צפיתי, בהחלט לא מעורר חשק...
מסתבר כי ברוב המקומות ממחזרים אוכל,
כפי שהיה גם בכתבה לפני זמן מה על האוכל המהיר...
בהחלט חומר למחשבה...
אולי אפילו להתחיל לבקש בכל מסעדה אליה נכנסים להכנס למטבח - בלי למצמץ ובלי להתביש,
לא יסכימו או לא יתאים מה שרואים - הולכים למקום אחר...
לא רוצה לחשוב מה עושה לאוכל עובד מתוסכל עם אופי מחורבן,
שמשתכר שכר מינימום וכועס על המעסיק או על הלקוח או על העולם...

תכלס, כמעט כולנו מתמודדים עם חיידקים, גם אם זה לעיתים עם קלקולי קיבה והרעלות קיבה,
הבעיה היא לעיתים לא דווקא במסעדות - אלא גם באוכל שאנחנו קונים ברשתות ומכינים בבית...
אישית, מה שראינו כנראה יגרום לי לצמצם אכילה מחוץ לבית, לתקופה מסוימת.. עם הזמן שוכחים...
אהבתי את התגובה של קפה-הלל שהודיעו על סגירת הסניף באבן-גבירול,
כך צריך לפעול!!! הזכיינים שלהם יחשבו בעתיד 7 פעמים לפני שיזלזלו באיכות הנקיון והאוכל...