| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 31/10/2011 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 18:00 | קלמארי - | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 1 | 2 קילו |
| 18:20 | קלמארי - | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 1 | 1 קילו |
הדו"ח:
טוב מיום שישי חזרתי בדודה מהצפון
ולא מיסתדר לי ללכת לא שישי ולא שבת

מגיע יום ראשון עושה לישראל טלפון והוא לא יכול
יושב על
ומיסתכל תחזיות ובודק מצב של הרוח ורואה שיש ים חבל"ז yahoo:בדיוק כמו שאני אוהב לא חושב
פעמיים מכין את הציוד ולוקח לי זקט ארוך +מגבת
ויאלה לדרך מוניות שרות לת"א secret.gifקונה פיתיון ויאלה לים הכי מהר מגיע לחוף הבית רואה ים תענוג
ישר פותח חכה שם פיתיון ולמים ניכנס למים כרגיל עם תחתונים
שני הדייגים שהיו שם היו בהלם לא הבינו מה אני עושה
לא נורא ניכנס עד החזה זורק ויוצא שם על הסטנד ומחכה עוברות 10 דקות ופיתאום בום 
המקל מה זה מיתכופף ונגח חזק ישר אני קופץ עליו וישר מגלגל בלי הוקסט למה הדג כבר תפוס חזק חזק טוב מתחיל לגלגל ויאלה מילחמה
הוא לוקח ימינה לוקח לי שמאלה ולא רוצה לצאת החברה שלידי באו לידי ואומרים לי מה משהו גדול לפי המקל ואני עונה להם כן הוא לא רוצה לצאת ובאמת הוא לא רצה לצאת המנ....ק
טוב אני עובד איתו לאט קלאצ פתוח עד שיתעייף עוברות איזה 5 דקות והוא מונח אחר כבוד אחרון ישר על החולות לרגליי

החברה ניגנבו מהדג והגודל ואני מבסוט עד השמיים זריקה ראשונה דג של 2 קילו תענוג גדול עושה מהר ניקוז של הדם וישר לשקית

טוב מחמש שוב את החכה ויאלה ניכנס למיים
שוב עד החזה זריקה ויוצא שוב שם את המקל ומחכה 169s;בינתיים מיתנגב לי ויושב עוברות שוב 10 דקות ושוב המקל מיתקפל הפעם קצת פחות מהקודם
טוב שוב מגלגל עוד לאט נותן לו להתעייף ושוב יוצא לו עוד טרכון של קילו פשששש.... הם אומרים לי אתה משחק אותה היום....

טוב ישר עושה גם ניקוז דם ושם אותו עם אחיו הגדול בשקית עושה טלפון למוטי ולישראל מספר להם בהתלהבות...

לאחר מיכן גשם אני בורח למיסעדה הקרובה והחבר גורג מזמין אותי לבירה
והמקל עדיין במיים..........מסיים להרים לחיים t39חוזר למקל כבר אין גשם מושך ורואה שיש סרטן שייט כחול שתפוס
מחליט שמספיק לי אני את שלי עשיתי ויאלה הבייתה

הציוד שלי מקל בוסטון רד 200-300
רולר טיקה 8000
חוט אטוני אקסטרים 50
החוט של הקרסים חוט 80
קרסים 0\1 שלוש קרסים

קטונתי 

אני מקבל טלפון בלילה