לא יודע אם היה כאן משהו דומה בעבר....אבל בכל זאת.
אינטיאס ידוע כדג שזמן הבישול שלו קריטי מאוד. מעט מדי יתקבל דג לא אפוי ולעומת זאת ממש בקלות אפשר לעבור את הדרגה הרצויה וליבש אותו למוות

בכל מקרה מאינטיאס גדול מתקבלים נתחים מאוד שמנים שקשה לעבוד איתם בלי לקבל את התוצאה שכתבתי ולכן עלה לי רעיון.
חתכתי לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ. השריתי במרינדה של שמן זית, טריאקי והרבה שום כתוש.
את הקוביות שיפדתי על שיפודים - כ-6 יחידות לשיפוד.
צלייה על הפלנצ'ה (יכול להיות גם מנגל) - כ-1.5-2 דקות מכל צד עד שרואים שלא נותר חלק ורוד בדג ומתקבלים פסים כהים של הצלייה.
לאכול חם מייד כשיוצא מהפלנצ'ה (מנה ראשונה מצוינת).
יוצא מדדדדדהים !!
בתאבון !!
אופיר.