| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 21/4/2014 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:40 | דמוי סיליקון - רגלו | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | 700 |
הדו"ח:
אחרי מס' יציאות בחופשת הפסח שלא הניבו כלום, אתמול אחה"צ אני מתלבט אם יש טעם לצאת הבוקר.
שיתפתי את החברים חיים ורוני בהתלבטות ורוני בנחרצות אומר לי אין להישאר במיטה, מחר בבוקר עם ציוד כבד בחוף.
קובעים לשעה 05:30 בחניה, אני מודיע גם לתומר (Tomeri). ביציאות האחרונות תומר הפך לחלק מאתנו והצטרף כמעט לכל יציאה, אז קודם כל ברוך הבא!!!

05:30 כמו שעון שוויצרי כולם בחניה, מתארגנים ויורדים לחוף, כל אחד מתמקם בנקודה ויאללה רבוטה.
אחרי מס' זריקות מרגיש עצירה חזקה, אינסטינקטיבית מושך הוקסט ויאללה מלחמה. המקל מכופף ורוקד לי בידיים מעוצמת הפייט שהברנש נותן, מקרב אותו לחוף ו.... בום הלך הרגלו עם חצי מאורך התלאי, מפטיר קללה ומחבר רגלו חדש.

עוד כמה זריקות ובייבי לוקוס יוצא החוצה, לוחש לו באוזן
שיקרא לאחים הגדולים וגם להורים אם לא קשה להם ומחזיר אותו לגדול.זריקה נוספת ו... שוב עצירה מלחמונת והרגלו השני עם חצי תלאי הלך.
עכשיו שני דגים שוחים עם פירסינג רגלו בשפתיים.

מחבר רגלו שלישי, בעצבים מעיף את הבומבט לקיבינימט, איך שהבומבט נוחת אני מזהה קפיצה ליד ובום נעילה. המקל מתחיל לרעוד ולרקוד לי בידיים ואני בנחישות שהפעם הוא יוצא על אפו ועל חמתו. כעבור מס' דקות של מאבק ברקודה יפהפייה יוצאת החוצה.
בוק קטן וחזרה לעבודה.
רוני משפר מיקום לשמאלי ותוך כדי התקשקשות אני רואה שהמקל שלו קיבל כיפוף, מזהים את הדג מתקרב ולברק יפיוף יוצא החוצה.
מחליטים להתקפל בעוד מס' דקות, זורק רחוק חצי ימינה, עצירה, מאבק קצר ושוב בייבי לוקוס יוצא ומוחזר כלעומת שבא.
אין ספק שהיציאה הזו סיפקה לי מנת יתר של אדרנלין.
חג שמח חברים