בטוח שזה לברק ואז הוא מתגלה כפרה עליו סרגוס יפיוף.. מהמבהירים האלה של החוף

כיף לחזור לכתוב כשסופסוף יש מה