פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מי שמנחש נכונה מקבל לוקוס... |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מי שמנחש נכונה מקבל לוקוס... (נקרא 2026 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אחרי כמעט חודשיים של שביתה מתוך בחירה - ואילוצים כמובן שהכתיבו את הבחירה, יוצא הבוקר סוף סוף לים....  אז אתם יכולים לנחש כמה ואיזה דגים תראו בתמונה - אולי גם יהיה אפס מי יודע.... אך לא זו השאלה אלא - מי הוא חבר הפורום שיוצא מחר (שישי-הבוקר) לטרולינג וג'יגלייט - איתי ועם גדי מצגר ורוני מועלם... לוקוס/שינן/פלמוד - יוענק לזוכה.... 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עמיקו? שיהיה בהצלחה
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אצל עמיקו סה בסטנדרט. זה לא הוא. קצת יותר דרומי
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
יש לי הרגשה שזה הנצרתי מאמון 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
קודם תתפוס, אחרי זה תן פרסים למנחשים נכונה... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קודם תתפוס, אחרי זה תן פרסים למנחשים נכונה...  תן קרדיט גיאצוק - סתם שאבטיח דווקא לוקוס?!...  נתפס לוקוס של קילו ורבע-קילו וחצי, ועוד קצת... יהיה דוח כמובן ויהיה דוגמן....  איש לא ניחש אז הלוקוס הלך אל גדי מצגר....  אצל עמיקו סה בסטנדרט. זה לא הוא. קצת יותר דרומי
מומי מאיפה אתה כבר יודע?! 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אחרי כמעט חודשיים של שביתה מתוך בחירה - ואילוצים כמובן שהכתיבו את הבחירה, יוצא הבוקר סוף סוף לים....  אז אתם יכולים לנחש כמה ואיזה דגים תראו בתמונה - אולי גם יהיה אפס מי יודע.... אך לא זו השאלה אלא - מי הוא חבר הפורום שיוצא מחר (שישי-הבוקר) לטרולינג וג'יגלייט - איתי ועם גדי מצגר ורוני מועלם... לוקוס/שינן/פלמוד - יוענק לזוכה....  רפי, שלושה לוקוסים, אחד יחזור לים... שני פלמודים, לא יחזרו, יהיו גדולים (אחד שלי...) אולי עוד, אבל אם אני הכי קרוב אני רוצה את הפלמוד של הארבע וחצי קילו... או את הלוקוס של השלושה קילו ארבע מאות... סגרנו..?
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אחרי כמעט חודשיים של שביתה מתוך בחירה - ואילוצים כמובן שהכתיבו את הבחירה, יוצא הבוקר סוף סוף לים....  אז אתם יכולים לנחש כמה ואיזה דגים תראו בתמונה - אולי גם יהיה אפס מי יודע.... אך לא זו השאלה אלא - מי הוא חבר הפורום שיוצא מחר (שישי-הבוקר) לטרולינג וג'יגלייט - איתי ועם גדי מצגר ורוני מועלם... לוקוס/שינן/פלמוד - יוענק לזוכה....  רפי, שלושה לוקוסים, אחד יחזור לים... שני פלמודים, לא יחזרו, יהיו גדולים (אחד שלי...) אולי עוד, אבל אם אני הכי קרוב אני רוצה את הפלמוד של הארבע וחצי קילו... או את הלוקוס של השלושה קילו ארבע מאות... סגרנו..? טוב, לא ראיתי שכבר חזרת, זה מכוון ליציאה הבאה...
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בחור שגר בנתניה ויש לו לב רחב 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 28, 2014, 20:11:46 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
קודם תתפוס, אחרי זה תן פרסים למנחשים נכונה...  תן קרדיט גיאצוק - סתם שאבטיח דווקא לוקוס?!...  נתפס לוקוס של קילו ורבע-קילו וחצי, ועוד קצת... יהיה דוח כמובן ויהיה דוגמן....  איש לא ניחש אז הלוקוס הלך אל גדי מצגר....  אצל עמיקו סה בסטנדרט. זה לא הוא. קצת יותר דרומי
מומי מאיפה אתה כבר יודע?!  יודע יודע Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אחרי כמעט חודשיים של שביתה מתוך בחירה - ואילוצים כמובן שהכתיבו את הבחירה, יוצא הבוקר סוף סוף לים....  אז אתם יכולים לנחש כמה ואיזה דגים תראו בתמונה - אולי גם יהיה אפס מי יודע.... אך לא זו השאלה אלא - מי הוא חבר הפורום שיוצא מחר (שישי-הבוקר) לטרולינג וג'יגלייט - איתי ועם גדי מצגר ורוני מועלם... לוקוס/שינן/פלמוד - יוענק לזוכה....  רפי, שלושה לוקוסים, אחד יחזור לים... שני פלמודים, לא יחזרו, יהיו גדולים (אחד שלי...) אולי עוד, אבל אם אני הכי קרוב אני רוצה את הפלמוד של הארבע וחצי קילו... או את הלוקוס של השלושה קילו ארבע מאות... סגרנו..? טוב, לא ראיתי שכבר חזרת, זה מכוון ליציאה הבאה... שי, אם זה מה שיהיה ביציאה הבאה - קיבלת ובשמחה... במיוחד כי בשבוע הבא זה יפתיע אם יהיו פלמודים - לא בדיוק העונה...  בחור שגר בנתניה ויש לו לב רחב  רמז דק כמו פיל....  נראה לי שנכנס בו חיידק הג'יגלייט... 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 29, 2014, 20:20:02 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אחרי כמעט חודשיים של שביתה מתוך בחירה - ואילוצים כמובן שהכתיבו את הבחירה, יוצא הבוקר סוף סוף לים....  אז אתם יכולים לנחש כמה ואיזה דגים תראו בתמונה - אולי גם יהיה אפס מי יודע.... אך לא זו השאלה אלא - מי הוא חבר הפורום שיוצא מחר (שישי-הבוקר) לטרולינג וג'יגלייט - איתי ועם גדי מצגר ורוני מועלם... לוקוס/שינן/פלמוד - יוענק לזוכה....  רפי, שלושה לוקוסים, אחד יחזור לים... שני פלמודים, לא יחזרו, יהיו גדולים (אחד שלי...) אולי עוד, אבל אם אני הכי קרוב אני רוצה את הפלמוד של הארבע וחצי קילו... או את הלוקוס של השלושה קילו ארבע מאות... סגרנו..? טוב, לא ראיתי שכבר חזרת, זה מכוון ליציאה הבאה... שי, אם זה מה שיהיה ביציאה הבאה - קיבלת ובשמחה... במיוחד כי בשבוע הבא זה יפתיע אם יהיו פלמודים - לא בדיוק העונה...  בחור שגר בנתניה ויש לו לב רחב  רמז דק כמו פיל....  נראה לי שנכנס בו חיידק הג'יגלייט...  תזהר מתביעה של המושטים בכנרת
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היום יצאנו היה ים מדהים עד הצהריים שנכנסה רוח. אבל דגים לא היו לא בז'רזור לא בג'יג לייט ואפילו בפתיונות קרוב לחוף לא הייתה אכילה אחת. לא יודע מה נהיה עם הים בצפון בזמן האחרון.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]