|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אחלה סשן ויופי של תמונות  חבל שלא היה שיתוף פעולה רציני יותר מצד הדגים... בשבוע האחרון לא הייתי בארץ אבל לפני הנסיעה הרוחות השתוללו והפריעו מאד לדיג. הצפוניות של אחה"צ עד הלילה היו פשוט בלתי נסבלות... עם איזה פיתיון עבדתם חוץ מקלמארי? לא הכנסתם פיתיונות גדולים בשחייה? לגבי הסרטנים, אני מניח שעכשיו השתכנעת שזה לא משנה אם הקרסים מעל או מתחת למשקולת. במרחק זריקה מהחוף (ועל אחת כמה וכמה במרחקים גדולים מהחוף) הפיתיונות על הקרקעית בכול מקרה...
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
יופי של יציאה!! אין ספק שנהנתם, באמת הדייג במיטבו.. רק עצוב שבכל כך הרבה זמן זה מה שיצא..
גזרת אכזיב שוממת בתקופה האחרונה.. הסירה המפורסמת שאוכלת את אכזיב יום יום ואף אחד לא עושה כלום הייתה גם הפעם?
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
איזו חוויה. אני קורא ומרגיש כמו בטיול שנתי של התיכון. בהצלחה ביציאות הבאות 
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
עם איזה פיתיון עבדתם חוץ מקלמארי? לא הכנסתם פיתיונות גדולים בשחייה?
לגבי הסרטנים, אני מניח שעכשיו השתכנעת שזה לא משנה אם הקרסים מעל או מתחת למשקולת. במרחק זריקה מהחוף (ועל אחת כמה וכמה במרחקים גדולים מהחוף) הפיתיונות על הקרקעית בכול מקרה...
תודה גיא רוב הדייג היה על קלמרי ,אבל היה גם סרדינים , גמברי , ניסיון של פידור בפילוטה שגם לא היה מוצלח אבל לא נורא היה כיף גדול . בשחייה לא הכנסנו פיתיונות . בקשר לקרסים מעל המשקולת או מתחת להגיד לך את האמת מה שאני לא מבין למה תמיד הסרגוסים נתפסו על הקרס העליונה ? כל הניסיונות לעבוד בקרסים מתחת למשקולת לא הביא כלום לכן היה עדיפות לעבוד בקרסים מעל המשקולת שאכן כן היה תוצאות
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של יציאה!! אין ספק שנהנתם, באמת הדייג במיטבו.. רק עצוב שבכל כך הרבה זמן זה מה שיצא..
גזרת אכזיב שוממת בתקופה האחרונה.. הסירה המפורסמת שאוכלת את אכזיב יום יום ואף אחד לא עושה כלום הייתה גם הפעם?
נכון לירון עצוב אבל זה מה שיש הים במצב קשה מאוד ,הסירה גם הפעם היה כן לירון כנראה שזה לא חשוב ותודה לירון
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של דוח ותמונות  אהבתי את התמונה שלך ליד המערה{תפסתם זולה} גם אם לא היו דגים{ככה זה בכל הארץ דייג פתיונות חלש מאוד בתקופה הזו} מאמין שעוד שבועיים שלוש תרגיש את ההבדל העברתה את החוויה בצורה מעוררת כבוד כיף לקרוא דו"ח כזה בהצלחה בהמשך תודה שוקי באמת היה כיף ,אני מחכה גם לתקופה הטרחונים ואז יהיה יותר מעניין בים ,אבל בצפון בדייג יבש מאוד ,מקווה לטוב 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
תודה לכולם חברים היה באמת תענוג ואני מאמין שעוד יהיה הרבה יציאות כאלה 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
נהנתי לקרוא, ולראות... הרגיש לי חו"ל לרגע (חוץ מהדגים  או יותר נכון, החוסר דגים). 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מוטי ויואל תפסתם זמן טוב שלאחר החגים, החופים יחסית ריקים הן מהחזרה לשיגרה והן מחוסר דגים, ועדיין עצם היציאה בחברותה היא כבר כיף אחד גדול.
דרך אגב יש כבר התאוששות מסויימת, מתחילים לראות כבר בננות בגדלים יפים ומרמירים לא מעט אבל בגדלים קטנים עדיין
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
מישל עמר
|
דייג זה קודם כל להנות הדגים זה בונוס חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
מוטי אני מקנא בך ,כל מה שאתה קונה אני קונה אחריך כל מה שאתה מפרסם בסרטונים אני גם עושה ועכשיו נתת לי רעיון שאני כבר מחפש איזה יומיים כאלה. יתפוס או לא יתפוס דגים ממש לא מעניין אותי .
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי אני מקנא בך ,כל מה שאתה קונה אני קונה אחריך כל מה שאתה מפרסם בסרטונים אני גם עושה ועכשיו נתת לי רעיון שאני כבר מחפש איזה יומיים כאלה. יתפוס או לא יתפוס דגים ממש לא מעניין אותי .
תודה מישל ,נחמד לדעת שאתה עוקב אחרי כל הודעה שאני כותב או מעלה  בקשר ליציאה של יומיים הייתי ממליץ לכל אחד שאוהב דייג , חוויה מדהימה שלא ניתן לתאר במילים זה משהו שאני רוצה להמשיך ולעשות כל שנה הדגים זה רק בונוס  אני למדתי הרבה דברים בזמן הדייג ,אני אשתף בהמשך 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 27, 2014, 08:12:02 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כל הכבוד לשניכם על היציאה נראה שלמרות המחסור בדגים הייתה לכם חוויה נהדרת מקווה שבפעם הבאה אוכל גם להצטרף ואם בא לך חוויה מתקנת תארגן יציאה נוספת כמו זו רק בגיזרת המתוקים אני מבטיח לך שחוץ מהחוויה של היציאה עם חברים גם תקבל חוויה של תפיסת דגים 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
כל הכבוד לשניכם על היציאה נראה שלמרות המחסור בדגים הייתה לכם חוויה נהדרת מקווה שבפעם הבאה אוכל גם להצטרף ואם בא לך חוויה מתקנת תארגן יציאה נוספת כמו זו רק בגיזרת המתוקים אני מבטיח לך שחוץ מהחוויה של היציאה עם חברים גם תקבל חוויה של תפיסת דגים  תודה צור , נחשוב על המים המתוקים 
|
|
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואלה נשמע שהעברתם אחלה של יומיים למרות שלא היו הרבה דגים, מוטי אתה מושך אבו נאפחות אתה הא  יואל מתאים לך הנוף של הים מאחל לכם עוד הרבה יציאות ביחד, ולתפוס דגים רציניים 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|