פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דוד הנחלאווי.. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: דוד הנחלאווי.. (נקרא 3641 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
https://www.facebook.com/Israelijustice?ref=ts&fref=tsבכוונה התחלתי עם קישור... מה שקורה ברשת זה מטורף. בנושא החיל שדרך נשק על בחור בן 15. לדעתי האישית, דריכת הנשק הייתה במקום, מה גם שמאחוריו התקרב בחור עם אגרופן. אבל לא זה הענין, יש לבחור תמיכה מדהימה, בפעם הראשונה רואים גולני, גבעתי, צנחנים, חיל אויר, חלי הים, נחלאים, הנדסה וכל החילות מאוחדים יחד... כולם שמו את חילוקי הדעות וגאוות היחידה בצד... האינטרנט עשה שינוי... מאחל לדוד בהצלחה ושלא יקרה לו כלום....
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עשה נכון החייל ,אני הייתי יורה לו בברך.
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ככל שאני רואה יותר תמיכה, כך אני מתמלא יותר יאוש. איך השלטון מעלים עין בעקביות מדעת הקהל האמיתית... וכל מה שמעניין אותו זו דעתו של הדוד סם 
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן דברים ידועים התגרות בחיילים ע"מ לתת לצלם אותם וטוב עשה ויישר חיילו שמגן על מדינת ישראל !
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אילו לא דרך את נשקו היה חוטף אגרופן לראשו
אגרופן הוא נשק לכל דבר
נראה לי שהמטרה היתה להראות כיצד הם מכים חייל עם אגרופן
והצעיר היה הסחת דעת החייל .
כל הכבוד לחייל שפעל בתבונה ונחישות
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
עכשיו "פתאום" נזכרו לציין שהוא נשפט על דברים אחרים, אני לא אומר שהוא לא (הוא בעצמו הודה בזה), אבל אחרי שרואים תוך פחות מ48 שעות, תמיכה של קרוב ל-50,000 איש (וזה רק בפייסבוק...ולדעתי זה היה צריך להגיע להרבה יותר), פתאום רצים "לציין עובדות".
חייל בעייתי או לא, הוא עשה מה שצריך, ולא חושב שקיים מישהו חוץ מהשמאל הקיצוני שחושב שהוא נהג לא כשורה.
הסרטון כהרגלו ערוך באופן מאד מגמתי, חסרים בו קטעים (רואים בבירור קפיצה מההתגרות של הילד לרגע שהנשק נדרך).
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 30, 2014, 17:42:32 PM על ידי רון דדון
|
|
|
|
|
|
|
בתור לוחם לשעבר (בסדיר), ולוחם פעיל במילואים, אני חייב לציין שעד שלא רואים את זה בשטח, לא מבינים כמה הכל מבויים ונעשה בכוונה.
הם שולחים ילדים ונערים בכוונה, כדי שיוכלו להגיד שצה"ל פוגע בילדים וחפים מפשע. הילדים האלה זורקים אבנים, בקבוקי תבערה ומסתובבים עם סכינים בכיסים.
הצעד שעשה דוד הוא לגיטימי לחלוטין. דריכת נשק לצורך הרתעה.
אז הם יכולים להמשיך לשחק משחקים, לביים סרטונים ולהיות תקועים במקום. אנחנו נמשיך להתפתח ולחיות כמו בני אדם שרוצים לחיות.
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
עכשיו "פתאום" נזכרו לציין שהוא נשפט על דברים אחרים, אני לא אומר שהוא לא (הוא בעצמו הודה בזה), אבל אחרי שרואים תוך פחות מ48 שעות, תמיכה של קרוב ל-50,000 איש (וזה רק בפייסבוק...ולדעתי זה היה צריך להגיע להרבה יותר), פתאום רצים "לציין עובדות".
חייל בעייתי או לא, הוא עשה מה שצריך, ולא חושב שקיים מישהו חוץ מהשמאל הקיצוני שחושב שהוא נהג לא כשורה.
הסרטון כהרגלו ערוך באופן מאד מגמתי, חסרים בו קטעים (רואים בבירור קפיצה מההתגרות של הילד לרגע שהנשק נדרך).
רון, אני מוגדר שמאל קיצוני (מרצ), ואני טוען שהבחור צודק מאה אחוז... הפגנת התמיכה מעוררת התפעלות...
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
עמרי.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
37
|
|
אני לא מבין מה הסיפור הגדול עם הסרטון הזה, בתור לוחם לשעבר ומילואימניק גאה, זה ידוע שיש אלפי סרטונים כאלו ברשת. כל מי ששרת בצבא בתור לוחם יודע כי דברים כאלו קורים כל יום. התגובה של החייל היא ראויה ומחוייבת המציאות. מקרים שכאלו קורים על בסיס יומי, בין אם פעילי שמאל קיצוניים שמצלמים את החיילים ובין אם ערבים שמצלמים את הסרטונים האלו. כבר שנים ידוע כי סרטונים אלו ערוכים על מנת להציג את הצבא שלנו ככובש, אלים ובמקרה זה כפוגע בילדים בני 15. הצד החיובי בסרטון הוא שעשרות אלפי אנשים הביעו תמיכה בחייל, אך הצד השלילי הוא שכל פעולה של חייל היום מגיע לתקשורת וכל אחד שחושב את עצמו כמבין עניין מביע את דעתו האישית כאילו היה בארוע וצפה במתרחש מהצד. אני אישית מביע תמיכה בחייל, הוא פעל כראוי, בלי קשר לאגרופן בסרטון, דריכת נשק היא ארוע נורמטיבי ושגרתי במצבים של סכנת חיים, כמו של זה בסרטון כאשר מספר החיילים נחות לעומת מספר הערבים.
|
|
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
לא פלא שההשתמטות גואה.
תחשבו מה בחור צעיר לפני גיוס קרבי חושב לעצמו כשהוא רואה את זה, וזה קורה יום יום ולא תמיד מדווח.
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
אני לא יודע אם זה מבויים או לא. לדעתי מה שצריך לעשות זו צנזורה עצבנית (כפי שהייתה פעם) על התקשורת. לצערי הרב הצבא מתנהל עפ"י איך שהתקשורת מסקרת ובהרבה מקרים דברים מתנהלים עקום רק כדי "לצאת טוב בתקשורת".
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
אני לא יודע אם זה מבויים או לא. לדעתי מה שצריך לעשות זו צנזורה עצבנית (כפי שהייתה פעם) על התקשורת. לצערי הרב הצבא מתנהל עפ"י איך שהתקשורת מסקרת ובהרבה מקרים דברים מתנהלים עקום רק כדי "לצאת טוב בתקשורת".
פיני שורש הבעיה לא בתקשורת, האירועים האלה על בסיס יומי (תתרשם מעדויות החיילים בדף הפייסבוק בהודעה הפותחת) הצבא והשלטון לא מפחדים רק ממה שמתפרסם פה בתשקורת שלנו, אלא מכל מה שמצולם באופן כללי, בפחד מתמיד (ומחליא..) שמא יתפרסם אפילו רק בתשקורת העולמית או סתם בפייסבוק וכו'. מעבר לזה, יש ירידה גדולה בשנים האחרונות (בעיקר אחרי 2005) במורל הלחימה, האכיפה וההרתעה בדרג הפיקודי בצבא, וכמובן גם בשלטון. כך שגם ללא מצלמות אינני בטוח שנותנים הוראות אחרות לחיילים המסכנים..
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #14 ב- : מאי 01, 2014, 09:54:58 AM » |
|
היום בעידן הרשתות החברתיות התקשורת כבר פחות בעייתית כל ילד עם סלולאר מצלם ומעלה פוסט ומכאן.....הכל פתוח
רק לפני לא הרבה חודשים ככה התחיל האביב הערבי
Sent from my HTC One using Tapatalk
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|