יופי של סרטים
ובכלל ממה שאני שומע לאחרונה מאוכלי השפמנונים שזה מעדן מדהים, לא שהייתי אוכל, אבל עדיין חברים מתארים אותו כאחד מהדברים הטעימים ביותר.
מעניין אם מישהו מהחברים אכל אותו
אכלתי ובחלק מהמקרים יוצא טעים מאד.
צריך להקפיד לנקות טוב ומומלץ לפשוט את העור ובאופן מובהק הקטנים יותר טעימים מהגדולים...
על המנגל עם נייר כסף וירקות, פרוסות מטוגנות נקי, מטוגנות בבלילה או בפירורי לחם, מעושן, במחבת עם ירקות.
הכול הולך...
את השימורים לא אהבתי בכלל...
