לאחר התלבטות רבה והתייעצות משותפת עם חברי לחדר הניהול, החלטתי להיפרד, גם אם באופן זמני, ממשרת מנהל פורום הדיג החופי. לאחר פעילות בפורום מיומו הראשון ושנה וחצי בניהול, החלטתי לפנות את הכיסא. אתם ודאי לא מופתעים כל כך, כי בכל מקרה נעדרתי למשך תקופה ארוכה, אבל עכשיו זה רשמי. בתקופת המבחנים האחרונה, הלחצים הגדולים בלימודים לא הותירו לי כל מקום אפילו לחשוב על דיג, דבר שהוביל לירידה משמעותית בעיסוק שלי בתחום, לא כל שכן בפורום. בהיעדר תשוקה לדיג ולפעילויות הסובבות אותו, אינני מוצא סיבה משמעותית להישאר במשבצת הניהול האקטיבי בפורום.
כולי תקווה שבעתיד הקרוב אחזור לדוג באופן פעיל, לשתף ולהעלות דוחו"ת לרוב, אך כרגע הדבר לא נראה באופק כלל, בעיקר בגלל מחויבויות גדולות אחרות שיש להן משקל גדול בנוגע לעתידי. אני משוכנע שהפרידה הזו היא זמנית, אך אינני יכול כרגע לתחום אותה בזמן מדויק.
אני נפרד מכם היום בנימה אופטימית מאוד, שמח לראות שהפורום בתנופה גדולה ובטוח שיש עוד דברים רבים בקנה שימשיכו לבסס אותנו כקהילת הדיג הספורטיבי הגדולה, הטובה והמקצועית ביותר בארץ.
באופן אישי אני רוצה להודות לחברי בחדר הניהול שעמדו לצידי ותמכו רבות בתקופות שנאלצתי להיעדר, ובתקופות שהייתי, תמיד התייחסו ברצינות למה שהיה לי להגיד. כמו כן, מגיעה תודה גדולה לכל אחד ואחד מחברי האתר על כך שאתם ממשיכים בפעילות, החלפת מידע ושיתוף בדרכי נועם ובכבוד הדדי - עליהם מושתת האתר מיומו הראשון.
תיבת המסרים האישיים שלי פתוחה תמיד, ואני מבטיח לבקר לעתים תכופות.
אדם.