| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 17/4/2014 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7.00 | שרימפס - | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 3 | 3-5 |
הדו"ח:
יום שלישי 4.00 בבוקר מרינה (פוצקר) יוצאים עם ערן התותך (תיכף תדעו למה)לבולוס.כמה מכות ביום אחד יכול להיות לי.נתחיל בראשונה ערן מוריד את הסירה למים אני שואל אם הוא צריך עזרא ערן אומר שזה בסדר אני מסתדר אבל אני מכל זאת יורד לעזור המקום חשוך ערן אומר לי זהירות מחליק פה נורא ,ואיך שאני שם את הרגל על המשטח החלק בום הרגל שלי ישר לאיזה בור .אני מתפתל מכאבים כולם באים אליי ושואלים לשלומי .ואני בקושי מוציא מילה אומר להם אני יוצא אני יוצא זה בסדר.מרוב המכה שקיבלתי הדם לא רצה לצאת מפחד.טוב ממשיכים אין מי יודע מה תפיסות פה ושם סרגוסים אדמונים וכמובן איך אפשר בלי........
אני פתאום מחליט שעם מקל ג'יג הכחול שקניתי רוצה לנסות קלאמרי לאינטיאס(מת על זה)מוריד למים ואיך שזה נוגע בקרקעית נתפס בסלע מזה חזק מנסה מנסה לשחרר והסירה זזה (בלי עוגן)בום הלך המקל.מגיע לי מגיע לי אני אשם .ממשיכים לדוג וכל רגע החוטים נקרעים מאבו נפחות .ערן אומר לכולם לא לזרוק תנו לי להביא אותו שלא יפריע לנו .ערן זורק עם כבל פלדה ומכה ראשונה מרים את הנבלה.וככה בכל מקום שהוא נמצא מנקה את השטח .
אוליי לא היינו צריכים לצאת בחג כל הדגים הלא כשרים עלו לנו חזיר אבו נפחא.
הגענו לחוף ערן מוציא לי מהאוטו שתי מקלות אחד לטרול ואחד לג'יג לייט ואומר לי קח אותם שים אצלך במחיר שאי אפשר לסרב .לקחתי אותם רק שאני צריך לבדוק עם הם מתאימים.
המקל של הטרול הוא לרולר שוכב שאין לי כזה ולא מתאים לקנות עכשיו אז אני יום שישי אנסה לעבוד איתו עם רולר רגיל .והמקל של הג'יג אין לי רולר מתאים רק את הראיובי 18000 שהוא כבד מאוד.יש למישהו המלצה לרולר טוב ולא יקר?קבלו סרטון מגניב מתחת למים ותמונות תהנו

. צריך יציאה מתקנת.