פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   מטורף!! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מטורף!! (נקרא 2249 פעמים) |
הדפסה |
|
עמרי.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
37
|
|
 |
מטורף!!
« ב- : אפריל 10, 2014, 22:15:49 PM » |
|
|
-------------------------------
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
מכיר את זה, הועלה פה בעבר, וקרה גם בארץ  .. ללא ספק מטורף כל פעם מחדש.. הדג גמור מעייפות, ובשבריר שנייה לפני הביס הוא ניסה לברוח, אבל היה מאוחר מדי...
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדהים אצלנו יכול לקרות אבל די נדיר,במפרץ חיפה בכל אופן.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מכיר את זה, הועלה פה בעבר, וקרה גם בארץ  .. ללא ספק מטורף כל פעם מחדש.. מה שכתב לירון, הסרטון קיים ביוטיוב.... מדהים אצלנו יכול לקרות אבל די נדיר,במפרץ חיפה בכל אופן.
אכן כך, למאמון קרה שכרישים חטפו לו פארידות או החזירו ראש בלבד, קרה גם לאנשים עם אינטיאסים פה ושם... מראש כרמל ועד נהריה זה קרה ולא פעם...
|
|
|
|
Sailfish
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
למה רק מסירה  קרה לי מהחוף - גומבר גדול במיוחד נגס לי בטונית של כ-800 גרם ממש ליד הרגליים לפני שעלתה לחוף מבטחים ולקח שני שליש ממנה !!. במשך דקה שיחקתי עם החבר שלו שניסה לבלוע במשך כמה נסיונות את הראש של הטונית שנותר אך ללא הצלחה. חוויה של פעם בחיים.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
למה רק מסירה  קרה לי מהחוף - גומבר גדול במיוחד נגס לי בטונית של כ-800 גרם ממש ליד הרגליים לפני שעלתה לחוף מבטחים ולקח שני שליש ממנה !!. במשך דקה שיחקתי עם החבר שלו שניסה לבלוע במשך כמה נסיונות את הראש של הטונית שנותר אך ללא הצלחה. חוויה של פעם בחיים. יקירי, אצלך לא נחשב - יש לך קרמה מיוחדת עם הדגים... יום אחד תכתוב ספר על היציאות שלך לדיג בצירוף תמונות - 10,000 העותקים הראשונים יחטפו בארץ תוך שבוע... בכל אופן - מה שתיארת ללא ספק קטע מדהים, אגב לא פעם בטרולינג הבאתי ראש של טונית או פלמוד כשהקרס עדיין בפה - תמיד תוהה ביני לביני אם זה פלמוד גדול או כריש....
|
|
|
|
|
לפני כשבוע הבאתי מרמיר גדול ובדרך ראיתי צללית גדולה רודפת אחריו וגם הלכתי לדוג ופגשתי בחוף את תומר ( tomeraiko) ואבא שלו היה בפיט עם טרולוס פתאום הוא קיבל פיצוץ על המקל והחזיר רק ראש של טרולוס מדמם כנראה פלמידה שחטפה אותו בדרך
|
מקל : shimano nexave 10-30 רולר : daiwa procaster 3000x
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פלמודים וגומברים זה קורה לא מעט אבל כרישים ככה לי לא יצא לראות. ב 5 השנים שאני יוצא עם סירות רק פעם אחד ראיתי כריש במפרץ חיפה.
|
|
|
|
atalef
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפני שנתיים קרה לי מקרה דומה, יצאנו לגיג לראש כרמל , הייתה לנו נעילה כפולה לי ולאבא . האינטיאס שלי היה קטן , בערך 5-7 קג אז הוא יצא די מהר ואז כשבאתי לעזור לאבא עם הגנז' כריש 4-5 מטר תקף את האינטיאס שלו על פני המים כשהייתי כבר עם הגנז' בתוך הדג, למזלי הצלחתי לתלוש לו את הדג מהמלתעות לפני שהוא חצה אותו לשניים. מה אני יגיד לכם, היה מפחיד להיות מטר מכריש רעב חחח
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לפני שנתיים קרה לי מקרה דומה, יצאנו לגיג לראש כרמל , הייתה לנו נעילה כפולה לי ולאבא . האינטיאס שלי היה קטן , בערך 5-7 קג אז הוא יצא די מהר ואז כשבאתי לעזור לאבא עם הגנז' כריש 4-5 מטר תקף את האינטיאס שלו על פני המים כשהייתי כבר עם הגנז' בתוך הדג, למזלי הצלחתי לתלוש לו את הדג מהמלתעות לפני שהוא חצה אותו לשניים. מה אני יגיד לכם, היה מפחיד להיות מטר מכריש רעב חחח
דפק לו פילוט! מרגש ומסוכן כאחד  איך אומר הבחור בסרטון שניה לפני הסוף בלאדי שארקס
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
למה רק מסירה  קרה לי מהחוף - גומבר גדול במיוחד נגס לי בטונית של כ-800 גרם ממש ליד הרגליים לפני שעלתה לחוף מבטחים ולקח שני שליש ממנה !!. במשך דקה שיחקתי עם החבר שלו שניסה לבלוע במשך כמה נסיונות את הראש של הטונית שנותר אך ללא הצלחה. חוויה של פעם בחיים. יקירי, אצלך לא נחשב - יש לך קרמה מיוחדת עם הדגים... יום אחד תכתוב ספר על היציאות שלך לדיג בצירוף תמונות - 10,000 העותקים הראשונים יחטפו בארץ תוך שבוע... בכל אופן - מה שתיארת ללא ספק קטע מדהים, אגב לא פעם בטרולינג הבאתי ראש של טונית או פלמוד כשהקרס עדיין בפה - תמיד תוהה ביני לביני אם זה פלמוד גדול או כריש.... תיקון קל... כנראה התבלבלתי והחלפתי אותך אופיר עם מישהו אחר - אחד מגדולי הדייגים הספורטיביים בארץ (ג'אן ז'ק), עדיין מה שכתבתי יתכן מאוד ורלוונטי גם בהתיחס אליך  תגובותיך הנוספות העמידו אותי על טעותי מבחינת הזיהוי- אך גם מלמדות שאתה נמצא חזק בענייני הדיג הספורטיבי... כך או כך, ברוך הבא אל שורות הכותבים בפורום... על פניו תוספת של איכות 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 26, 2014, 11:25:14 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|