בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  סגירת האתר והפסקת פעילות "פורום הדייג הישראלי."
עמודים: [1] 2 3 4 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: סגירת האתר והפסקת פעילות "פורום הדייג הישראלי."  (נקרא 9480 פעמים) הדפסה
בני
חבר פורום
**

מנותק מנותק

זה עתה התקשר אלי חבר הפעיל בפורום הדייג הישראלי ואמר לי כי באתר התפרסמה לפני דקות אחדות הודעה של מנהלי האתר שמודיעים שמיום 15.5.14 יסגר האתר .

אינני מכיר את האתר, מנהליו והסיבות לסגירתו אך חבל.

למרות שלדעתי פעולה זו תביא המון, אבל המון  מצטרפים חדשים לפורום הדייג הספורטיבי.

IP: [ מחובר ]
שלומי
חבר פורום

מנותק מנותק

דייג זה החיים

אין עלינו  האתר מספר 1
גאה להיות פה מהימים הראשונים שהפורום נפתח  מוציא לשון
-------------------------------
בברכה,שלומי.

(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

זה עתה התקשר אלי חבר הפעיל בפורום הדייג הישראלי ואמר לי כי באתר התפרסמה לפני דקות אחדות הודעה של מנהלי האתר שמודיעים שמיום 15.5.14 יסגר האתר .

אינני מכיר את האתר, מנהליו והסיבות לסגירתו אך חבל.

למרות שלדעתי פעולה זו תביא המון, אבל המון  מצטרפים חדשים לפורום הדייג הספורטיבי.

כן זה נכון
אני רשום שם אבל לא פעיל שם כבר כמה שנים טובות
עכשיו כשקראתי את ההודעה שלך נכנסתי לשם וראיתי שזה נכון
למרות שאני לא פעיל שם זה עדיין עצוב לראות כזה אתר שנסגר
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

כן חברים האמת הגיעה ,והדייגים בארץ אמרו את שלהם יש רק אתר אחד בארץ והוא מספר 1 isf גם להתמודד עם העתיד צריך לדעת איך
וכאן באתר יודעים איך להתמודד ,בגלל זה אנחנו מס 1 בארץ ,והכל בגלל החברים שיש בפורום ,ומנהלים שעובדים קשה בשביל שאנחנו נמשיך להיות מס 1

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Taltreister
מתעניין
*

מנותק מנותק

בתור אחד שרשום בשני האתרים ופעיל בעיקר שם אני בעיקר מצטער שפה אין מחלקת צלילה חופשית, עכשיו לצוללים החופשיים לא יהיה לאן ללכת...
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

כן חברים האמת הגיעה ,והדייגים בארץ אמרו את שלהם יש רק אתר אחד בארץ והוא מספר 1 isf גם להתמודד עם העתיד צריך לדעת איך
וכאן באתר יודעים איך להתמודד ,בגלל זה אנחנו מס 1 בארץ ,והכל בגלל החברים שיש בפורום ,ומנהלים שעובדים קשה בשביל שאנחנו נמשיך להיות מס 1

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
כל מילע בסלע  הגזעי
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

בתור אחד שרשום בשני האתרים ופעיל בעיקר שם אני בעיקר מצטער שפה אין מחלקת צלילה חופשית, עכשיו לצוללים החופשיים לא יהיה לאן ללכת...

הסר דאגה מלבך
בקרוב פורום קיאקים שמשלב בתוכו גם צלילה התאחד עם אתר זה כך שגם לצוללנים יהיה איפה לכטוב
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אני מאמין שלא יהיה דייג בארץ שלא יהיה לו מקום להיות בוא ,

אני מאמין תמיד יהיה לך לאן ללכת זה המקום הנכון והעתיד יגיד את שלו    האתר מספר 1 אנחנו מספר 1
MOTI-M

חבר פורום
*

מנותק מנותק

למי שלא יודע בבקשה זה תוכן ההודעה שהועלתה בקישור זה  :

http://www.israelfishingforum.co.il/community.php?topic=110173.0

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

הודעה זאת נכתבת לאחר זמן רב של  התלבטויות, התייעצויות  ומחשבה מעמיקה של צוות האתר והבעלים.

לאחר המון שנות פעילות והשקעה רבה של זמן משאבים ובעיקר המון אמונה ואהבה שבהן הקמנו, תמכנו ופעלנו ללא הפסקה באתר פורום הדיג הישראלי שהפך במהלך השנים למותג ולשם דבר בענף הדיג הספורטיבי בישראל, הגענו להחלטה לסגור ולהוריד את אתר פורום הדיג הישראלי לצמיתות מהרשת.

בחזוננו הקמנו אתר שיהיה בית חם לכל דייג חובב באשר הוא וייתן מענה וירכז בתוכו מידע רב ושיתוף קהילתי מלא בין חובבי הדיג.

לצערנו כנראה שהמציאות חזקה מכל דמיון וכיום בעידן הרשתות המודרני החדש משמעות המילה "שיתוף" הפכה ללחיצה טכנית על כפתור ה- LIKE" " ועברו הזמנים שבהם דייגים שיתפו באמת ובתמים את יציאת הדיג ותפיסת הדג בצורה מפורטת כמו גם רשמו ושיתפו במאמרי עזרה או ענו לשאלות חברים חדשים ומתלמדים שזה עתה נכסנו לתחום.

הטכנולוגיה המודרנית יש יגידו המקוללת הצליחה להחדיר לעולם שלל אפשרויות של רשתות חברתיות כמו קבוצות בפייסבוק, אינסטגראם ווטסאפ ששם הדברים נעשים במהירות ובנגישות שיא, הפכו את פורום הדיג הישראלי  לזיכרון רומנטי מהעבר.

"בעולם החדש", יוצאים לדוג, תופסים, מצלמים, שולחים, מקבלים לייק וחסל סדר דוחות ושיתוף .

כמות  הכנסת הודעות  ופתיחת דיונים מקצועיים וחדשים לאתר בכלל ודוחות דיג לממשק הדוחות בפרט ירדה בצורה חדה ומה שנשאר בעצם הוא,  אתר אינפורמטיבי עם מסד נתונים ענק  וכמות כניסות מרשימה אך פחות מקום מפגש מעמיק ומקצועי ובסיס רחב לחינוך וגידול דור דייגים חדש כפי שהיה בעבר לאורך שנים רבות.

גם רוב חברי האתר הוותיקים שהשקיעו מזמנם וחלקו את המידע עם שאר חברי האתר כמו גם הבעלים והמנהלים שתרמו מזמנם לפיתוח ושגשוג האתר הגיעו למיצוי ורוויה וזאת לאחר שנים רבות של פעילות מבורכת ומהנה .

לאחר מחשבה והתלבטות רבה, הגענו למסקנה שישנם דברים בחיים שמוטב לזרום עימם ולא להילחם בהם בפרט בעולם החדש שקיים בחוץ ועל כן אין טעם להמשיך ולהנשים את האתר בצורה מלאכותית ולהחזיקו בכוח.

גם המפרסמים הרבים שבשנים עברו מלאו את דפי האתר בפרסומות ומבצעים חדשות לבקרים נטשו את הפלטפורמה לאחר שמיצו את יכולות האתר וגילו את נפלאות הפלטפורמות והרשתות החדשות .

ללא תמיכה כספית ואופק והיות ופורום הדיג הישראלי חרט על דגלו מאז הקמתו להיות מספר אחת ומוביל בתחומו הן בפלטפורמת האתר וממשקיו והן בארגון מפגשים מקצועיים וחברתיים, ארגון תחרויות ופעילויות ייחודיות, לא נראה לנו שיש טעם להמשיך ולהפעיל את האתר כאשר המהות והצביון של האתר מיום ההקמה ולאורך השנים, כבר אינו קיים תקופה ממושכת.

אנו מאמינים בלב שלם שזמנו של כל דבר טוב סופו להסתיים ומוטב לעשות זאת כעת בצורה יפה ומכובדת בראש מורם ולאחר שנות עשייה ארוכות ומבורכות תוך השקעה אינסופית בתחביב.

אנו מודים בראש וראשונה ומקרב לב לכם חברי האתר בעבר ובהווה שבזכותכם ובעזרתכם הצלחנו כולנו יחד להפוך ולהביא לקדמת הבמה את ענף הדיג הספורטיבי בישראל ולהצעידו מחושך לאור .

כמו כן אנו מודים מעומק ליבנו לכל מנהלי ויקירי האתר בעבר ובהווה שעמלו שעות ימים ושנים לפיתוח ושגשוג האתר, תמכו בחברים והשקיעו מזמנם לטובת תחביב הדיג והכול מאהבה כנה וללא תמורה.

פורום הדיג הישראלי ייסגר לצמיתות ב-15 במאי 2014 ולא ישוב עוד לפעילות.
למי מכם שמחזיק חשבון משתמש בפורום קיימת האפשרות לגבות את הנתונים הנדרשים הן מהפרופיל האישי והן מדוחות הדיג או מאמרים או חומר אחר השייך לכם עד לתאריך הנקוב.  
לאחר הורדת האתר מהרשת  לא יהיה ניתן לשחזרם או לגשת אליהם יותר.

בברכת חג פסח שמח,

שלכם,

צוות האתר

עריכה אחרונה: אפריל 15, 2014, 21:27:08 PM על ידי MOTI-M
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

שלום לך טל,

אם תקרא ב"מי אנחנו" תמצא כי פורום הדיג הספורטיבי הוקם בידי חברי פורום הקיאקים IKF...
IKF הוא פורום לדיג מקיאק ובצלילה...
הרעיון היה להקים פורום איכותי שיתנהל ברוחו ובדרכו של IKF -
וליצור מקום איכותי ובית חם לדייגים הספורטיביים בסגנונות דיג אחרים,
שמסיבות כאלו או אחרות לא התאים להם לגלוש בפורומים שהיו קיימים ברשת...
מטבע הדברים לא נפתחו כאן פורומים לדיג מקיאק או בצלילה -
שהרי אין הגיון "לפצל את עצמנו"...

כפי שכתב צור, בקרוב צפוי איחוד של שני הפורומים שהם למעשה פורום אחד מפוצל....
לאחר האיחוד וגם לפניו - אתה מוזמן להצטרף לפעילות בפורום...
כל חבר שמצטרף ובוחר להיות פעיל - מוצא כאן דלת פתוחה ובית חם...
סער זאבי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים

חברים .
שפורום כזה כמו פורום הדייג הישראלי נסגר זה לא עושה טוב.
מקום כזה איכותי ואנין עם אנשים מקצועיים שכל מטרתם היא פורום ללא רווח .
כואב לראות ...

סתאאאאם מה קרה זהו לא מרוויחים יותר כסף אז סגרתם מה??
רק דבר אחד להגיד למנהלי iff :
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ( רפי לא אוהב אבל זה מה שאני חושב )
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
piniab

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אנחנו מספר 1
פשוט מאוד.....
פה זה בית!!!!
ותחשבו על זה
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אין על הפורום שלנו,שהתחלתי לדוג נרשמתי לשני הפורומים
ומהר מאוד הבנתי את ההבדל ברמת האנשים וההנהלה.
אין על isf מס׳ אחד ללא ספק היה ויהיה.
והרבה בזכות רפי התותח ,מאמון האומן,רון,גיא, וכול אלה שלא הזכרתי
אין עליכם,פה אני מרגיש בבית.
הפורום השני מדדה כבר הרבה זמן.
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

הכי קל זה להאשים
להאשים חברים בחוסר שיתוף
להאשים חברים בהפסקת כתיבת מאמרים
להאשים חברים בחוסר רצון אמיתי
להאשים את הרשתות החברתיות
להאשים את הטכנולוגיה
להאשים את המפרסמים באתר שחדלו מלפרסם
רק את עצמם הם לא מאשימים
מה חשבו להם מנהלי האתר שעל ידי דיקטטורה,צינזור,סתימת פיות,חסימות ומחיקת משתמשים הם יצליחו לנהל את האתר?
זהוא שלא
אנשים אולי תמימים אבל לא המטומטמים
אמנם לקח זמן אבל בסוף האמת ניצחה
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2014, 22:47:52 PM על ידי צור.
Ziv
חבר פורום

מנותק מנותק

Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP

קצת עצוב, יש לי מהאתר דווקא הרבה זכרונות למרות שאני מעדיף את ISF כי פה כולם כמו משפחה חחח..
בסופו של דבר כולנו דייגים ומי יתן והמטרה של הפורום תתגשם ! שכולנו נהיה דייגים עם יותר ידע וניסיון, ושנציל את הים התיכון ! אנחנו מספר 1 האתר מספר 1
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 4 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!