פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   זרזור בכינרת |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: זרזור בכינרת (נקרא 3727 פעמים) |
הדפסה |
|
גאורגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
אתה יכול לבוא 7 ימים בשבוע וכל יום יעבוד משהו אחר... כרגע בובות ספינרים פחות ציקדות וניקל בקשר לשפמנון כנף או לב של עוף חכת חוף וזהו! בהצלחה
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממליץ לך ללכת לחוף אחר, ז'ירז'ור פעם בדוגה והיו רק מושטים קטנים ולא הרבה.. בכל מקרה ממליץ לך לעבוד עם ברזלים (ספינרים והציקדות) - חבל שאין לך ניקלים קאסטמאסטרים. הבובות גם יכולות לעבוד , הפופרים פחות. בהצלחה.
|
-------------------------------
|
|
|
גאורגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממליץ לך ללכת לחוף אחר, ז'ירז'ור פעם בדוגה והיו רק מושטים קטנים ולא הרבה.. בכל מקרה ממליץ לך לעבוד עם ברזלים (ספינרים והציקדות) - חבל שאין לך ניקלים קאסטמאסטרים. הבובות גם יכולות לעבוד , הפופרים פחות. בהצלחה.
אוקיי על איזה חוף אתה ממליץ? ואני מתכנן לעשות מחר קנייה תוכל להמליץ לי על ניקלים וספינרים ספיציפים?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אוקיי על איזה חוף אתה ממליץ? ואני מתכנן לעשות מחר קנייה תוכל להמליץ לי על ניקלים וספינרים ספיציפים? ספינרים פחות עובדים לגבי ניקלים אין צורך להשקיע בקאסטמסטר הם יקרים לך על ניקלים זולים של 10 ש"ח צבע זהב 3.5 ו 7 ג'רי הבובות שיש לך של ד"ר מינו נראות טוב ויכולות לעשות את העבודה תוכל להוסיף גם בובות של סטריקפרו דגם eg-73 צבע לבן,לבן גב צהוב,דבורה שחור צהוב. ,גב שחור בטן זהב,,גב חום בטן כסופה
|
|
|
|
גאורגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוקיי על איזה חוף אתה ממליץ? ואני מתכנן לעשות מחר קנייה תוכל להמליץ לי על ניקלים וספינרים ספיציפים? ספינרים פחות עובדים לגבי ניקלים אין צורך להשקיע בקאסטמסטר הם יקרים לך על ניקלים זולים של 10 ש"ח צבע זהב 3.5 ו 7 ג'רי הבובות שיש לך של ד"ר מינו נראות טוב ויכולות לעשות את העבודה תוכל להוסיף גם בובות של סטריקפרו דגם eg-73 צבע לבן,לבן גב צהוב,דבורה שחור צהוב. ,גב שחור בטן זהב,,גב חום בטן כסופה אוקיי הבנתי ותוכל להמליץ לי על שיטות העבודה איתם?לגלגל מהר או לאט מתי וכמה להקפיץ וכ'ו.. ותגיד התולעי סיליקון יש טעם לקחת אותם או שזה חסר טעם?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אוקיי על איזה חוף אתה ממליץ? ואני מתכנן לעשות מחר קנייה תוכל להמליץ לי על ניקלים וספינרים ספיציפים? ספינרים פחות עובדים לגבי ניקלים אין צורך להשקיע בקאסטמסטר הם יקרים לך על ניקלים זולים של 10 ש"ח צבע זהב 3.5 ו 7 ג'רי הבובות שיש לך של ד"ר מינו נראות טוב ויכולות לעשות את העבודה תוכל להוסיף גם בובות של סטריקפרו דגם eg-73 צבע לבן,לבן גב צהוב,דבורה שחור צהוב. ,גב שחור בטן זהב,,גב חום בטן כסופה אוקיי הבנתי ותוכל להמליץ לי על שיטות העבודה איתם?לגלגל מהר או לאט מתי וכמה להקפיץ וכ'ו.. ותגיד התולעי סיליקון יש טעם לקחת אותם או שזה חסר טעם? ספינרים גילגול רציף ואיטי ניקלים גילגול איטי עד בינוני עם הקפצות קלות מידי פעם ציקדות גילגול איטי עד בינוני ניתן גם לשלב משיכות קלות של המקל כלפי מעלה מידי פעם תוך כדי גלגול דמויים גילגול רציף בינוני
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוקיי על איזה חוף אתה ממליץ? ואני מתכנן לעשות מחר קנייה תוכל להמליץ לי על ניקלים וספינרים ספיציפים? ספינרים פחות עובדים לגבי ניקלים אין צורך להשקיע בקאסטמסטר הם יקרים לך על ניקלים זולים של 10 ש"ח צבע זהב 3.5 ו 7 ג'רי הבובות שיש לך של ד"ר מינו נראות טוב ויכולות לעשות את העבודה תוכל להוסיף גם בובות של סטריקפרו דגם eg-73 צבע לבן,לבן גב צהוב,דבורה שחור צהוב. ,גב שחור בטן זהב,,גב חום בטן כסופה אני דווקא מעדיף להשקיע בקאסטמאסטר המקוריים, לא פעם ולא פעמיים הייתי בכנרת עם מקורי וחבר לידי עם ניקל ללא חברה והתפיסות היו בהבדל עצום, הוא תפס דג 1 ואני 20, ברגע שהתחלפנו הוא התחיל להוציא ואני כלום.. וזה קורה לא קצת.. בגלל זה אני עובד רק עם הקאסטמאסטרים המקוריים אבל כל אחד ואיך שבראש שלו 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אוקיי על איזה חוף אתה ממליץ? ואני מתכנן לעשות מחר קנייה תוכל להמליץ לי על ניקלים וספינרים ספיציפים? ספינרים פחות עובדים לגבי ניקלים אין צורך להשקיע בקאסטמסטר הם יקרים לך על ניקלים זולים של 10 ש"ח צבע זהב 3.5 ו 7 ג'רי הבובות שיש לך של ד"ר מינו נראות טוב ויכולות לעשות את העבודה תוכל להוסיף גם בובות של סטריקפרו דגם eg-73 צבע לבן,לבן גב צהוב,דבורה שחור צהוב. ,גב שחור בטן זהב,,גב חום בטן כסופה אני דווקא מעדיף להשקיע בקאסטמאסטר המקוריים, לא פעם ולא פעמיים הייתי בכנרת עם מקורי וחבר לידי עם ניקל ללא חברה והתפיסות היו בהבדל עצום, הוא תפס דג 1 ואני 20, ברגע שהתחלפנו הוא התחיל להוציא ואני כלום.. וזה קורה לא קצת.. בגלל זה אני עובד רק עם הקאסטמאסטרים המקוריים אבל כל אחד ואיך שבראש שלו  מישקה, אתה יכול לצרף לינק לקאסטמאסטרים...? 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
גאורגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סבבה תודדה על כל העזרה  אני יקנה מחר כמה ספינרים בצבע כסף וזהב וניקלים מקורים גם בצבע כסף וזהב עוד משהו זה יעזור אם אני יקח דמויים כמה שיותר קטנים?נניח 1.5 גרם עד 2.5 גרם במקום 3 4 גרם? ושאלה אחרונה אני רוצה גם לנסות לתפוס שפמנונים(כל הדגים שיתפסו ישוחררו בחזרה ישר) זה משנה לאן אני יזרוק? אני מתכוון אם אני ישתמש נניח בלבבות אז אם לזרוק לעומק או לא ואם לזרוק לאיזור שיש בו צמחים ועצים במים?
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אוקיי על איזה חוף אתה ממליץ? ואני מתכנן לעשות מחר קנייה תוכל להמליץ לי על ניקלים וספינרים ספיציפים? ספינרים פחות עובדים לגבי ניקלים אין צורך להשקיע בקאסטמסטר הם יקרים לך על ניקלים זולים של 10 ש"ח צבע זהב 3.5 ו 7 ג'רי הבובות שיש לך של ד"ר מינו נראות טוב ויכולות לעשות את העבודה תוכל להוסיף גם בובות של סטריקפרו דגם eg-73 צבע לבן,לבן גב צהוב,דבורה שחור צהוב. ,גב שחור בטן זהב,,גב חום בטן כסופה אני דווקא מעדיף להשקיע בקאסטמאסטר המקוריים, לא פעם ולא פעמיים הייתי בכנרת עם מקורי וחבר לידי עם ניקל ללא חברה והתפיסות היו בהבדל עצום, הוא תפס דג 1 ואני 20, ברגע שהתחלפנו הוא התחיל להוציא ואני כלום.. וזה קורה לא קצת.. בגלל זה אני עובד רק עם הקאסטמאסטרים המקוריים אבל כל אחד ואיך שבראש שלו  מישקה, אתה יכול לצרף לינק לקאסטמאסטרים...?  להזמין מהאינטרנט? אני קונה בארץ.. המחירים לפחות באתרים שבדקתי זהים פחות או יותר למחירים אצלנו אז מעדיף כבר לקנות פה.
|
|
|
|
Rem
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי בשבילך לינק לקסטמאסטר http://www.ebay.com/bhp/kastmaster-luresלגבי דמויים,כרגע ספינרים של מ'אפס שוחטים מושטים בכינרת(שי תספר להם) קראנקבייט וציקדות שוחטים ביניות בכל שלב של העונה עובד לי משהו אחר,זה גם תלוי במצב המים והתאורה קח איתך את כל הארסנל שלך,תראה מה "מחרמן אותם" ותתחיל להוציא דגים אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שיש גם ימים שאין מה לעשות...לא תופסים דגים
|
|
|
|
גאורגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי בשבילך לינק לקסטמאסטר http://www.ebay.com/bhp/kastmaster-luresלגבי דמויים,כרגע ספינרים של מ'אפס שוחטים מושטים בכינרת(שי תספר להם) קראנקבייט וציקדות שוחטים ביניות בכל שלב של העונה עובד לי משהו אחר,זה גם תלוי במצב המים והתאורה קח איתך את כל הארסנל שלך,תראה מה "מחרמן אותם" ותתחיל להוציא דגים אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שיש גם ימים שאין מה לעשות...לא תופסים דגים כן אני יודע שיש ימים שלא נתפסים בכלל חוויתי את זה המון בים עברתי עכשיו בפורום בפוסטים שונים וגליתי שלא מחברים חוט בד בצורה ישירה לדמוי במה זה מפריע שיש חיבור ישיר ? וזה משנה אם אני ינסה באיזור של צמחייה או איזור פתוח שהשטח שלו סלעי או חולי?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שי בשבילך לינק לקסטמאסטר http://www.ebay.com/bhp/kastmaster-luresלגבי דמויים,כרגע ספינרים של מ'אפס שוחטים מושטים בכינרת(שי תספר להם) קראנקבייט וציקדות שוחטים ביניות בכל שלב של העונה עובד לי משהו אחר,זה גם תלוי במצב המים והתאורה קח איתך את כל הארסנל שלך,תראה מה "מחרמן אותם" ותתחיל להוציא דגים אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שיש גם ימים שאין מה לעשות...לא תופסים דגים כן אני יודע שיש ימים שלא נתפסים בכלל חוויתי את זה המון בים עברתי עכשיו בפורום בפוסטים שונים וגליתי שלא מחברים חוט בד בצורה ישירה לדמוי במה זה מפריע שיש חיבור ישיר ? וזה משנה אם אני ינסה באיזור של צמחייה או איזור פתוח שהשטח שלו סלעי או חולי? מומלץ לחבר לחוט בד טלאי של חוט מונו הסיבה שכינרת יש ישנם סלעים ,וצמחים במים ובמיקרים רבים הדגים רצים לתוכם חיכוך של חוט בד יסתיים מהר מאוד בקריע של החוט טלאי של חוט מונו באורך של 80 ס"מ ימנע בחלק גדול מהמקרים את קריעת החוט
|
|
|
|
גאורגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שי בשבילך לינק לקסטמאסטר http://www.ebay.com/bhp/kastmaster-luresלגבי דמויים,כרגע ספינרים של מ'אפס שוחטים מושטים בכינרת(שי תספר להם) קראנקבייט וציקדות שוחטים ביניות בכל שלב של העונה עובד לי משהו אחר,זה גם תלוי במצב המים והתאורה קח איתך את כל הארסנל שלך,תראה מה "מחרמן אותם" ותתחיל להוציא דגים אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שיש גם ימים שאין מה לעשות...לא תופסים דגים כן אני יודע שיש ימים שלא נתפסים בכלל חוויתי את זה המון בים עברתי עכשיו בפורום בפוסטים שונים וגליתי שלא מחברים חוט בד בצורה ישירה לדמוי במה זה מפריע שיש חיבור ישיר ? וזה משנה אם אני ינסה באיזור של צמחייה או איזור פתוח שהשטח שלו סלעי או חולי? מומלץ לחבר לחוט בד טלאי של חוט מונו הסיבה שכינרת יש ישנם סלעים ,וצמחים במים ובמיקרים רבים הדגים רצים לתוכם חיכוך של חוט בד יסתיים מהר מאוד בקריע של החוט טלאי של חוט מונו באורך של 80 ס"מ ימנע בחלק גדול מהמקרים את קריעת החוט אהה הבנתי אם אני משתמש בחוט 0.12 של חוט בד ואני יעשה כחוט מונו חוט ניילון של 0.20 זה יהיה בסדר?או שאני צריך ללכת לחנות ולקנות חוט ספציפי מסויים? זהו שאלה אחרונה מבטיח חח על איזה חוף אתה ממליץ דוגה או דוגית?
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2014, 23:47:59 PM על ידי גאורגי
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה