פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מחכים לחבילה מ-eBay??? |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מחכים לחבילה מ-eBay??? (נקרא 5737 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
לכל מי שדאג שבטעות הוא יקבל את החבילות שלו עוד השבוע: המו"מ פוצץ - גם מחר יש שביתה בדואר.
בלי דואר המדינה תקרוס. לא ייקח מעוד יומיים שלושה עד שרשות הדואר תכנע. . . אגב, לכל הכועסים על העובדים, דעו לכם שמה שהם מבקשים זה שלא יקצצו להם בשכר ולא יפטרו עובדים. הם לא מבקשים תוספת, לא תנאים, רק להשאיר את מצבם אותו דבר. רשות הדואר שרוצה להתייעל נוגעת במקומות הלא נכונים... . אני תומך בעובדי רשות הדואר, וזה למרות שיש לי שבע חבילות בדרך...
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אני היום קיבלתי חבילה מהדואר אז לא יודע מה להגיד לכם 
|
|
|
|
|
|
|
אם היא כבר הייתה בסניף, ומדובר בסניף פרטי (זכיין), אז אין בעיה לקבל אותה. הבעיה שיש חבילות שתקועות במרכזי חלוקה ועדין לא הגיעו לסניף. ומשם אי אפשר להוציא אותם.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אם היא כבר הייתה בסניף, ומדובר בסניף פרטי (זכיין), אז אין בעיה לקבל אותה. הבעיה שיש חבילות שתקועות במרכזי חלוקה ועדין לא הגיעו לסניף. ומשם אי אפשר להוציא אותם.
יש מצב שאתה צודק 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם אני ממתין לכמה חבילות,זה מרגיז גם ככה רמת השירות שלהם היא לא מי יודע מה. אנחנו הלקוחות שלהם ולא הבוסים,שלא יחלקו דברי דואר למשרדי הממשלה,למה לאזרחים. גם ככה הם היו בחופש בכל פסח ויש מליוני חבילות שלא הועברו,ועכשיו זה. גם ככה הם עובדים בעצלתיים,בטח נקבל את החבילות בשנה הבאה. ברגע שאין תחרות הם מרשים לעצמם,אם הייתה חברת דואר מתחרה,נראה אותם שובתים.
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ברגע שאין תחרות הם מרשים לעצמם,אם הייתה חברת דואר מתחרה,נראה אותם שובתים.
יש את UPS-DHL אמנם המחירים שלהם גבוהים אבל למשלוחים שלהם תחכה מקסימום שבוע ואין דבר כזה שזה לא מגיע אלא אם הדילר לא שלח בינתיים נצתרך להמתין עד שהצבי של דואר ישראל יפסיק להתמסטל ולחשוב שהוא צב
|
|
|
|
|
|
|
יש לי חבילה בדואר רשום שתקועה בסניף המרכזי כבר 4 ימים, ועוד הרבה חבילות שהייתי אמור לקבל כבר ממזמן ועדיין לא הגיעו, לדעתי צריך לתת לעובדים שם אפשרות בחירה או שיעבדו עבור המשכורת כפי שמצופה מכל אחד בשוק הפרטי או שיחליפו את העובדים בכאלה שרוצים באמת לעבוד ולתת שרות ולא סתם לקבל משכורת.
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
יש לי חבילה בדואר רשום שתקועה בסניף המרכזי כבר 4 ימים, ועוד הרבה חבילות שהייתי אמור לקבל כבר ממזמן ועדיין לא הגיעו, לדעתי צריך לתת לעובדים שם אפשרות בחירה או שיעבדו עבור המשכורת כפי שמצופה מכל אחד בשוק הפרטי או שיחליפו את העובדים בכאלה שרוצים באמת לעבוד ולתת שרות ולא סתם לקבל משכורת.
דבר אחד צריך והוא לשבור סוף סוף את המונופול של כל החארות האלה שמחזיקים את כל הציבור בביצים. וזה לגבי כולם כולל כולם. חח"י נמלים דואר וכדומה
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
יש לי חבילה בכמה אלפים בדרך ועוד 13 יום עברו ה45 של הדיספיוט בפאיפאל... ברור לי שהיא תקועה בדואר למרות שתמיד קיים הסיכון שלא נשלחה או משהו (לא מאיבי מאתר גדול אחר בארה״ב ) השאלה עם לפתוח או לא ?
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי חבילה בכמה אלפים בדרך ועוד 13 יום עברו ה45 של הדיספיוט בפאיפאל... ברור לי שהיא תקועה בדואר למרות שתמיד קיים הסיכון שלא נשלחה או משהו (לא מאיבי מאתר גדול אחר בארה״ב ) השאלה עם לפתוח או לא ?
תפתח ומקסימום כשהיא תגיע תבטל
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש את UPS-DHL אמנם המחירים שלהם גבוהים אבל למשלוחים שלהם תחכה מקסימום שבוע ואין דבר כזה שזה לא מגיע אלא אם הדילר לא שלח בינתיים נצתרך להמתין עד שהצבי של דואר ישראל יפסיק להתמסטל ולחשוב שהוא צב במחירים שלהם זאת לא תחרות זה שוד לאור היום חייבים עוד חברה כמו דואר ישראל עם מחירים זהים,זה גם יוריד עומס מהם,ותהיה תחרות הוגנת כמו בכל מקום אחר במדינה מתוקנת
|
|
|
|
|
|
|
13 יום זה עוד הרבה זמן. אני אישית הייתי שם לעצמי תזכורת עוד שבוע-שבוע וחצי.
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
יש את UPS-DHL אמנם המחירים שלהם גבוהים אבל למשלוחים שלהם תחכה מקסימום שבוע ואין דבר כזה שזה לא מגיע אלא אם הדילר לא שלח בינתיים נצתרך להמתין עד שהצבי של דואר ישראל יפסיק להתמסטל ולחשוב שהוא צב במחירים שלהם זאת לא תחרות זה שוד לאור היום חייבים עוד חברה כמו דואר ישראל עם מחירים זהים,זה גם יוריד עומס מהם,ותהיה תחרות הוגנת כמו בכל מקום אחר במדינה מתוקנת אני משווה את זה כמו לקנות מרצדס וסוסיתא שניהם עושים את אותה עבודה רק בקצב אחר דרך אגב ראיתי איזה צבי מסטול בבת ים מחפש קצב 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
חדשות טובות השביתה הסתיימה 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
חדשות טובות השביתה הסתיימה  
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |