| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/3/2014 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי דג בינוני - | מליטה / ברקודה (אספירנה מליטה) | 2 | ||
| גיג בינוני - | פלמידה | 1 | ||
הדו"ח:
שלום לכל המכורים

בתקופה האחרונה אני עוסק הרבה בזרזור , פשוט אין מה לעשות בחוף עם פתיון וממש משעמם .
אז הכנסתי להילוך גבוה את הסגנון הכה אהוב ומאתגר הזה . ברצוני לפרגן לערנקו על השירות
המהנה אותו קיבלתי כאשר רכשתי אצלו ציוד חדש ….ערן יישר כוח והמון בהצלחה ופרנסה טובה .
יום שישי בבוקר מגיעים לים צוות "מזרזרי הדרום" הכולל את :
אלי - ELI1

קמי - חלווה מאן

רפי - ויזטה

אנוכי - ינון לשם

אביחי - אביחי

נתנאל - הנסיך
בנו של אביחי שעשה בית ספר לכל דייג שאני מכיר בתוכנית חיפוש אחר טורפים שהדמויים שלנו ימצאו חן בעיניהם .
כרגיל אני לא מתעורר בבוקר ונזקק לסיוע טלפוני מרפול (ויזטה) שמטיס אותי מהמיטה .
יום שישי בבוקר כל הצוות דרוך ומוכן ומתחילים לשגר דמויים לכל עבר רק מה , לפנינו רשת , אז נזהרים עם הזריקות.
עם אור אלי שולף שתי מליטות שחוזרות למים , ואני מיד שם DUO MOAB צבע ביזרי (דמוי מדהים)
שתיים שלוש זריקות ואני עם מליטה על הדמוי שמיד מוכנסת לתיק .
האור עולה והים נכנס למצב פלטה דה לה פלטה …אנחנו מבינים שנגמר פה הסיפור והולכים לחפש לברקים
טועים בקרבת מקום . גם שם לא הייתה היענות מצד הדגים וקמי כבר יושב על הקפה ומכין לכל החברה קפה
של בוקר עם חלווה שממתיקה את האוירה ומיד מתחילים להריץ צחוקים אחד בין השני

יום שבת בבוקר אני ורפול מגיעים לנקודה שלא פקדנו כבר הרבה זמן ומתחילים לסרוק את החוף .
מתחילים ללכת ברגל לכיוון החוף ופתאום אני שומע את רפול נחנק וצועק כמו שלא שמעתי אותו מעולם
ולי ולרפי יש היסטוריה ימית של שנים ביחד ומעולם הוא לא הגיב ככה למראה שראינו בים .
על החול שוכב לו דולפין מת כולו רקוב…..כואב הלב

מתחילים לסרוק את הים והוא במצב קלאסי לזרזור והציפייה לתקיפה גבוהה .
סורקים נקודה ועוד נקודה ואין מענה ...

רפול עוקף אותי בסיבוב
ואני מתעכב בחוף על נקודה שנראית לי פוטנציאלית .מחמש בדרטר של ריובי ומתחיל לזרוק , אחת שתיים שלוש ………ואני נעול עם דג !!!
הוקסט ואני מרים את המקל למעלה תוך עבודה עם הקלאצ , 1…..2…..3. ויוצאת לה פלמידה חביבה
שרוקדת על הריפ כאילו התחשמלה מהדמוי בזמן התקיפה

ממשיכים לסרוק את החוף אבל אין יותר מענה בהמשך היום .
יום ראשון אחהצ , מסיים את העבודה ומגיע לים , הכיוון זרזור שקיעה !
חמוש במיטב היפנים , מתחיל לשגר לכל עבר , בוסניק חביב מגיע לדוג לידי ואנחנו מעבירים חוויות דייג יחד .
לאחר זמן מה הוא אומר לי "תזרזר תזרזר אולי תתפוס משהו" ואני מתחיל לזרוק , לא עוברות חמש דקות
ואני עם מליטה חביבה שמתלבשת על הדרטר של ריובי ( דמוי קטלני ברמות מטורפות ) .
זה היה סיכום שלוש יציאות מהנות ומניבות תוצאות .
שבוע טוב לכולם ובהצלחה בדייג .
ינון .

הרבה זמן לא ראינו ממך דוח בז'ירז'ור