פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מסמסים בנהיגה |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מסמסים בנהיגה (נקרא 2177 פעמים) |
הדפסה |
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ונשמרתם מאוד לנפשותיכם.
היום בשעת נהיגה בתל אביב, אני רואה רוכב קטנוע לפני, שמתנהג מוזר על הכביש, מאט את הנסיעה ומזגזג קמעה.
חלפתי על פניו ולא האמנתי, ביד ימין הוא מחזיק את כידון הקטנוע וביד שמאל הוא מסמס. מה כל כך חשוב ששווה לסכן בעבורו את החיים שלו, ואת החיים של יתר המשתמשים בכביש?
לא עברו אלא 500 מטרים ושוב אני רואה רוכב קטנוע אחר עושה את אותו הדבר, אלא שזה הגדיל לעשות ובצע את הסימוס תוך כדי פניה ימינה ברמזור.
בתחילה חשבתי שהתשדיר נגד הסימוס בנהיגה מוגזם מעט כי לא האמנתי שרבים עושים זאת.
עכשיו אני נוכח שצריך היה להחמיר את התיאור בתשדיר.
אנא השמרו לנפשותיכם.
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מזכיר לי משהו שנתקלתי בו לא מזמן: "אם אתה רוצה לדבר עם אלוהים, תתפלל והוא כבר ישמע אותך... אם אתה רוצה להפגש עם אלוהים - תסמס בנהיגה וכבר תגיע אליו..."
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי התאונות הקטלניות והמסוכנות ביותר יהיו כתוצאה מסימוס כמו שתיארת, אני רואה דפוסי התנהגות פסולים שלא היו לפני עידן הטלפון רק שנישמר מאותם חסרי אחריות חסרי דחיית סיפוק שלא נהיה קורבנם
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני טוען שהענישה היא נורא סלחנית ועדינה אם שר התחבורה יגדל ביצים ויחבור לשר המשפטים הם יוציאו ענישה בנוסח הבא: כל נהג אשר יתפס מסמס תוך כדי נהיגה רשיונו יפסל מכוניתו תוחרם והוא יקבל קנס של 50000 ש"ח ולא נתון לשיקול שופט אני מבטיח לכם שבאותו הרגע כל נהג כשהוא יכנס לאוטו יזרוק את הנייד בבגז כדי לא להתפס
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אני טוען שהענישה היא נורא סלחנית ועדינה אם שר התחבורה יגדל ביצים ויחבור לשר המשפטים הם יוציאו ענישה בנוסח הבא: כל נהג אשר יתפס מסמס תוך כדי נהיגה רשיונו יפסל מכוניתו תוחרם והוא יקבל קנס של 50000 ש"ח ולא נתון לשיקול שופט אני מבטיח לכם שבאותו הרגע כל נהג כשהוא יכנס לאוטו יזרוק את הנייד בבגז כדי לא להתפס
נכון מאוד בנצי  נכון מאוד רון  הזדעזעתי מחדש וטוב שכך. אם שר התחבורה יגדל ביצים ויחבור לשר המשפטים
מה דעתך בנצי אפשר להגדיל בשקל 90? 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
הצעה חלופית: מאחר ולמעמד הביניים אין 50,000 ₪, ולעשירים זה לא מזיז את קצה המה שמו... מי שמסמס בזמן נהיגה יקבל עבודות שירות בבית לוינשטיין ודומיו... היחס יהיה שעת עבודות שירות על קמ״ש שהיה מותר במקום בו נתפס... היחס הזה יוכפל בדוח הבא, לאחר מכן יהפוך למאסר בפועל... כך זה יכאב לכולם, לעני לעשיר ולכל מי שיש לו רשיון נהיגה.. . . . . אם כבר דיון כזה, אני טוען שהעונש על חניה במקום של נכה צריך להיות שבוע עבודות שירות (40 שעות) בבית לוינשטיין ודומיו.. כי שלילה לא מענישה את העשירים שיכולים לממן מונית צמודה...
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הצעה חלופית: מאחר ולמעמד הביניים אין 50,000 ₪, ולעשירים זה לא מזיז את קצה המה שמו... מי שמסמס בזמן נהיגה יקבל עבודות שירות בבית לוינשטיין ודומיו... היחס יהיה שעת עבודות שירות על קמ״ש שהיה מותר במקום בו נתפס... היחס הזה יוכפל בדוח הבא, לאחר מכן יהפוך למאסר בפועל... כך זה יכאב לכולם, לעני לעשיר ולכל מי שיש לו רשיון נהיגה.. . . . . אם כבר דיון כזה, אני טוען שהעונש על חניה במקום של נכה צריך להיות שבוע עבודות שירות (40 שעות) בבית לוינשטיין ודומיו.. כי שלילה לא מענישה את העשירים שיכולים לממן מונית צמודה... מצד שני כמה כבר עשירים יש. מה שכואב בכיס (לרוב האנשים...) עובד הכי טוב  עם פרסום נכון- כל אחד שחוטף כזה עונש מקבל פרסום יפה בתשקורת, לשם ההרתעה. לגבי העשירים הצעת פתרונות מעניינים 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
 |
|
|
הצעה חלופית: מאחר ולמעמד הביניים אין 50,000 ₪, ולעשירים זה לא מזיז את קצה המה שמו... מי שמסמס בזמן נהיגה יקבל עבודות שירות בבית לוינשטיין ודומיו... היחס יהיה שעת עבודות שירות על קמ״ש שהיה מותר במקום בו נתפס... היחס הזה יוכפל בדוח הבא, לאחר מכן יהפוך למאסר בפועל... כך זה יכאב לכולם, לעני לעשיר ולכל מי שיש לו רשיון נהיגה.. . . . . אם כבר דיון כזה, אני טוען שהעונש על חניה במקום של נכה צריך להיות שבוע עבודות שירות (40 שעות) בבית לוינשטיין ודומיו.. כי שלילה לא מענישה את העשירים שיכולים לממן מונית צמודה... מצד שני כמה כבר עשירים יש. מה שכואב בכיס (לרוב האנשים...) עובד הכי טוב  עם פרסום נכון- כל אחד שחוטף כזה עונש מקבל פרסום יפה בתשקורת, לשם ההרתעה. לגבי העשירים הצעת פתרונות מעניינים  בוא נגיד שחמישה אחוזים מהאזרחים לא ירעבו ללחם עם קנס של 50,000 האזרח שידו לא משגת, יקרוס כלכלית והמדינה תפסיד הרבה יותר... ברגע שהעונש הוא עבודות שירות תואמות עבירה (תנועה, בית לוינשטיין) העונש יוטל ישירות על העבריין. העשירים יאלצו לעבוד עבודת כפיים, והעניים יאלצו לעבוד קשה יותר כדי גם להתפרנס... לכל אחד יכאב, ולא נפגע באף אחד שלא אשם (משפחת העבריין).. מקווה שהבהרתי את עצמי... המטרה היא שהעונש יכאב לכל עבריין ולא רק לחלקם...
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
הצעה חלופית: מאחר ולמעמד הביניים אין 50,000 ₪, ולעשירים זה לא מזיז את קצה המה שמו... מי שמסמס בזמן נהיגה יקבל עבודות שירות בבית לוינשטיין ודומיו... היחס יהיה שעת עבודות שירות על קמ״ש שהיה מותר במקום בו נתפס... היחס הזה יוכפל בדוח הבא, לאחר מכן יהפוך למאסר בפועל... כך זה יכאב לכולם, לעני לעשיר ולכל מי שיש לו רשיון נהיגה.. . . . . אם כבר דיון כזה, אני טוען שהעונש על חניה במקום של נכה צריך להיות שבוע עבודות שירות (40 שעות) בבית לוינשטיין ודומיו.. כי שלילה לא מענישה את העשירים שיכולים לממן מונית צמודה... מצד שני כמה כבר עשירים יש. מה שכואב בכיס (לרוב האנשים...) עובד הכי טוב  עם פרסום נכון- כל אחד שחוטף כזה עונש מקבל פרסום יפה בתשקורת, לשם ההרתעה. לגבי העשירים הצעת פתרונות מעניינים  בוא נגיד שחמישה אחוזים מהאזרחים לא ירעבו ללחם עם קנס של 50,000 האזרח שידו לא משגת, יקרוס כלכלית והמדינה תפסיד הרבה יותר... ברגע שהעונש הוא עבודות שירות תואמות עבירה (תנועה, בית לוינשטיין) העונש יוטל ישירות על העבריין. העשירים יאלצו לעבוד עבודת כפיים, והעניים יאלצו לעבוד קשה יותר כדי גם להתפרנס... לכל אחד יכאב, ולא נפגע באף אחד שלא אשם (משפחת העבריין).. מקווה שהבהרתי את עצמי... המטרה היא שהעונש יכאב לכל עבריין ולא רק לחלקם... אז בוא ותראה איך ההצעה שלי כן קבילה פסילת רשיון זה כואב לכולם ועל זה אין עוררין החרמת הרכב זה כואב גם לעשיר וגם לעני כי העשיר יש לו רכב יקר ולעני רכב זול תוסיף גם את הקנס וקיבלת עונש מושלם לכל מעמד אבל הדבר הכי חשוב זה שזה לא יהיה נתון לשיקול שופט לצערנו השופטים היום מקלים בעונשים בכל התחומים והעבירות מעבירות תנועה דרך פריצות ועד לרציחות
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
 |
|
|
כדי לחסוך מסך, מביא את הציטוט הרלוונטי:
״אז בוא ותראה איך ההצעה שלי כן קבילה פסילת רשיון זה כואב לכולם ועל זה אין עוררין החרמת הרכב זה כואב גם לעשיר וגם לעני כי העשיר יש לו רכב יקר ולעני רכב זול תוסיף גם את הקנס וקיבלת עונש מושלם לכל מעמד אבל הדבר הכי חשוב זה שזה לא יהיה נתון לשיקול שופט״
תן לי לספר לך סיפור..
לפני עשרים שנה בערך נסעתי עם אחד הבעלים בחברה שבה עבדתי. בנקודה מסוימת שוטר מאחורינו מדליק צקלקות וסירנה.. ״אתה יודע על כמה נסעת?״ ״כן, על מאה עשרים, תרשום דו״ח, אני ממהר...״ ממש ככה...
אחרי חמש דקות שהשוטר רשם אתה דו״ח, מסתכל הבוס על הדו״ח ומתחיל לצחוק. ״מה מצחיק אותך.. ?״ ״תקשיב טוב אדוני השוטר, את הסכום שבדוח הזה אני עושה בכמה דקות ביום, ביי״
מה אני מנסה להגיד...? מי שיש לו כסף ישלם את הדוח וישים ז׳ על כולם. גם אם יחרימו לו את האוטו, הוא יהיה עם נהג/מוניות. גם אם ישללו לו את הרשיון יהיה לו נהג... אבל... אם הוא יקבל עבודות שירות הוא ייאלץ לעשות אותן בעצמו, לא נהג ולא מונית... ואם זה יקרה יותר מפעמיים אז הוא יקבל מאסר בפועל (14 יום מספיקים...). בזה אף אחד לא יוכל להחליף אותו...
צריך ליצור הרתעה, וכסף מרתיע רק את מי שחסר לו. מאסר/ע. שירות מרתיעים את כל האנשים החופשיים...
ותחשבו על זה...
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
״אז בוא ותראה איך ההצעה שלי כן קבילה פסילת רשיון זה כואב לכולם ועל זה אין עוררין החרמת הרכב זה כואב גם לעשיר וגם לעני כי העשיר יש לו רכב יקר ולעני רכב זול תוסיף גם את הקנס וקיבלת עונש מושלם לכל מעמד אבל הדבר הכי חשוב זה שזה לא יהיה נתון לשיקול שופט״
תן לי לספר לך סיפור..
לפני עשרים שנה בערך נסעתי עם אחד הבעלים בחברה שבה עבדתי. בנקודה מסוימת שוטר מאחורינו מדליק צקלקות וסירנה.. ״אתה יודע על כמה נסעת?״ ״כן, על מאה עשרים, תרשום דו״ח, אני ממהר...״ ממש ככה...
אחרי חמש דקות שהשוטר רשם אתה דו״ח, מסתכל הבוס על הדו״ח ומתחיל לצחוק. ״מה מצחיק אותך.. ?״ ״תקשיב טוב אדוני השוטר, את הסכום שבדוח הזה אני עושה בכמה דקות ביום, ביי״
מה אני מנסה להגיד...? מי שיש לו כסף ישלם את הדוח וישים ז׳ על כולם. גם אם יחרימו לו את האוטו, הוא יהיה עם נהג/מוניות. גם אם ישללו לו את הרשיון יהיה לו נהג... אבל... אם הוא יקבל עבודות שירות הוא ייאלץ לעשות אותן בעצמו, לא נהג ולא מונית... ואם זה יקרה יותר מפעמיים אז הוא יקבל מאסר בפועל (14 יום מספיקים...). בזה אף אחד לא יוכל להחליף אותו...
צריך ליצור הרתעה, וכסף מרתיע רק את מי שחסר לו. מאסר/ע. שירות מרתיעים את כל האנשים החופשיים...
ותחשבו על זה...
חשבתי, שכנעת אותי... עבודות שירות... אך מובטלים יצחקו מהקטע של עבודות שירות.. אז גם עבודות שירות וגם קנס כמו שהציע אלון...  זה יכסה את כולם - ואז גם אנחנו נפסיק לסמס בנהיגה...
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
 |
|
|
תן לי לספר לך סיפור..
ותחשבו על זה...
חשבתי, שכנעת אותי... עבודות שירות... אך מובטלים יצחקו מהקטע של עבודות שירות.. אז גם עבודות שירות וגם קנס כמו שהציע אלון...  זה יכסה את כולם - ואז גם אנחנו נפסיק לסמס בנהיגה... רפי, על עבודות שירות לא מקבלים כסף. יתרה מכך, זה נחשב למאסר, כלומר אין דמי אבטלה בזמן הזה.. אופס.. גם קנס וגם עונש... ואולי באמת נפסיק לסמס... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|